Dodaj do ulubionych

Apollo-na koniec dokopie Wam

IP: *.enter.net 02.11.01, 00:01
Stracilem dwa dni a moze nie stracilem.Po wejsciu na forum nie wierzylem
wlasnym oczom.Poznam Polubie... a tu wsciekle psy rozszarpuja niewinna istote
tylko za to ze jest mila i pisze ze jest blondynka.Czy zastanowiliscie sie kto
moze byc po DRUGIEJ STRONIE NETU.Czy ktos z Was zadal sobie pytanie dlaczego
to robi dlaczego zadaje bol INNEMU.Do Waszej wyobrazni nie dociera ze moze to
byc OSOBA PRZYKUTA DO LOZKA I DLA NIEJ JEST TO TYLKO JEDYNA MOZLIWOSC KONTAKTU
ZE SWIATEM.Mila ze Swoimi Marzeniami na dobro LUDZKIE.Co w zamian otrzymala od
Was.Smiech pogarde ponizenie w najgorszej wersji.Nie jest to jeden temat w
ktorym tak traktujecie innych.Niebawem bedziecie mieli Swoja szanse szanse
odbicia sie od dna.Specjalnoscia Bizona i jemu podobnych jest dokopanie
lezacemu.Nie dziwie sie jest to gatunek francuzkopodobny,przesiakniety ;odwaga
tych ludzi;Zastanowcie sie czasami nad soba.Jestescie ta mala czastka,ktora
tworzy calosc a z calosci niestety SWIAT SIE SMIEJE.Dlaczego?dlatego iz
wszystko ma swoj poczatek a tacy jak Wy dajecie przyklad i wzorzec.Net powstal
z mysla nie o ciele a o duszy o duszy Ludzi Pokrzywdzonych przez ten
Swiat.Dajcie Im Spokojnie Zyc a ich Zycie to Ich Marzenia.Wstyd mi za Was Was
wyksztalconych ustawionych materialnie i spolecznie.Prosze nie przelewajcie
wiecej Waszej goryczy na osoby ktore za Wasze upadki nie ponosza
WINY.Zastanowcie sie przez moment czy to jest ok ze zabieracie innym ich WIARE
W ZYCIE I W LUDZI
Na koniec Blondyneczko przepraszam Cie Za Nich Wszystkich Zycze Spelnienia
Wszystkiego co jest dla Ciebie Najwartosciowsze.Zeby cos miec trzeba to bardzo
chciec.
Zegnam i prosze nie piszcie nic tu wiecej,nie ma tu dla Was miejsca.
Wesolych Swiat Zycze a jest to swieto w ktorym ostatnie 10 minut powinniscie
przeznaczyc Swojej Duszy
Zegnam Apollo
ps.Za wszystkie zamierzone ciosy ponizej pasa przepraszam byly celowe i za to
jedno przepraszam jezeli kogos urazilem/gasze swiatlo/
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: *.enter.net 02.11.01, 02:53
      Gość portalu: Apollo napisał(a):

> Stracilem dwa dni a moze nie stracilem.Po wejsciu na forum nie wierzylem
      > wlasnym oczom.Poznam Polubie... a tu wsciekle psy rozszarpuja niewinna istote
      > tylko za to ze jest mila i pisze ze jest blondynka.Czy zastanowiliscie sie kto
      > moze byc po DRUGIEJ STRONIE NETU.Czy ktos z Was zadal sobie pytanie dlaczego
      > to robi dlaczego zadaje bol INNEMU.Do Waszej wyobrazni nie dociera ze moze to
      > byc OSOBA PRZYKUTA DO LOZKA I DLA NIEJ JEST TO TYLKO JEDYNA MOZLIWOSC KONTAKTU
      > ZE SWIATEM.Mila ze Swoimi Marzeniami na dobro LUDZKIE.Co w zamian otrzymala od
      > Was.Smiech pogarde ponizenie w najgorszej wersji.Nie jest to jeden temat w
      > ktorym tak traktujecie innych.Niebawem bedziecie mieli Swoja szanse szanse
      > odbicia sie od dna.Specjalnoscia Bizona i jemu podobnych jest dokopanie
      > lezacemu.Nie dziwie sie jest to gatunek francuzkopodobny,przesiakniety ;odwaga
      > tych ludzi;Zastanowcie sie czasami nad soba.Jestescie ta mala czastka,ktora
      > tworzy calosc a z calosci niestety SWIAT SIE SMIEJE.Dlaczego?dlatego iz
      > wszystko ma swoj poczatek a tacy jak Wy dajecie przyklad i wzorzec.Net powstal
      > z mysla nie o ciele a o duszy o duszy Ludzi Pokrzywdzonych przez ten
      > Swiat.Dajcie Im Spokojnie Zyc a ich Zycie to Ich Marzenia.Wstyd mi za Was Was
      > wyksztalconych ustawionych materialnie i spolecznie.Prosze nie przelewajcie
      > wiecej Waszej goryczy na osoby ktore za Wasze upadki nie ponosza
      > WINY.Zastanowcie sie przez moment czy to jest ok ze zabieracie innym ich WIARE
      > W ZYCIE I W LUDZI
      > Na koniec Blondyneczko przepraszam Cie Za Nich Wszystkich Zycze Spelnienia
      > Wszystkiego co jest dla Ciebie Najwartosciowsze.Zeby cos miec trzeba to bardzo
      > chciec.
      > Zegnam i prosze nie piszcie nic tu wiecej,nie ma tu dla Was miejsca.
      > Wesolych Swiat Zycze a jest to swieto w ktorym ostatnie 10 minut powinniscie
      > przeznaczyc Swojej Duszy
      > Zegnam Apollo
      > ps.Za wszystkie zamierzone ciosy ponizej pasa przepraszam byly celowe i za to
      > jedno przepraszam jezeli kogos urazilem/gasze swiatlo/
      • anka1 Re: Apollo-na koniec dokopie Wam 02.11.01, 08:21
        ja Blondynki nie obrazalam i za mnie nie przepraszaj dobrze? jak zrobie cos co nie jest fair i
        wiem ze zrobilam zle to potrafie przeprosic sama. Kwasniewski sie znalazl co przeprasza za
        kogos i za cos czego ten ktos nie zrobil !
    • Gość: szybki Re: Apollo-na koniec dokopuje SWIATU .. HURRA! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 08:36
      Teraz JA,i pamietajcie, ze to ja bo tak bedzie sprawiedliwie, juz wiem APOLLO
      to LEPPER - tzw "ostatni sprawiedliwy"!!!!

Na,marginesie, ale czy to wlasnie nie sprawiedliwosc nas najczesciej uraza w
      kraju gdzie normalnosc dziwi, a glupota tzw rodakow jest powszechna, gdzie
      madrzy sa Ci ktorych tu nie ma a glupi ktorzy zostali, a popaprancy wydaja osad
      o sprawiedliwosci.

szybki pozdrawia
      • anka1 Re: Apollo-na koniec dokopuje SWIATU .. HURRA! 02.11.01, 08:39
        pozdrawiam Szybkiego i mam nadzieje ze jeszcze paru madrych w tym kraju zostalo tylko
        dalczego milcza?
        • Gość: szybki Re: Apollo-na koniec dokopuje SWIATU .. HURRA! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 09:02
          anka1 napisał(a):
          > pozdrawiam Szybkiego i mam nadzieje ze jeszcze paru madrych w tym kr
          > aju zostalo tylko dalczego milcza?

madrzy ( no ja chyba zbytnio nie jestem skoro pisze, ale za to szybki jestem no w
          miare ) maja w glebokim powazaniu ( tzw DEEP DEPTH .. nie mylic z DEEP BLUE ) ...
          program Lepper-Apollo ( a moze by powiedziec ze lepszy Lepper niz 2 x Apollo ).
          OK,OK hamuje, ale takimi rakietami to latalo sie 100 lat temu, w jednej co
          wrocila nawet siedzialem - FULL KLAUSTROFOBIA
    • mag_nolia Re: Apollo-na koniec dokopie Wam 02.11.01, 08:52
      Apollo kochany, po co tracić energię na jakies tam forumowe dokopywanie, zaproś
      blondynkę na kolacje do Sheratona i tam ją pocieszaj, może nawet
      zakwalifikujesz się na kandydata..., jeśli masz dyplom, dom, samochód...
      pozdr....
      PA!
      • Gość: samanta1 Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:46
        ..jesli jestes przystojny i przejdziesz testy na inteligencje
    • Gość: ...,, Re: do wszystkich tutaj (n/d Apollo) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 13:24
      Pomijając specyficzny styl wypowiedzi Apollo, nie uważacie Wszyscy w tym wątku
      obecni i nieobecni, że jednak on miął rację.

P.S.: ja tez się troszkę kajam .., i pozdrawiam
      • anka1 Re: do wszystkich tutaj (n/d Apollo) 02.11.01, 13:32
        a ja sie nie kajam bo nic co byloby nie fair Blondynce nie powiedzialam! howhg!
        • Gość: +++ Re: do wszystkich tutaj (n/d Apollo) IP: 63.83.145.* 02.11.01, 14:48
          +++
      • Gość: szybki Re: do wszystkich tutaj (n/d Apollo) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 14:51
        Gość portalu: ...,, napisał(a):

> Pomijając specyficzny styl wypowiedzi Apollo, nie uważacie Wszyscy w tym wątku
        > obecni i nieobecni, że jednak on miął rację.
        >
        > P.S.: ja tez się troszkę kajam .., i pozdrawiam

Lepper tez ma specyficzny styl i co z tego wynika? 50 procent rodakow akceptuje
        go jako vicemarszalka. Czy tzn ze to co robi jest automatycznie dobre dla
        wszystkich? Moim zdaniem, akceptowanie kogos to jedno, ale zgadzanie sie to
        sztuka rozumnego pojmowania innych, a Leppera i jego pojecia dobra i zla nie
        istnieje w rzeczywistosci. Co ma do tego Apollo, zgadzam sie ze ma specyficzny
        styl, a dokladnie niedorost i tresci i formy.

A do tzw Blondynki nic nie mam, to ona ma cos do nas .

szybki pozdrawia

• anka1 Re: do wszystkich tutaj (n/d Apollo) 02.11.01, 14:54
          moze nie tyle do nas co dla Was Panowie:)))
      • Gość: samanta1 Re...,,, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 14:55
        kotku!Nie zapominaj,ze nikt kaleki tu nie krzywdzil!!No,chyba ze glupote
        blondynki uznamy za kalectwo duchowe. Nigdy nie wysmialam ,nie wykpilam na
        forum osoby samotnej czy skrzywdzonejraczej zawsze staram sie takowych
        pocieszyc,ale sam przyznasz ze post blondynki nie kwalifikuje sie do takich!
        • mag_nolia Re: Re...,,, 02.11.01, 15:03
          szczególnie biorąc pod uwagę wartości, które tak wysoce ceni sobie
          blondynka:dyplom, samochód, dom, testy na inteligencję...
          A jeśli uroczy inteligentny, przedsiębiorczy facet jest bez dyplomu - to jest
          nikim (dla blondyki)?
          Nie zawsze dyplom jest adekwatny do poziomu jaki prezentują sobą ludzie, a i
          ludzie bez studiów wyższych czasem potrafią zadziwiać intelektem.
          No i status materialny....- to wystarczy jej do szczęścia?
          A wartości duchowe???
          Nie liczą się tutaj w ogóle, czy też są na ostatnim m-cu?
          PA!
    • mag_nolia Re: Apollo-na koniec dokopie Wam 02.11.01, 15:37
      I nie bądź Apollo taki groźny, bo inni też trenują jakieś tam sztuki walki
      PA!
      • Gość: (#) Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: 204.174.215.* 02.11.01, 16:06
        Ludzie, co wy tutaj robicie! Dobrze przeczytaliscie to co ten kretyn napisal?
        On Wam wszystkim chce dokopac. Tego nie da sie lepiej skomentowac niz tak jak
        autor zrobil to sam. Ci co sie tlumacza przed czyms takim, albo zgadzaja sie z
        tymi bredniami, ktore te godny wspolczucia osobnik napisal, albo na prawde
        czuja sie winni.
        Jeszcze raz: Apollo-na koniec dokopie Wam.
        Jakies watpliowsci???
    • Gość: wrew Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: 10.0.4.* 02.11.01, 18:09
      Koniec będzie (jest?) marny... dla Ciebie. Nikomu nie dokopiesz - to Tobie
      dokopią. Weź pod uwagę, że jeżeli 300 razy zostanie powtórzone, że coś jest
      złe, to owo zło staje się faktem w społeczności powtarzających to twierdzenie.
      Weź także pod uwagę, że powtórzenia są robione w imię szczytnych wartości.
      Zgodzisz się chyba, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na forum? Podobnie,
      nie sądzę, abyś zanegował prawo do spontanicznego bronienia urażonej ofertą
      czci męskiej oraz do bronienia dobrego imienia blondynek... W tej sytuacji
      Twoje szanse widzę czarno. Rzecz jasna istnieją też inne wartości: na przykład
      każdy samotny (nawet najgłupszy) ma prawo do nieskrępowanego poszukiwania
      kogoś, kto może okaże mu się bliski. Każdy założyciel wątku na forum ma też
      prawo oczekiwać, że goście będą wypowiadali się na temat... Weź jednak pod
      uwagę, że w imię tych wartości nikt nie powtórzył niczego 300 razy. Nie
      powstała więc społeczność, dla której te wartości byłyby istotne. Myślę, że
      każdy z Twoich... naszych adwersarzy zgodziłby się z Tobą w innej sytuacji. W
      tej dyskusji jednak nie ma na to najmniejszych szans.

Jest drugi powód, dla którego odwodziłbym Cię od chęci dokopywania komukolwiek.
      Rozumiem Cię doskonale, bo Twoje motywy są bardzo podobne do tych, którymi ja
      sam kierowałem się, gdy kilka dni temu zabierałem głos w wątku Blondynki po raz
      pierwszy. Los zrządził jednak, że wysiadł mój serwer i od jakiegoś czasu mam
      mniejszą możliwość częstego i natychmiastowego włączania się do dyskusji. Cały
      czas jednak ją śledzę - z dystansu. I wierz mi - ta dyskusja nabrała dla mnie
      nowych barw! Jest ona dla mnie wręcz fascynująca! Nie będę Ci pisał, co takiego
      w niej dostrzegłem - sam spróbuj to zobaczyć. Gwarantuję jedno: zobaczysz dużo
      więcej, a dyskutanci staną się mniej odstręczający dla Ciebie. Wszystko stanie
      się nie takie czarno-białe, a Ty... pewnie zapomnisz o chęci dokopywania...

Wszystko to piszę z sympatii do Ciebie, rozumiejąc i szanując Twoją postawę.
      Nie chciałbym, abyś posądzał mnie o jakieś mentorskie zamiary - ja po prostu
      jestem kilka dni dłużej w tej dyskusji i chcę jakoś przekazać Ci rezultaty
      swoich przemyśleń. Co z nimi zrobisz, to Twoja sprawa.

Pozdrawiam Cię - wrew
    • Gość: ...,, Re: do wszystkich tutaj IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:46
      Oj, widzę, że Appollo włożył kij w mrowisko ...

To po co tu piszecie ...Uderz w stół, a nożyce sie odezwą ?

Do Anki1 - Aniu masz racje, Ciebie to nie dotyczy

cześć Wam, o wielcy psychologowie :))))
      • Gość: Maciek Re: do wszystkich tutaj IP: 24.229.105.* 03.11.01, 02:59
        tak trzymaj Apollo jestes ok Powodzenia
    • Gość: niunia Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: 10.0.0.* 03.11.01, 11:11
      dziekuje za mile apollinaria
      • lary? Re: Apollo-na koniec dokopie Wam 03.11.01, 20:12
        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

Nigdy nie wysmialam ,nie wykpilam na
        > forum osoby samotnej czy skrzywdzonejraczej zawsze staram sie takowych
        > pocieszyc,ale sam przyznasz ze post blondynki nie kwalifikuje sie do takich!

Nigdy nie mow "nigdy".. Jesli twierdzisz ,ze nikogo samotnego i potrzebujacego
        nigdy tu nie wysmialas i nie wykpilas to swiadczy tylko o Twoim wlasnym
        przekonaniu o swojej nieomylnosci i slusznosci "kwalifikowan" ..czyli
        zarozumialstwie. Zrobilas to - nie raz , bo dobrze sie bawilas wraz z
        innymi /czesto wlasnie kosztem tego kogos/ I po prostu nie zadaliscie sobie
        trudu by na chwile zamilknac i dostrzec pod maska slow problemy czy depresje
        innych osob. Trzeba by tu napisac wyraznie "chce popelnic
        samobojstwo" , "jestem w dolku napiszcie cos milego" , lub jakis nostalgiczny
        tekst.. wtedy pospieszysz z pomoca i za to Ci dzieki i chwala .

Ale czy ktos zada sobie trud uslyszenia szeptu gdy wokolo tylko krzyki?

Ogladam to forum juz od jakiegos czasu i zasada rzucajaca sie w oczy jest
        taka : im ktos dluzej tu jest i wiecej mowi tym mu sie wydaje ze ma wieksza
        racje i wiecej "praw"...

Nie sledze watku z blondynka wiec nie poruszam tematu bo go nie znam.

Za Apollo powtorze tylko tyle - zanim wlaczycie sie do rozmowy ze swoim
        smiechem , krytyka , przekonaniem o swojej racji, szarogesieniem sie , pogarda
        dla odmiencow itd. .. powiedzcie sobie dziesiec razy : po drugiej stronie jest
        czlowiek , gdyby byl szczesliwy nie potrzebowalby tego forum do niczego , czy
        slowa ktore napisze to odpowiedz na jego potrzeby? , czy ja moge mu pomoc ? czy
        chce pomoc jemu czy sobie /zupelnie oczywiscie "niewinnie" bawiac sie jego
        kosztem/ ?

PO DRUGIEJ STRONIE JEST CZLOWIEK.

Ale kogo to wlasciwie obchodzi? Przeciez on nie jest z naszej paczki!
        Prawda? :))))))

• Gość: samanta1 Re: Apollo-na koniec dokopie Wam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 23:39
          Podaj nick osoby,ktora tak skrzywdzilam,prosze...
          • crimen Re: Apollo-na koniec dokopie Wam 04.11.01, 01:56
            I co Samanto? Następny sprawiedliwy dupek?
        • mag_nolia Re: Apollo-na koniec dokopie Wam LARY 06.11.01, 08:25
          Lary - jeśli nie czytałeś wątku blondynki, to streszczę go:mężczyźni - jeśli
          macie odpowiednio dużo pieniędzy, to zgłoście się, bo muszę znaleźć męża, jeśli
          nie - nie gadam z wami.
          I co?
          Jak Ci się podoba??
          • Gość: lary? Re: Apollo-na koniec dokopie Wam LARY IP: *.stream.pl 06.11.01, 20:34
            mag_nolia napisał(a):

> Lary - jeśli nie czytałeś wątku blondynki, to streszczę go:mężczyźni - jeśli
            > macie odpowiednio dużo pieniędzy, to zgłoście się, bo muszę znaleźć męża, jeśli
            > nie - nie gadam z wami.
            > I co?
            > Jak Ci się podoba??

Magnolio..pytasz jak sie podoba?..
            Spojrz wokolo - ilu jest ludzi ktorzy robia dokladnie to samo tylko pod maska-
            przykrywka ladnych ,wystudiowanych slow ,gestow , "wrazliwosci" na pokaz..
            zaklamania.
            Co przeszkadza ? ze blondynka odziera z uludy? sciagnela maske konwenansu? Zbyt
            szczerze? / tak na marginesie...wiesz do czego jest zdolna kobieta ktora CHCE
            MIEC MEZA? i to takiego z ktorym sie mozna POKAZAC w odpowiednich kregach?;)) /

Wiec zbyt szczerze..Zaszokowalo? aha... najpierw jednak gra wstepna.. zasobnosc
            portfela sprawdza sie dyskretniej.. nie pytajac wprost.. ale jak przykladowa sexi
            blondi w realu zrobi dyskretny wywiad co do stanu konta ...to z wieloma i tak nie
            bedzie chciala rozmawiac ,i odczuja to tak samo jak tu - przeczytaja ,prawda?

Druga sprawa: tu kazdy moze pisac co chce.., kazdy ma swoj swiat wartosci i ma do
            niego prawo,, ale czy w imie tego ze ktos wierzy w co innego, mysli inaczej,
            odczuwa inaczej , ma inne potrzeby ...czy w imie tego nalezy go potepic? i to
            nawet tutaj jesli mi nie "zagraza" bezposrednim kontaktem?
            dlaczego..dla lepszego swojego samopoczucia ? bo JA jestem taki bez skazy, MOJ
            swiat wartosci jest o wiele wyzej a twoj to dno i gardze nim i powiem ci to tutaj
            bys to odczul wyraznie? bo oto JA tyle dobrego zrobilem , pochylam sie nad
            cierpiacymi , ocieram lzy placzacym ... wiesz...skojarz przypowiesc o celniku i
            faryzeuszu.. jesli czyjas osoba mi nie odpowiada az tak to nie wchodze z nia w
            kontakt chyba ze szukajac zwady ,,
            wyladowywanie agresji na forum ...coz - wielu bez tego nie umie zyc ..ciekawiej
            sie robi jak jest komu dokopac.. walczyc! chocby o Helene..tworzyc oddzialy!
            nasi - wasi ..krwi!

prawo do komentarza a odpowiedz na potrzeby... wyposrodkowac..

Blondynka nie jest idealem? nie jest , ale dala konkretna oferte /w tym
            momencie niewazne czy to prowokacja czy prawda/ , kogo oferta zainteresuje -
            odpowiada na nia...tak winien chyba dzialac schemat , ale po co "gnojenie" gdy
            mozna rozmawiac jesli chcemy - w temacie i na temat..

a ludzie ktorzy mowia ze nie warta jest nawet spluniecia? co soba reprezentuja w
            tej skali? czlowiek ..nie wart spluniecia .. wybacz Magnolio...co myslisz
            latwo przypisac sobie prawo do ferowania wyrokow ..
            wiec...pamietasz ? np. Jagna z "Chlopow" tez byla blondynka ;)))
            kto jest bez winy..

idziemy droga .. sa kamienie ..niektore tam rzucili inni.. o niektore sie
            potykamy , niektore uda sie ominac .. leza kamienie .. mozemy je podnosic i
            rzucac nimi na sciezki innych ..ale nie musimy.. mamy wybor , i dobrze jesli
            rowniez swiadomosc..gdzie padaja kamienie
            i kazdy wybiera sam
            • Gość: Apollo Re: Apollo-na koniec dokopie Wam LARY IP: *.enter.net 07.11.01, 23:13
              Nic dodac nic ujac, moje drugie wcielenie wyrazilo sie bardziej
              doglebnie.Pozdrawiam Lary, oo sorki Apollo, Lary to niekoniecznie Apollo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka