Dodaj do ulubionych

Tutaj to tylko.....

17.08.06, 10:13
.....świeczki zapalić !!!
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 10:15
      A ja właśnie wątek przyszłam założyć!
      O!!!
      • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:01
        No i założyłaś .Moje gratulacje :-)
        • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:12
          A ja sie rozwija :)))
          • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:19
            Co to będzie jak się całkiem rozwinie :-)))
            • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:30
              andregeor napisał:

> Co to będzie jak się całkiem rozwinie :-)))
              Dostaniemy ekskomunikę :DDDDDDDDDD
              • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:42
                To jeszcze jej nie masz ? A ja naiwny myslałem ,że Ty juz wszystko masz :-)))
                • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:44
                  A nie starałam się kurna do tej pory, Leosia chciałam ochrzcić :DDDD
                  • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 11:59
                    Chyba za mało było "co łaska" :-)))
                    • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:05
                      Nie, biała szatka niegotowa :))))
                      • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:16
                        No ,to jak Ty się starasz ??? :-))))
                        • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:20
                          A bo nie znalazłam twarzowego wzoru - chciałam żeby jakos nawiązywało do jego
                          uszek :DDDD
                          • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:36
                            Widocznie za mało jeszcze po sklepach chodzisz :-))
                            • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:44
                              andregeor napisał:

> Widocznie za mało jeszcze po sklepach chodzisz :-))

Wezme to pod rozwagę, przelew prosze przesłac na numer konta:
                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                              :)))))
                              • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:49
                                A może być czek ? :-)))
                                • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:50
                                  andregeor napisał:

> A może być czek ? :-)))

Ślij na maila gazetowego :DDDD
                                  • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:54
                                    A ile by Cię mogło zadowolić ? :-))))
                                    • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 12:58
                                      A wiesz, jak ma wybór, to może przy okazji debet bym spłaciła??
                                      To tak: 5 tys. na debet, z 5 na zakupy i może jeszcze autko bym naprwiła??
                                      Wzięla bym ze 20 tys. ale jak nie masz to zadowole sie 15stoma :DDD
                                      • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 13:23
                                        Ok.Juz lecę załatwiać pożyczkę :-)))
                                        • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 13:28
                                          andregeor napisał:

> Ok.Juz lecę załatwiać pożyczkę :-)))

I to jest właściwa postawa dobrego forumowicza :DDD
                                          • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 13:34
                                            A ,że chciałem Cię dodać ,już nie reagujesz :-)))
                                            • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 13:52
                                              No pięknie!!
                                              To ja od zeszłego tygodnia sprawdzam, a jak cos przyszło to nie widziałam!!!!!!!
                                              • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 14:00
                                                Pewnie ,ze pięknie :-))) Ale chyba robiłas sobie czasami przerwę :-))
                                                • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 14:24
                                                  andregeor napisał:

Ale chyba robiłas sobie czasami przerwę :-))

Ani na jedzenie ani na spanie!
                                                  Tylko "Odśwież" klikałam :DDDDDDD
                                                  • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 14:34
                                                    Widać poskutkowało ,bo odświerzyło :-))) Tylko nie wiem, czy się opłaciło tak
                                                    męczyć :-)))
                                                  • chloe30 Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 14:45
                                                    Pacz Pan, na pierwszym miejscu wisisz :))))
                                                  • andregeor Re: Tutaj to tylko..... 17.08.06, 14:48
                                                    To już na mnie wyrok wykonałaś :-))))
                                                    W takim razie miłej pracy i słonecznego popołudnia :-)))
                                                    Jak zwykle codzień ,zbliża się moja godzina :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka