anulkina 18.08.06, 07:17 w radiu właśnie grają :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 09:14 Gosc jest po prostu genialny (i genialnie prosty). Wlasciwie nie ma slabych kawalkow. Za mna chodzi ostanio "Love is the seventh wave". Wszedzi chodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 09:31 Jest genialny. Podpisuję sie pod tym obiema łapkami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 09:34 A znasz jego produkcje z 'The Police' z czasow kiedy ty bylas jeszcze na desce kreslarskiej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 10:43 jak zwykle - wtrancam się ;) ja na ten przykład Police, Davida Bowie czy w mniejszym stopniu Talking Heads wyssałam z... wódeczką moich młodych rodziców, którzy przy tej muzyce robili sobie imprezy, podczas gdy ja - kilkuletnie wtedy dziecko - leżałam w pokoju obok i próbowałam zasnąć. wówczas zakochałam się (jeszcze platonicznie) w Stingu. Bowie malował sobie wtedy usta i oczy, TH produkowali jak na mój gust za trudne w odbiorze dźwięki, więc mój afekt do Stinga akurat był zrozumiały. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 11:54 Oczywiscie, ze znam :D tak sie składa, ze pracuje z największą chyba na świecie fanką Stinga, wiec jakze mogłabym nie znać :) Na desce kreślarskiej? Hmm ciekawe określenie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 14:15 > z czasow kiedy ty bylas jeszcze na desce > kreslarskiej? :-) nawet nie. mogłaś istnieć jeszcze tylko li jako koncept :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:22 no tak The Police powstało w 1976, a ja urodziłam sie dopiero 9lat później :PP A moja ukochana Every Breath You Take jak miałam rok :D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:25 Pamietam, te wylaczenia swiatla, polnocnokoreanskie filmy w telewizji. Cale multum was wtedy sie rodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:41 ja sie zrodziłam bo tata do wojska isc nie chciał :P ale i tak go wzieli <hehehe dobrze mu tak :P> co prawda tylko na rok, no ale zawsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:47 Zdecydowanie pacyfistyczna motywacja, make love not war, Sting o niczym innym, wiec wszystko sie zgadza. Kurcze, jacy wy juz duzi jestescie :::--- Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:48 Hehehehehehe :D dobre, jakoś wcześniej na to tak nie patrzyłąm, musz eto hasło ojcu sprzedać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 15:59 Przeciez na to w ogole sie nie da patrzec inaczej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 16:11 no to ja jakaś spatrzona jestem :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Stinga "Fields of gold" :))) 22.08.06, 16:15 Dziecko dzieci kwiatow czyli wnuczka kwiatow. Odpowiedz Link Zgłoś