makbrajd zyg zyg 23.08.06, 14:26 jakiem trzeba być kretynem by tak gadać? takie bla? to durne i kretyńskie więc juz tak nie mówię teraz mówię mądre zyg zyg bla Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: zyg zyg 23.08.06, 14:47 nekroskop88 napisał: > bzyk bzyk > > to było zbyt mądre chyba:( nie rozumiem:( chciałeś mnie może obrazić? czy cos miłego moze powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zyg zyg 23.08.06, 20:52 coś miłego powiedzieć zresztą nie wiem bzyk bzyk Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: bla.. 23.08.06, 20:50 >Opowieść z morałem > > Razu pewnego samochodem jechał ksiądz, a chodnikiem szła zakonnica, > > którą zobaczył. Zapytał, czy ją podwieźć, a ona sie zgodziła. > > Gdy wsiadła do samochodu, jej habit część nogi odsłonił, a była to > > noga piękna i ponętna nadzwyczaj. Wzrok księdza na nodze się > > zatrzymał i niewiele brakowało, aby wypadek spowodował. Po odzyskaniu > > kontroli nad pojazdem ręka księdza opadła na nogę siostry, a ona > > zapytała: - Bracie, czy pamiętasz psalm 129? > > A on rękę zabrał i przepraszać począł. Jednakowoż, gdy biegi > > zmieniał, ponownie ręka jego na nodze jej spoczęła. A ona ponowni > > zapytała: > > - Bracie, pamiętasz psalm 129? > > A on zawstydził się i ponownie przeprosił. Zatrzymali się u bram > > klasztoru, a ona podążyła do środka. On zaś Pismo otworzył i > > przeczytał psalm 129: "Idź dalej przed siebie i szukaj, w górze czeka > > Cię nagroda". > > MORAŁ: Ksiądz, nie ksiądz... Pismo trzeba znać Odpowiedz Link Zgłoś