gph Re: BLUE CAFE MA NOWĄ WOKALISTKĘ!!!!! 24.08.06, 15:07 tripis napisał: > niesamowite to jest to co laska tak jęczała jakby cały czas miała wibrator włożony? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: BLUE CAFE MA NOWĄ WOKALISTKĘ!!!!! 24.08.06, 15:38 a skad ja mam kurwa wiedziec? nawet nie wiem jaka piosenke spiewalo(a) blue cafe... chcialem napisac cos zupelnie pozbawionego sensu i wartosci merytorycznej (tak dla checy) a tu masz! Dyskutant sie znalazl! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: BLUE CAFE MA NOWĄ WOKALISTKĘ!!!!! 24.08.06, 16:24 tripis napisał: > a skad ja mam kurwa wiedziec? > nawet nie wiem jaka piosenke spiewalo(a) blue cafe... > chcialem napisac cos zupelnie pozbawionego sensu i wartosci merytorycznej (tak > dla checy) a tu masz! Dyskutant sie znalazl! a Tyś jest jak Macierewicz kłapiący pyskiem bez znajomości tematu. to była taka czarna lala, która wiła się równiez jakby zapomniała rzeczony wibrator wyłączyć na czas występku :D Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead a gdzie go miala..ten wibrator znaczy... 28.08.06, 15:13 aplikacja vaginalna czy analna, bo od tego podobno zalezy jakie jeki wydwane som. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie go miala..ten wibrator znaczy... 28.08.06, 15:34 boldhead napisał: > aplikacja vaginalna czy analna, bo od tego podobno zalezy jakie jeki wydwane so > m. w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: BLUE CAFE MA NOWĄ WOKALISTKĘ!!!!! 29.08.06, 12:26 a kto to jest Macierewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead to taki chujek pokrzykujacy... 29.08.06, 20:54 to oczywiscie skrot myslowy... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: BLUE CAFE MA NOWĄ WOKALISTKĘ!!!!! 30.08.06, 13:24 tripis napisał: > a kto to jest Macierewicz? się nie zachowuj jakbyś z innych peptydów był zbudowany :D Odpowiedz Link Zgłoś