kolorowa_diablica 28.08.06, 16:51 może nie jest to strasznie oryginalne, ale przyjemnie poznać kogoś z forum na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: spotkania forumowe... 28.08.06, 21:13 cała przyjemność po mojej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: spotkania forumowe... 29.08.06, 14:29 czyżbyśmy się już kiedyś spotkali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: spotkania forumowe... 29.08.06, 18:00 ten dreszczyk emocji... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: spotkania forumowe... 29.08.06, 20:15 wiesz, jak na razie nigdy się jeszcze nie rozczarowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: spotkania forumowe... 30.08.06, 10:44 noooo, fajnie bylo :) ps. przepraszam, ze sie nie odezwalam, ale oczywiscie wyskoczylo mi sto tysiecy pilnych spraw do zalatwienia przed wyjazdem, i nie dalam rady nic zorganizowac. nastepnym razem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: spotkania forumowe... 30.08.06, 12:40 jak to się nie odezwałas, przecież się widzielismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: spotkania forumowe... 30.08.06, 17:08 potem sie mialam odezwac, takie tam babskie sprawy sekretne, mati :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: spotkania forumowe... 31.08.06, 16:59 no wybaczę... zresztą nagle wieczór sam mi sie "zajął"... no trudno, ale jak bedziesz nastepnym razem, to odezwij sie koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: spotkania forumowe... 05.09.06, 20:11 tez bardzo lubię spotkania forumowe:) na spotkaniu z Listy jeszcze nie byłam, ale mam nadzieje ,ze kiedys uda mi sie na nie dotrzeć:)za to na kilku innych spotkaniach forumowych byłam i zawsze było super:) Odpowiedz Link Zgłoś