wesola_kicia 06.09.06, 12:40 płakałam całą noc. Na tych łzach pozostane . Fantka,zrobiłam to co pisałam ci ma @,nie miałam innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: to sobie popłakałam <tuli> :)) 06.09.06, 13:15 a tak po za tym to dobrze jest, od czasu do czasu sobie pochlipac Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: to sobie popłakałam <tuli> :)) 06.09.06, 13:29 Skorpi,czasami tak Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 13:42 przyczyne masz napisana na swoim forum Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 15:59 Kiciu! jak nie miałaś wyjścia - to nie miałaś, i jaki wynik rozmowy był? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 16:22 jesteśmy rozdzieleni jesteśmy załamani , ale postaramy sie zostac choćby przyjaciółmi , Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 18:02 Kiciu nadal nie rozumiem, pewnie za mało wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 18:21 napewno za mało ale fakt jest faktem nie jestem juz z L. :( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 18:57 to przykre ;-( mam nadzieję że długo nie będziesz płakać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 19:00 jak narazie 24 godziny czy bedzie więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 19:05 chyba sytuacja jest klarowna, po dużym płaczu szybko będzie spokojnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 06.09.06, 19:31 nie wiem jaka jest i nie chce wiedzieć chciałabym zeby juz bylo po wszystkim bysmy oboje przestali płakać ,żeby on wybaczył mi moje odejscie.Jedynie na tym mi zależy by On odzyskał spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 07.09.06, 17:22 Kiciu! Trochę zdrowego egoizmu Ci potrzeba. Przekonana jestem że on bardziej o sobie myśli niż o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kicia wiem z własnego doświadczenia 07.09.06, 18:19 Do jasnego pioruna,dlaczego musze Wam po kilka razy powtarzać,ze to nie z jego winy i nie przez niego (sensem ze nic nie przeskrobał) rozpadł sie ten zwiazek. Nie każcie mi go o to obwiniać!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś