s211 07.09.06, 08:26 jestem taka zapracowana ze spałam dzis tylko 4 godziny, ledwo zipie, moze jest tu ktos kto potrafi skutecznie i przyjemnie budzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: witam was z samego rana;] 07.09.06, 08:54 Jest taki jedyny w swoim rodzaju, sposób.;))) Ale na mnie nie licz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: witam was z samego rana;] 07.09.06, 09:06 No jak Ci mam opisać ? Nie da się tego ująć w słowa, musiałabyś zobaczyć na własne oczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: witam was z samego rana;] 07.09.06, 09:07 Jak? ....normalnie:) Na razie nie jest mi dane patrzenie, więc czekam na opis;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: witam was z samego rana;] 07.09.06, 09:15 Kingo, sam opis, bez możliwości wprowadzenia go w życie, może spowodować zdumiewającą reakcję organizmu. Będziesz się ślinić, fala gorąca uderzy do głowy, puls przyśpieszy, a tu znikąd pomocy....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: witam was z samego rana;] 07.09.06, 09:24 Nie ślinię się! :) Lubię czytać;))) A pomoc mam...za ścianą;))) :D Odpowiedz Link Zgłoś