drzejms-buond 07.09.06, 10:09 i jak? widzieliście Kumaka? czegoś mi tu brakowało... hmm..magii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laferme Re: re re kum kum 07.09.06, 10:31 a mi sie ten film bardzo podoba :) ale moze chodzi o lokalny patriotyzm... najfajniejsza była babcia Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: re re kum kum 07.09.06, 10:44 o, a ja nie wiem o co chodzi ostatnio tylko us open ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: re re kum kum 07.09.06, 11:15 nioma...jest nas dwie sztuki tzn trzy z moim mężem osobistym my us open do późnej nocy tzn wczesnego rana oglądamy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: re re kum kum 07.09.06, 11:33 o, to tez chodzicie snieci a wczorajszy nadal z juznym? booooooooooooooooooooooooooooooskie Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: re re kum kum 07.09.06, 11:43 My nadala nie lubimy, ja opłakiwałam Safina Marata znaczy nie jego krasna siostrunię Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: re re kum kum 07.09.06, 12:25 a ja wczoraj miałem trudny wybór: po raz pierszy widziany KUMAK czy Obcy3 po raz stopięćdziesiatyósmy...? polsat ułatwił mi wybór- nie dało sie przez te reklamy ogladać Obcego jedynie załatapałem się na scenę pogrzebu(musowo!) i końcóweczkę norrrrrrmalnie chyba kupię sobie płytę i bedę PAN! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: re re kum kum 07.09.06, 14:55 nadala tez nie lubie ale mecz byl booooooooooooooooski safina kocham miloscia wielka i za kazdym razem sie slinie na jego widok i mysle tylko o jednym. dziala na mnie jak nie wiem co. strasznie tez lubie roddicka za to leytona bym wbila obcasem w glebe - dobrze ze odpadl a z dziewczyn amelke i justinke lubie ze ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: re re kum kum 07.09.06, 15:22 rodicka nie lubię, hlejtona takowoż bym wdeptała w ziemię, pasjami kocham Rogerka! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: re re kum kum 07.09.06, 15:30 Boszsz myślałam że tylko ja tak napalona na tenisistów...kiedyś sie kofałam w nogach Samprasa, Nadala i Rodica nie lubię, a płakałam 3 dni po pożegnaiu jakie miał Agassi...tysz moja miłość wielka...ale i spełniona bo monsz mój jak sobowtór Jędrka heheheheheh tylko "ciut"gorzej na korcie mu idzie ale ostro pracujemy nad formą :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: re re kum kum 07.09.06, 15:36 oj, ja tez sie poryczalam na agassim a emocje tenisisci wywolywali u mnie zawsze sampras byl slodki i kochany ale ciućma straszny za to piszczalam na widok Ivana Lendla i Gorana Ivanisevica Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, jakbym dopadla Goranka to nie wiem co bym mu zrobila:)) Rogerek jest dla mnie a fe Zero meskosci - gra tylko jak natchniony Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: re re kum kum 07.09.06, 16:04 Ivanek Lendl, o taaaaaaaak, o taaaaaaaaaaaaaaaaaaak! Odpowiedz Link Zgłoś