madziapoznan 07.09.06, 11:42 jak w temacie czuję potrzebę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majki1976 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:50 bo w obu przypadkach zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:52 zadecydowałam, że w facecie. najlepiej mężczyźnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:53 a jak to zrobisz tak zakochasz sie na zawołanie;))) powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:54 sztuki zakochiwania na zawołanie niestety jeszcze nie opanowałam. ale myślę, że większą przeszkodą jest brak właściwego obiektu. NIE MA W KIM się zakochiwać. nie dostrzegam ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:54 madziapoznan napisała: > jak w temacie > > czuję potrzebę... hola,hola,ja nie jestem taki łatwy,ze mną trzeba pochodzić; Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:56 schizoo napisał: > madziapoznan napisała: > > > jak w temacie > > > > czuję potrzebę... > > hola,hola,ja nie jestem taki łatwy,ze mną trzeba pochodzić; pochodzic przynajmniej ze 3 dni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:56 zaczęłaś od (_._)y strony zn analnie;) a seks? nie lepiej zacząć od seksu?;) łatwiej się zakochać;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 11:58 menk.a napisała: > zaczęłaś od (_._)y strony zn analnie;) > a seks? nie lepiej zacząć od seksu?;) łatwiej się zakochać;) menk.a ale wczesniej niech cos ugotuje bo "przez zoładek i łózko prosto do serca faceta" Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:01 najkrótsza droga do serca wbić się pomiędzy żebra;) albo tradycyjnie przez łóżko;) głodna jestem:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:05 nie wazne jak to zrobi ,ale zycze by jej sie udało:P Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:04 nie zakochuje się w tych z którymi się sekszę Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:06 madziu,to jakiego faceta szukasz? jaki on ma być,bo właściwie nie opisałaś ? aha i opisz siebie trozke by panowie wiedzieli z kim maja doczynienia Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:08 Kociczko, Ty ty facetami oczu nie mydlij, sama jesteś ciekawa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:07 chcesz się zakochać i żyć w celibacie ,a seksić z innymi?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:10 menka mnie interesuje tylko facet którego kocham jego wyglad jego smak jego zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 12:21 tym wyznaniem jestem przygnieciona niczym papież meteorem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakocham się od zaraz/majki 07.09.06, 12:29 cmok i przestań juz tym oczkiem mrugać bo widze Cię i bez tego:P Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 13:30 nie nie ;) piszę tylko, że jeśli z kimś (facetem) rozpoczęłam znajomość od seksu, to nie będę się w nim zakochiwać. ot co (między nami: istnieje wiele powodów, aby nie wiązać się z tymi osobnikami, bynajmniej nie wynikają one z mojego statusu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 13:43 Poszukujesz starego i kasiastego impotenta? Dobra strategia, bo w takich rzeczywiscie latwo sie zakochac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 13:56 hehehehhehehehehe no nie inaczej!!! ;) poszukuję mężczyzny, na którym można w życiu polegać. i to jest problem. nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 13:57 Ale na takich naprawde mozna polegac! Czego nie zalatwia oni sami, zalatwia to za nich ich pieniadze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:01 do takie załawiania to ja też mam kasę i znajomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:03 kasy i dobrego wina nigdy nie jest w zyciu za duzo :) tak, ze dzialaj dziewczyno :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:04 dzięki za "dobre rady" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:17 A czy już wróciłaś z Warszawy do Poznania ? Dwa miasta i nic ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:23 hehehehhe a "z kiedy" masz informacje o moim pobycie w warszawie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:26 Noooo.... będzie już chyba z półtora roku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:30 rok i 2 m-ce :) pewnie że wróciłam. tęsknota za Poznaniem była tak silna, że nie wytrzymałam. chyba przyjdzie mi dokonczyć żywota w tym mieście :) nie, tam też niestety nic. jednakże, kłamać nie będę. zawarłam kilka "ciekawych" znajomości. tylko... no okazało się, że brak głębi i niezawodności :) Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:34 Przynajmniej już wiesz ,gdzie żywota dokończysz :-)))) O Twoich znajomościach to wiem :-))) Tylko się jeszcze nie pochwaliłaś tymi nowymi zdobyczami :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:35 heheheheheh myślisz, że jest się czym chwalić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:37 bo ja nie jestem przekonana :) Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:41 Tego to ja nie wiem :-))) Ale lubiłem te Twoje opowieści :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:43 wraz ze wzrostem lat na koncie , maleje mi wyobraźnia i umiejętności opowiadania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:47 Eeeeeeee tam nie przesadzaj :-)))) Co Ty masz za konto ? :-))))) Szkoda ,że już nie zaglądam na tamto forum :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:50 na TAMTE forum, to ja już też nie zaglądam prawie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:52 Prawie ? :-)))) Ja tam nawet teraz wejściówki nie mam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:53 jeśli mówisz o TYM forum na które ciężko o wejściówkę, to pocieszę cię - ja również nie ;) za to nadrabiam lekturę na innych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:59 To się dogadaliśmy :-))) Chodzi mi o forum "EiS" :-)))) Teraz życzę przyjemnego dalszego forumowania - na mnie już czas :-)))) I zakochaj się wreszcie !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:24 madziapoznan napisała: > jak w temacie > > czuję potrzebę... Potrzeba matką wynalazków:))) POWODZENIA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:26 do wynalezienia w zasadzie to ja nic nie mam. raczej do ODNALEZIENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:28 madziapoznan napisała: > do wynalezienia w zasadzie to ja nic nie mam. raczej do ODNALEZIENIA... Czyżbyś miała chandrę?:) Ja nie szukam poczekam aż samo przyjdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:34 nieeee! dziś chandry wyjątkowo nie mam (prawie) ;) samo nie przyjdzie. zestarzejesz się, pomarszczysz a miłość i zakochanie i tak samo nie przyjdzie. mając taki obraz przed oczyma postanowiłam pomóc miłości. poza tym.... ostatnio mam ogromną potrzebę zanurzyć i schować się w czyichś ramionach. tyle się wydarzyło w ciągu tego tygodnia (a to dopiero czwartek). cały czas twardo trzymam sztamę (tak się to mówi??), że aż sama jestem zadziwiona swoją siłą. tylko kiedy przychodzą wieczory a łzy same napływają do oczu i ogarnia pernamentna bezsilność topie smutki w winie i udaję, że uda mi się postawić na swoim i wygrać. że wszystko dobrze się skończy....! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:44 madziapoznan napisała: > nieeee! dziś chandry wyjątkowo nie mam (prawie) ;) samo nie przyjdzie. > zestarzejesz się, pomarszczysz a miłość i zakochanie i tak samo nie przyjdzie. Kasandra :)) > mając taki obraz przed oczyma postanowiłam pomóc miłości. miłość nie potrzebuje niczujej pomocy:) > poza tym.... ostatnio mam ogromną potrzebę zanurzyć i schować się w czyichś > ramionach. tyle się wydarzyło w ciągu tego tygodnia (a to dopiero czwartek). Cielesność:)) > cały czas twardo trzymam sztamę (tak się to mówi??), że aż sama jestem > zadziwiona swoją siłą. tylko kiedy przychodzą wieczory a łzy same napływają do > oczu i ogarnia pernamentna bezsilność topie smutki w winie i udaję, że uda mi > się postawić na swoim i wygrać. "Uda się jeśli uwierzysz:) > że wszystko dobrze się skończy....! Zawsze wszystko dobrze się kończy, chociaż niezawsze w sposób przez Nas oczekiwany:) Szczęscia życzę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:48 mówisz jak "dobra wróżka" ;p czary mary, ciach pach i tadam!!!!!!!!!!!!! hehehehhehehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:50 madziapoznan napisała: > mówisz jak "dobra wróżka" ;p Wiem, co mówie, skąd nie pytaj:) > czary mary, ciach pach i tadam!!!!!!!!!!!!! hehehehhehehehehee Jak już to abrakadabra, bimsalabim, te wyżej rzucają zły urok:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: zakocham się od zaraz 07.09.06, 14:52 no i wracamy do punktu wyjścia: bo ze mnie zła kobieta jest hehehehhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś