Dodaj do ulubionych

Precz z cenzurą!

08.09.06, 20:29
Usunięto z naszego Forum wątek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=47833985
Najprawdopodobniej uczyniła to administracja Gazety. Tej samej Gazety, która
przestrzega nas przed cenzurą PiS-u, LPR-u i Samoobrony. Tej samej Gazety, dla
której wtykanie polskiej flagi w psie gówna jest zabawne, a walka z
niesprawiedliwością na czatach musi podlegać cenzurze. Skandal!
Obserwuj wątek
    • lejdik Re: Precz z cenzurą! 08.09.06, 20:38
      Piekne życie... proc. No o co Ci chodzi????:>
      • miia1 Re: Precz z cenzurą! 08.09.06, 20:56
        Skandal. Laska publikuje w necie swoje zdjęcia z pijackich biesiad, a potem nie
        można nawet tego skomentować. Jestem oburzona dulszczyzną i parafianizmem
        Gazety. Jak tak dalej pójdzie, to nam zamkną "erotykę w malarstwie", kurde. Co
        to ma być w ogóle?? Idę dojść do siebie, to nie na moje nerwy.
        • proces7 Re: Precz z cenzurą! 08.09.06, 21:04
          Nie wiem, gdzie w tej chwili mogę opublikować moje wirtualne romansidła. Ciekaw
          jestem, czy kiczowate opery mydlane też są zakazane przez administrację Gazety.
          Czyżby gazeta przedszła na strone LPR? Jeśli usuną Ciebie miia za Twój radykalny
          feminizm, ja zrezygnuję z pisania na tym Forum. Powieść o Wrednej i o Cinqu,
          okraszona orgiami Julii- adminki, ukaże się niebawem na moim blogu. O ile do tej
          pory nie zamkną mnie cenzorzy Gazety, pozostający prawdopodobnie na usługach
          Wierzejskiego i Giertycha!
          • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 08.09.06, 23:48
            proces7 napisał:

> Nie wiem, gdzie w tej chwili mogę opublikować moje wirtualne romansidła.
            Ciekaw
            > jestem, czy kiczowate opery mydlane też są zakazane przez administrację
            Gazety.
            > Czyżby gazeta przedszła na strone LPR? Jeśli usuną Ciebie miia za Twój
            radykaln
            > y
            > feminizm, ja zrezygnuję z pisania na tym Forum.

HEHE, ZNOWU?

Powieść o Wrednej i o Cinqu,
            > okraszona orgiami Julii- adminki, ukaże się niebawem na moim blogu. O ile do
            te
            > j
            > pory nie zamkną mnie cenzorzy Gazety, pozostający prawdopodobnie na usługach
            > Wierzejskiego i Giertycha!

NO NARESZCIE WODA NA MŁYN PIENIACTWA, SKOŃCZYŁA SIE NUDA, ZACZYNA SIE
            DZIAŁANIE, NIEPRAWDAŻ?
            szkoda, ze tylko takie gówna potrafią ludzi zmobilizować do jakiegokolwiek
            działania (czyt: wysiłku intelektualnego)
            a było coś ciekawego przynajmniej w tym usuniętym wątku, bo jakoś nie zdążyłam
            zajrzeć?
        • proces7 Re: Precz z cenzurą! 08.09.06, 21:09
          Dzięki miia, Ty rozumiesz ból człowieka dotkniętego represjami. Pomyśleć, że ja
          wszędzie i zawsze wychwalam ten portal i uważam go za najlepszy w Polsce. Cóż za
          zawód mnie spotyka.
    • czatowykaleka Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 11:38
      oto obraz tzw liberałów Procesie,a nazywaja sie m.in."Gazeta Wyborcza",jeszcze
      ci utną i nie tylko to,zapewniam,wystaw tylko główkę i płyń pod prąd,a szybko
      się przekonasz,ale Ty juz pewnie to wiesz...albo trzeba zapłacić im jakąś
      akcyzę,albo poprosić kogoś o pozwolenie,wtedy dostaniesz/my pozwolenie na
      pisanie czego tylko chcemy,opłata do uzgodnienia...w kasie "GW".
      • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 12:10
        czatowykaleka napisał:

> oto obraz tzw liberałów Procesie,a nazywaja sie m.in."Gazeta Wyborcza",jeszcze
        > ci utną i nie tylko to,zapewniam,wystaw tylko główkę i płyń pod prąd,a szybko
        > się przekonasz,ale Ty juz pewnie to wiesz...albo trzeba zapłacić im jakąś
        > akcyzę,albo poprosić kogoś o pozwolenie,wtedy dostaniesz/my pozwolenie na
        > pisanie czego tylko chcemy,opłata do uzgodnienia...w kasie "GW".

niesamowite są te teorie spiskowe wysnuwane przez was.
        a kaleka to juz przoduje :)
        kogo obchodzą takie pikusie, takie małe bolki jak wy, własciwie jak my, bo
        kazdy na tym forum to mały bolek. moze admini portalu to troszkę wieksze bolki.
        a dodatkowo portal gazeta nie ma nic wspolnego z tak obszczekaną GW więc tym
        bardziej podejrzenia śmieszne.

ludzie, świat nie kręci sie wokoł was, waszych blogów, for i pokoi czatowych -
        nikogo poza malą grupką zainteresowanych to nie interesuje.
        a aminiów interesuje pewnie tylko wtedy kiedy ktoś im maila napisze ze
        netykieta złamana. bierze taki zasypany mailami admin nożyczki ;), wycina i
        zapomina.
        czego i wam zycze.
        • czatowykaleka Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 12:22
          "madziujedyna",tak jak Ty obcinałaś na czatach(banowałaś),rozumiesz te trudne
          wybory,i te noce nieprzespane z tego powodu...to nie ma znaczenia,czy jesteśmy
          małymi pikusiami czy nie,każda nawet najmniejsza próba zabierania nam wolności
          powinna być napiętnowana,ale jak widzę Ty i tak tego nie chcesz zrozumieć.
          • proces7 Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 16:56
            magdajedyna to będzie bronić cenzorów, ze względu na swą przeszłość czatowej
            bananiary i forumowej donosicielki:
            szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=231
            proces.superhost.pl/blog/index.php/b/2006/02/17/p134
            • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 19:27
              jak zwał tak zwał.
              ja nikogo nie bronię, ja krytykuję ciebie i tobie podobnych.
              ludzi dla których rzeczywistosc wirtualna jest tak ważnym elementem życia, że
              muszą walczyć w niej, ciągle udowadniać coś sobie i innym. nie wiadomo zresztą
              po kiego ch.a, bo i tak tych innych gów.o to obchodzi.
              jesli ktoś łamie prawo w tzw realu musi sie liczyc z konsekwencjami, jeśli ktoś
              łamie prawo netowe, również powinien sie z takimi konsekwencjami liczyć. więc
              albo wysil sie proces i dodaj więcej finezji do swoich marnych prowokacyjek,
              wtedy jest szansa że prześlizgniesz sie i nikt nie zauważy, ze jesteś oblech,
              albo licz sie z tym, że za złamanie prawa/netykiety będziesz dostawał po dupie.
              zupełnie juz nie rozumiem pokwikiwan post factum jaki to ty biedny jestes i jak
              cie strasznie ktos skrzywdził.
              to wygląda trochę tak jak nasi więźniowie, recydywiści, napakowani, wytatuowani
              i obrzydliwi, wszyscy jak jeden mąż na pytanie za co siedzą, odpowiadają, ze za
              niewinnosc i przez pomyłkę.
              gów.o prawda. wycieli? pewnie sie należało.
              zamknęli w pierdlu? pewnie sie należało.
              następnym razem rób tak, żeby cie nie złapali.
            • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 19:29
              PS co to jest czatowa bananiara?
              ja za młoda jestem żeby znać taką nomenklaturę. może mi wyjaśnisz co konkretnie
              to znaczy, oczywiscie w kontekscie twojej wypowiedzi.
          • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 19:19
            czatowykaleka napisał:

> "madziujedyna",tak jak Ty obcinałaś na czatach(banowałaś),rozumiesz te trudne
            > wybory,

ku.wa mać! że się tak wyrażę, wreszcie dobitnie, idioto czatowy z manią
            prześladowczą. zbanowałam jedną osobę, najwyżej dwa razy (z czego raz, słownie:
            RAZ, sobie przypominam) więc odpier.ol się wreszcie od tej bajeczki bo nudne to
            jest jak flaki z olejem.

przepraszam wszystkich, których uraziłam wybuchem emocji ;) ale chciałabym raz
            na zawsze zaprzeczyć plotkarskim zapędom "coponiektórych" jakobym była osobą,
            która banowała na czacie.
            przyjmijmy, ze dwa razy skopałam wirtualną dupę procesa. koniec.
            obrzydliwi są tacy manipulatorzy jak ty, OBRZYDLIWI I MALUTCY.

to tyle jesli chodzi o jakiekolwiek moje wypowiedzi na temat czatów. nie bywam,
            ie korzystam, gówno mnie obchodzą.

i dodam ponownie, gazeta wyborcza to nie to samo co portal gazeta.pl
            amen.
            • czatowykaleka Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 19:30
              'madziujedyna'czemu sie denerwujesz,gdy ktos pisze prawdę,nie denerwuj sie bo
              nie bedziesz mogła więcej banować,nie oszukuj bo to bardzo brzydki czyn,Ty niby
              nie masz nic doczynienia z tlenem,he,he tak jak ja nic np z czatowaniem...
              • proces7 Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 19:39
                Usunięty wątek zniknął z "Oślej ławki". Umieściłem go na razie w mojej Księdze
                Gości. Wkrótce roześlę po Internecie screeny. Tu skasowany wątek, pod wpisem nr 143:
                ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=homoerec
              • magdajeden Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 22:58
                czatowykaleka napisał:

> 'madziujedyna'czemu sie denerwujesz,gdy ktos pisze prawdę,nie denerwuj sie bo
                > nie bedziesz mogła więcej banować,nie oszukuj bo to bardzo brzydki czyn,Ty
                niby
                > nie masz nic doczynienia z tlenem,he,he tak jak ja nic np z czatowaniem...

????
                dzizasss, ale ty głupi musisz być, jejku.
                a co ja niby mam do czynienia z tlenem, hę?
                a denerwuje sie, owszem, głupota denerwuje mnie nieustająco
    • sprawa7 Re: Precz z cenzurą! 09.09.06, 17:09
      Jaka władza, taka cenzura, przykład idzie z góry. Jeśli się godzimy na jedno, to
      bierzemy odpowiedzialność za drugie, taka jest prawda/by grześ-wieś/.
      PIS(czyt. PIC) wszędzie wtyka swoje wtyki, pewnie są już w Gazecie, jeszcze
      trochę i zlikwidują kategorię Seks & Erotyka na Tlenie i nasz pokój Lokomotywę.
      Gdzie my się wtedy podziejemy? Cenzura! Skandal, panie!
    • proces7 Szukam przyczyn cenzury 11.09.06, 11:33
      No i nie wiemy, dlaczego usunięto wątek z naszego forum. Wydaje mi się, że
      usunięto też wątek valmonta, z forum "O forum":
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
      w którym zadał on pytanie o przyczynę usunięcia wątku. Usunięty wątek wkleiłem
      do mojej Księgi Gości, jakby co.
    • proces7 Re: Precz z cenzurą! 11.09.06, 13:10
      Justyś dostała maila od jabbura, pewnie nam tu wyjaśni, dlaczego usunięto wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka