mnietka.kokietka 12.09.06, 13:33 słucham se tak jednym uchiem i ten zawisza za bardzo swem nazwiskeim sięm przejmuje nie wychodzi mu to kumpletnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 13:55 Jak tak napisałaś, ze to o Ewę i Leszka chodzi, to mi się parka z MjM przypomniała :) Zboczenie jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:06 ale że co? że taki czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
ragutka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:10 czarny i ciemny dla mnie jest w ogóle, no nie cierpie zakompleksionego typa! Odpowiedz Link Zgłoś
ragutka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:16 jeszcze mnie sie jego "półcelibat" przypomniał ,co go stosował w młodości a efekty jak na dłoni mamy terassssss.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:18 półcelibat??? ciekae.. a na której dłoni...(hę, hę) fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
ragutka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:31 okropne ,jako stateczna matka dzieciom sie na takich sprawach mało wyznaje ale chłop ten zawisza mierzi mnie okrutnie, więc mu można dokopać prosze bardzo. A sam sie tym w wywiadzie zacnie chwalił.Tym pólcelibatem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:40 on jest takim typowym zafajdanym klasowym kujonem przewodniczoncym rady uczniowskiej i kółka półcelibatków www.arturzawisza.pl/zawisza.php i te oczka jego malutkie i te wąsy co wądę zebów mają ukryć. wredny wredny wredny. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:53 I jeszcze się chwalił w wywiadzie dla "DF", że próbował wpłynąć na rektora KULu, aby nie przyjmowano kandydatów z długimi włosami (na szczęście ksiądz rektor wykazał się rozsądkiem). Rozumiem, że Jezusa też by nie przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:10 mmoni napisała: > I jeszcze się chwalił w wywiadzie dla "DF", że próbował wpłynąć na rektora KULu > , aby nie przyjmowano kandydatów z długimi włosami (na szczęście ksiądz rektor > wykazał się rozsądkiem). Rozumiem, że Jezusa też by nie przyjął. a z IROKEZEM? to proszę bardzo...? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 14:53 jeśli on był wpółcelibacie, to Invicta była TROCHĘ W CIĄŻY :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:12 półcelibat to takie pół-dziewictwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ragutka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:09 Mniodek oj na moje złośliwe serduszko się leje jak tak te słowa mądre o zawiszy czytam Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:12 HA! mam go! mieszkam w Kolonii Warszawskiej (niedaleko Piaseczna). nie ma czegoś takiego w okolicach piaseczna!!! kłamca zlustrowany! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:38 Kłamca kłamca! :) też na początku myslałam, że chodzi o ewunię i toledo :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 15:46 ale dzisiaj rano w telewizorze ładne, okragłe zdania budował... sie zdziwiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 16:09 może się Joki naoglądał aaaa nieeeeeeeeeee on wczoraj foruma czytał! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: komisja do spraw ewy i leszka 12.09.06, 20:01 Ewa jest cudna! Nareszcie jakiś jasny promyk nadziei wśród "żon swoich mężów". Balcerowiczowie, adoptujcie mnie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond janina wedel 13.09.06, 16:52 o jeeeeeeeeżu ale obciach! blogfm.blox.pl/2006/09/Janina-Wedel.html Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: janina wedel 13.09.06, 18:35 Widzieliśta we wczorajszym "Szkle kontaktowym"? Sianecki z Daukszewiczem mieli używanie. Dziś słyszałam też w Trójce z rana rozmowę z Rokitą. Też trochę pojechał po Zawiszy :) Odpowiedz Link Zgłoś