czamczawala 13.09.06, 19:33 narodził się czamczawala:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czamczawala Re: nadszedł czamczawala?... 13.09.06, 19:35 moje pozostałe pomysły na nowy image byly zajęte:) Więc wybrałem postać z najbardziej popapranej książki, jaką w życiu czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nadszedł czamczawala?... 13.09.06, 19:54 zewsi napisał: > Król Maciuś Pierwszy? no nie wiem kamilar był ok...:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: chlip, chlip 13.09.06, 20:12 Nie chlip bądź Wodzem a nie Beczącym Bawołem,być może dzisiaj zagości jeszcze nowa postać zdziwisz się Koczisssie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: chlip, chlip 13.09.06, 20:14 morfeusz_1 napisał: > Nie chlip bądź Wodzem a nie Beczącym Bawołem,być może dzisiaj zagości jeszcze > nowa postać zdziwisz się Koczisssie jeden. Jola Kwaśniewska też mówiła "bo ja taki chlipek jestem";/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: chlip, chlip 13.09.06, 20:31 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > Nie chlip bądź Wodzem a nie Beczącym Bawołem,być może dzisiaj zagości jes > zcze > > nowa postać zdziwisz się Koczisssie jeden. > > Jola Kwaśniewska też mówiła "bo ja taki chlipek jestem";/ wolałbym od chlipka joli kwaśniewskiej niejakowego cichopka(przytulankę taką) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: chlip, chlip 13.09.06, 20:42 morfeusz_1 napisał: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > Nie chlip bądź Wodzem a nie Beczącym Bawołem,być może dzisiaj zagoś > ci jes > > zcze > > > nowa postać zdziwisz się Koczisssie jeden. > > > > Jola Kwaśniewska też mówiła "bo ja taki chlipek jestem";/ > > > wolałbym od chlipka joli kwaśniewskiej niejakowego cichopka(przytulankę taką > ) uuuu cichopek jest w twoim guście??? a wiesz, że ja mam włosy podobne do cichopek? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kamilar odszedł 13.09.06, 20:57 a kto to był ten kamilar własciwie, który odszedł? jakiś tutejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kamilar odszedł 13.09.06, 21:05 on modele chciał sklejać wiesz modelatolem forum był,lubię faceta jakby jeszcze sobie wstawił wizytówę z tym no,kajakiem a nie wydziwiał to jeszcze fajniejszym postrzegałbym go był Odpowiedz Link Zgłoś