maly.jasio 15.09.06, 14:06 Co ma w glowce "fiu-bzdziu"... Gdyz takich dojrzalych, typu: maz, dzieci, rodzina - to mam wokolo na kopy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 14:47 nie mam męża, żony, dzieci, prawnmuków i innego przybytku, od którego istota szara nie boli a w głowie mam tylko jedną szarą komóreczkę Jedynaczkę;) nadaję się? co?;):P Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 14:49 nie nadajesz się ,bo będziesz sikała w majtki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 14:52 Schizoostom, kupię sobie majtki dla nietrzymających moczu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 14:57 Jasne. Tylko nie rob juz zadnych nastepnych operacji, jak ta ostatnia z biustem. Ja lece tylko na Naturalnosc, nawet deko ulomna, a nigdy na (chocby piekny) Silicon :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 15:08 pozwolę Ci się obejrzeć i zaopiniować: czy i co poprawiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 15:11 menk.a napisała: > pozwolę Ci się obejrzeć i zaopiniować: czy i co poprawiać;) co ty... poprawiać to lubie dyskretnie, bez glosnego wyrazania opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 15:16 zn mam nic juz nie ruszać, coby nie popsuć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 15:32 menk.a napisała: zn mam nic nie ruszać, coby nie popsuć?;) sa sytuacje, gdy bezruch raczej psuje, wiec troche ruchu dla poprawy jest jednak wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie boj zaby 15.09.06, 15:33 rysiu_lubicz napisał: > bo sie z jasiem, zaleja, nie boj zaby, pod lozkiem mam zawsze kaczke na te okolicznosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: szukam NIEdojrzalej kobiety :) 15.09.06, 15:35 ostrożnie bo w przedszkolach zaostrzyli ochronę... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie boj zaby, mowie :) 15.09.06, 16:42 Juz dawno dorobilem sobie lewy klucz do bramy :) Odpowiedz Link Zgłoś