15.09.06, 19:07
chcę się zapisać na tańce. bo cholera tańczyć nie umiem, aż wstyd ;/. tylko
nie wiem na jakie :))...
a może lublinianki mogą polecić jakąś dobrą szkołę tańca?
Obserwuj wątek
    • kornelia007 Re: tańce... 15.09.06, 20:05
      ja studjuje w lublinie (dzienne) i tez chce się zapisać na taniec tylko ze
      brzucha :) dzisiaj znalazłam tą stronke www.szkola.flamenco.pl/ wyglada
      zachęcająco ;)
      • mama007 Re: tańce... 15.09.06, 21:56
        w Chełmie uczy Kochanek.... :) jak masz ochotę dojeżdżać to mogę polecić jeszcze
        Bum-Cyka - uczył mnie tańczyć, fajny chłopaczek, tańczył w Takcie - "dość" znani
        są :)
    • czaj_ka Re: tańce... 17.09.06, 09:54
      hej ja myśle ze to fantastyczny pomysł z tymi tańcami:) w tamtym roku zapisałam
      sie ze swoim facetem i mówie wam mieliśmy ubaw po pachy:] niesamowita zabawa,
      niemówiąc już o tym ze gdy poszliśmy na impreze typu lata 70 80 to szaleliśmy
      na parkiecie jak mało kto a wszyscy stali i patrzyli:) w tym roku zamierzamy
      konynuować:D osobiście wszystkim polecam TAŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • paenka Re: tańce...w tv 17.09.06, 14:27
        ja jak bylam mala to chodzilam na tance;) fajnie bylo ale po 4 latach moja
        grupa sie kompletnie wykruszyla i na zajcia przychodzilam tylko ja i cwiczylam
        z instruktorem. A teraz tancze oczami w niedziele przed tvn. Ogladacie dzisiaj?
        Jej ja ogladam na bank. Ciekawe kto odpadnie;) Mi bardzo podbalo sie jak
        zatanczyla w zeslzym Liszowska. Bardzo mi sie podoba rowniez jak tanczy
        Piotrowska, jest taka seksowna dziewczyneczka slodka;) świetnie sie rusza. Za
        to najgorzej zatanczyla Iza Mika ta od Milowicza. W ktorym miejscu ona jest
        tancerką?!? Przecie ona kawalera tylko podrywac umiala;p hehehe zartuje;p nie
        przepadam zanią ale fakt to gorzej wypadla od Liszowskiej, jak nietancerka.
        • normalna_ja Re: tańce...w tv 17.09.06, 15:16
          ja czasem oglądam...ale największą gwiazdą tych edycji, które były do tej pory,
          w moich oczach, jest K. Cichopek!rewelacyjna!!!

w sumie mój chłop w chełmie pracuje, to może dobry pomysł z tym Kochankiem?
          • mama007 Re: tańce...w tv 17.09.06, 16:01
            normalna_ja wpadnij kiedys, chetnie Cie kawa ugoszcze. albo piwem jak wolisz :)
            mieszkam przy CHDK-u gdzie sa zajecia tanca - mozemy podejsc i sie dowiedziec co
            i jak :) sama bym sie znow zapisala, ale partnera jakos w chelmie nie mam -
            wszyscy nadajacy sie do tanczenia rozjechali sie po swiecie, buu :(( a z byle
            kim nie chce :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka