normalna_ja 15.09.06, 19:07 chcę się zapisać na tańce. bo cholera tańczyć nie umiem, aż wstyd ;/. tylko nie wiem na jakie :))... a może lublinianki mogą polecić jakąś dobrą szkołę tańca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelia007 Re: tańce... 15.09.06, 20:05 ja studjuje w lublinie (dzienne) i tez chce się zapisać na taniec tylko ze brzucha :) dzisiaj znalazłam tą stronke www.szkola.flamenco.pl/ wyglada zachęcająco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: tańce... 15.09.06, 21:56 w Chełmie uczy Kochanek.... :) jak masz ochotę dojeżdżać to mogę polecić jeszcze Bum-Cyka - uczył mnie tańczyć, fajny chłopaczek, tańczył w Takcie - "dość" znani są :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaj_ka Re: tańce... 17.09.06, 09:54 hej ja myśle ze to fantastyczny pomysł z tymi tańcami:) w tamtym roku zapisałam sie ze swoim facetem i mówie wam mieliśmy ubaw po pachy:] niesamowita zabawa, niemówiąc już o tym ze gdy poszliśmy na impreze typu lata 70 80 to szaleliśmy na parkiecie jak mało kto a wszyscy stali i patrzyli:) w tym roku zamierzamy konynuować:D osobiście wszystkim polecam TAŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: tańce...w tv 17.09.06, 14:27 ja jak bylam mala to chodzilam na tance;) fajnie bylo ale po 4 latach moja grupa sie kompletnie wykruszyla i na zajcia przychodzilam tylko ja i cwiczylam z instruktorem. A teraz tancze oczami w niedziele przed tvn. Ogladacie dzisiaj? Jej ja ogladam na bank. Ciekawe kto odpadnie;) Mi bardzo podbalo sie jak zatanczyla w zeslzym Liszowska. Bardzo mi sie podoba rowniez jak tanczy Piotrowska, jest taka seksowna dziewczyneczka slodka;) świetnie sie rusza. Za to najgorzej zatanczyla Iza Mika ta od Milowicza. W ktorym miejscu ona jest tancerką?!? Przecie ona kawalera tylko podrywac umiala;p hehehe zartuje;p nie przepadam zanią ale fakt to gorzej wypadla od Liszowskiej, jak nietancerka. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: tańce...w tv 17.09.06, 15:16 ja czasem oglądam...ale największą gwiazdą tych edycji, które były do tej pory, w moich oczach, jest K. Cichopek!rewelacyjna!!! w sumie mój chłop w chełmie pracuje, to może dobry pomysł z tym Kochankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: tańce...w tv 17.09.06, 16:01 normalna_ja wpadnij kiedys, chetnie Cie kawa ugoszcze. albo piwem jak wolisz :) mieszkam przy CHDK-u gdzie sa zajecia tanca - mozemy podejsc i sie dowiedziec co i jak :) sama bym sie znow zapisala, ale partnera jakos w chelmie nie mam - wszyscy nadajacy sie do tanczenia rozjechali sie po swiecie, buu :(( a z byle kim nie chce :D Odpowiedz Link Zgłoś