koczisss 16.09.06, 19:27 Maku mówi, że jest remis 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czamczawala Re: Gorąca korespondencja z Bydgoszczy!!! 16.09.06, 19:30 19' Sotirović 23' Wolański Odpowiedz Link Zgłoś
czamczawala Re: 3:1 Bekas 16.09.06, 21:46 3:1, przy stanie 2:1 i 3:1 kułakowski błąd zrobil na poczatku podajac złe nazwiska, pisałem na gorąco więc za nim sie pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Gorąca korespondencja z Bydgoszczy!!! 16.09.06, 20:25 I dupa blada. Jaga będzie na trzecim miejscu:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Gorąca korespondencja z Bydgoszczy!!! 16.09.06, 20:35 www.jagiellonia.pl/artykul.php?id=1470 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Gorąca korespondencja z Bydgoszczy!!! 16.09.06, 23:05 Jaga nie zachwyciła w pierwszej połowie jeszcze coś grali. ale w drugiej to już się zmęczyli (moze oświetlenie za mocno po oczach im dawało?) a ja jestem mile zaskoczony Zawiszą. Zaiste fajnie grali i miło było popatrzeć jak składnie kombinują no i przede wszystkim strzelają ładne bramki inna sprawa to dysonans, ze nie ma oprawy typowo meczowej, że to niekoniecznie zawisza a moze hydrobudowa włocławek fakt...żal mi, ze nie ma poczuica tradycji i ghiostorii do prawdziwego Zawiszy...no ale moze w przyszłym sezonie bedzie fuzja z Zawiszą IVligowym to bedzie lepiej:) ale z drugiej strony i tak było fajnie.pamietając to chamstwo na meczach, te mordy hoolsów a teraz....biegające dzieci na dole i cieszące się z każdej akcji:), kobiety z wózkami, całe rodziny.... i jeszcze jedna rzecz. nie ma takiego hard coru jesli chodzi o oprawę i śpiewy (niestety) którą dawali hoolsi za dawnych czasów ale teraz przynajmniej niemal cały stadion sie rusza i spiewa:) no...czasem to brzmi żałośnie i infantylnie ale jest ok. nauczą się i jak wiadomo nie ma przyjezdznych bo bojkotują hydrobudowę...szkoda..zawsze lubiłem popatrzec na obce mordy w innych barwach (a wiosną zrobię sobie wyjazd na rewanż do białego;) Odpowiedz Link Zgłoś