Dodaj do ulubionych

Pokerowe, jesienne trendy

16.09.06, 20:07
Przed chwilą zdarzyło się w Lokomotywie coś, co mnie uradowało, skłoniło do
refleksji i nawet zachwyciło. Wszedł poker i zapytał : "proces, jak zdejmuje
się bany?"
Poker pewnie tam bywał gdzieś opem, może jest do dziś, ale nigdy zapewne nie
interesował go panel. Nie przyszło mu nigdy do głowy dać bana. Bo poker to
normalny człowiek, z którym można gadać na czacie.
Takie zdejmowanie nie jest tylko symbolicznym gestem. To manifestacja, to styl
czatowy, nowy styl, lansowany przez Lokomotywę.
Dotychczasowy rekord w zdejmowaniu banów należy do Katji i woow. 458 banów w
pokoju "Dla dojrzałych (po 30-tce" w czasie 193 sekund.
Obserwuj wątek
    • hania-z Re: Pokerowe, jesienne trendy 16.09.06, 20:17
      Tak! widzialam to na własne oczy , proces klasnął w pulchne dłonie , twarz
      nabrała rumieńców wspaniałego radosnego wyrazu , pognał jak szalony wychwalając
      nie tylko pokera ale wszystkie panie tam przebywające , zmiana czy może chwilowe
      załamanie? sama nie wiem....
    • sprawa7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 16.09.06, 23:02
      Nie dano mi opa w żadnym pokoju, oprócz Lokomotywy, więc nie znam tego uczucia
      zdejmowania banów, szkoda... Chciałabym kiedyś móc poczuć tę euforię odkręcania
      głupoty innych.
      • justysbytomianka Re: Pokerowe, jesienne trendy 17.09.06, 08:06
        Meluniu mnie też nie było to dane, choc odrobinke poczułam adrenaline ;) bo
        stworzyłam duecik z Procem;))On czyścił ja stałam na czatach;)i tak zgrabniusio
        nam szło:))że fioleci pokraśnieli, czerwoni zzielenieli a wszystko to ze
        złości :))że ja sobie nic nie robię gdy dostawałam "wilczy bilet" na opa we
        wszystkich pokojach:))Miała to byc kara okrutna i bolesna;)
        SKARBIE :*
        • proces7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 17.09.06, 17:20
          O tak, Justyś jest nieocenionym sztabowcem w walce z tępotą banujących.
          Walczącemu zapewnia wszystko, zabezpieczenie tyłów, aprowizację oraz rozrywkę
          podczas działań bojowych. Aż chce się walczyć. Ja jako najemnik, walczyłbym dla
          niej za darmo wszędzie.
    • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 07:51
      Proces napisał -"Przed chwilą zdarzyło się w Lokomotywie coś, co mnie
      uradowało, skłoniło do refleksji i nawet zachwyciło. Wszedł poker i
      zapytał : "proces, jak zdejmuje się bany?" - rzeczywiście chwila wiekopomna!!
      Zapewne chciał ściagnąc bana z panela Lokomotywy bo poker jest tam zielonym, by
      nie było obciachu.
      Kilka spostrzeżeń z mojej wizyty w Lokomotywie w dniu wczorajszym. Na moje -
      witam na czacie - niejaka zielona "rózowa landrynka" była wyrażnie zdegustowana
      moją wizytą ,zaczęła marudzić że w niedzielę nieczynne dla Mikusia i w ogóle
      dobrze bym zrobił gdybym sobie poszedł.Wtórował jej poker -również
      zielony.Potem z powodu braku forum -poczęli rozmawiać ze sobą -zupełnie mnie
      ignorując.I nie byłoby w tym nic rewelacyjnego , gdyż mają święte prawo
      rozmawiać z kim chcą . Sytuacja się zmieniła gdy do pokoju weszła Katja z
      kilkoma userami. Wtedy poker odignorował mnie i napisał - Mikuś ten pokój jest
      mój i byłoby dobrze gdybyś go opuścił. Zawzięcie wtórowała mu rózowa landrynka -
      a Katja -puściła w moją stronę tekst ze jestem chujem bo zaczepiam kobiety i w
      ogóle mój koniec czatowy jest bliski. Poker wielokrotnie powtarzał że pokój
      jest jego i on tu rządzi i dobierać bedzie gości. Nie mogąc uwierzyć w to
      zapytałem Katję , justyśb, hanię - które potwierdziły słowa pokera.
      Zastanawia mnie ciekawe zjawisko w tym pokoju - po co się daje zieleń różowej
      landrynce ,pokerowi - skoro ich jedynym powołaniem jest próba rugowania Mikusia
      z pokoju?!.
      Gówno prawda że pokój jest liberalny i otwarty na różne światopoglądy. W
      rzeczywistości jest to pełen nacjonalizmów i sitwiarstwa ,gdzie główną rolę gra
      poker i jemu podobni Opy.Ignorowanie jest tam tak powszechne że trzeba być
      niezłym lamerem by pojąc kto z kim i dlaczego. Dlatego też ktoś z boku musi
      patrzec na czat w tym pokoju jako na "zjawisko" -/ comment by Izabella/ które
      trudno ogarnąć normalnymi kategoriami czatu.
      Zatem podsumowująć - Lokomotywa jest nieprzyjazna, sitwiarska,bigocka i
      faszyzująca.

• justysbytomianka Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 08:22
        ooooo Mikosz ooooo aż mnie zatkało :> powybierałeś urywki sobie odpowiadające
        i po swojemu zinterpretowałeś :> oczywiście przemilczając jak to dopominałes
        się krytyki w stylu
        " no powiedz powiedz,że Mikosz to zakała czatów " itp. nawoływania jak również
        miłe zdania pod swoim adresem, które padały z ust ( koralowych )hani :> ojjjj
        Ty Ty ;)Kiedys dzieci bawiły sie w stoi rózyczka w czerwonym wieńcu a teraz
        bedziemy sie bawić stoi Mikosz w zielonym wieńcu kłaniaj mu się jak książeńcu;)
      • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 09:03
        Czy właścicielem pokoju Lokomotywa jest poker?! Wczoraj wielokrotnie mówił że
        jest. Czy ktoś mi odpowie ?! czy to dla Was wstydliwa sprawa?
        • czatowykaleka Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 10:03
          Mikosz nie rób scen,jesteś zazdrosny ,czy nie?Żałujesz większego powodzenia u
          kobiet Pokerowi niż Ty je masz?Podziel się z innymi bądź bardziej empatyczny,nie
          bądź egoistą!
        • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 13:32
          Czy właścicielem pokoju Lokomotywa jest poker?! Wczoraj wielokrotnie mówił że
          jest. Czy ktoś mi odpowie ?! czy to dla Was wstydliwa sprawa?

Ponawiam pytanie!
          • proces7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 17:19
            Poker jest w Senacie Lokomotywy, przecież o tym wiesz. Nie jest to absolutnie
            żadna tajemnica.
      • ruda_strzyga Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 11:57
        Swoimi wypowiedziami potwierdzasz Mikuś swój brak klasy, przekręcasz fakty,
        dopasowujesz je tak, aby napisać paszkwil, jak zwykle tania prowokacja grubymi
        nićmi szyta.
        Kilka wypowiedzi, w których oceniasz bywalców Lokomotywy oraz odżegnujesz się od
        bywania tam. Od dzisiaj Ciebie nie widzę w Lokomotywie, padalcu, zarozumialcu i
        zazdrośniku.

08:24:17 ~Mikosz": Uważam ten pokój za sitwiarski i wysoce nacjonalistyczny

08:24:53 ~Mikosz": Eris - mam na myśli Lokomotywę

08:26:44 ~Mikosz": Eris - nie kobiety...zostałem wczoraj wyproszony z tego
        pokoju przez niejakiego pokera

08:27:10 ~Mikosz": Poker powiedział że to jego pokój i nie życzy sobie mojej
        osoby na czacie

08:28:23 ~Mikosz": Eris- no nie dostałem bana ale dano mi jasno do zrozy\umienia
        że jestem tam persona non grata, i mnie zignorowano...

08:32:32 ~Mikosz": Katja wczoraj w Lokomotywie napisała że jestem kutasem i
        zaczepiam kobiety i wogóle mój żywot czatowy dobiega końca....

08:36:09 ~Mikosz": Myfka - nie jestem od wczoraj pasażerem Lokomotywy, zostałe
        dyplomatycznie rugowany i odstawiony na preon

08:37:55 ~Mikosz": Lokomotywa to sitwa osób mieniących się tolerancją i
        inteligencją , gówno prawda to szowiniści i ignorujące dupki

08:39:05 ~Mikosz": Dlatego peany na częśc Lokomotywy należy postrzegać jako
        próba reanimowania tego atropicznego pokoju

08:40:07 ~Mikosz": (EM) -ubawili mnie setnie -swoją megalomanią

10:09:40 ~Mikosz": Sol - jesli chodzi o Lokomotywę to jest badziewiarski pokój i
        nie ma się czym szczt\ycić ze tam sie bywa

10:12:48 ~Mikosz": Wczoraj poker -napisał - Mikuś pokój jest moją własnością i
        nie jesteś tu mile widziany!!!

10:17:02 ~Mikosz": nie dają banów za to chojnie rozdzielają ignory

10:19:35 ~Mikosz": Aleksandra - pozdejmowałem bany!! z panela....a w Lokomotywie
        się podniecają że poker zapytał co to panel

10:21:53 ~Mikosz": Aleksandra - ponoć nie wiedział , czym wzruszył do lez
        procesa, bowiem proces w swym zaczatowanym debiliźmie dostał delirum tremens ze
        wzruszenia że oto jest jeszcze na czatach prawy chłowiek co nie wie nic o panelu..

10:24:07 ~Mikosz": On mnie nie potrzebuje ma rozanielone i gotowe na wszystko
        lachony lokomotywianki

10:25:23 ~Mikosz": Wypowiadam wojnę Lokomotywie bowiem potraktowano mnie w niej
        jak jakiegoś pętaka

10:27:09 ~Mikosz": i nie bedzie litości, nie bedzie że boli.....nie będzie
        parasola ochronnego nad tym kutasiną pokerem , nie bęe czytał próśb Sofki i
        Fiszbiny że On taki wątły i bardzo czuły.....

10:39:24 ~Mikosz": siedzę na czatach 4 lata - ale kuźwa takiego przyjecia jak
        wczoraj w Lokomotywie i tylu impertynecji nie doznałem nigdy i nigdzie

10:44:28 ~Mikosz": Lokomotywa Aleksandro mieni sie zbiorem ludzi inteligentbych
        i liberalnych.Niestety nic bardziej mylnego, są tam ludzie niskiego pokroju,
        pełni bigoteryjnych nawyków i sitwiarskich (szarmowych) nawyków. Niby nie dają
        banów ale panuje tam totalny IGNOR (dla userów z poza kliki) .

10:48:32 ~Mikosz": Aleksandra i mądrze robisz, zapewniam Cię nie znalazła byś
        tam krzty liberalizmu ani odrobinki chociażby bliskości....tam siedzą wilki .by
        ośmieszać i rugować userów
    • justysbytomianka Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 13:49
      Mikoszu gratuluję ;)wywołałes zamieszki i zadymy;)
      13:05:38 ~smutas1: mialem Justynko wiec odpierdol sie od mojej i inych
      ortografi)))teraz kuma??
      oberwało się Lokomowiankom i Szarmówkom :) pełny sukces:) chyba jestes juz
      zadowolony;)?

Panie Smutas :) ma Pan moje słowo,że przestaje Pana widzieć na czatach:) nie
      bardzo rozumiem to " odpierdol się", bo to raczej Pan przychodzi do lokomotywy
      i smęci :) ja nie bywam w pokoju anki - pisanki;), ale zostawmy te drobiazgi;)
      nigdy przesadnie w stosunku do Pana nie byłam namolna;) a tych kilka
      grzecznosciowych zdań ... kto nie słucha ojca matki ...itd.;) a mówiła mi
      mamusia nie zadawaj sie z łobuzami ;) i miała racje :) IGNOR DOZYWOTNI;)
      • ruda_strzyga Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 17:01
        Justysiu, ależ jak możesz tak Mikosza oczerniać, on jest taki dobry dla
        wszystkich, taki miły, przyjazny i otwarty, chce żeby ludzie na czatach się
        kochali, ciumkali i w żadnym wypadku nie kłUcili się!
        On tylko pragnie spokoju i miłej dziewczyny na długie jesienne wieczory, czy to
        aż tak wiele? Chyba wszyscy userzy i operatorzy na wszelakich czatach
        sprzysięgli się przeciw Dobremu Wujowi Mikusiowi i nie pozwalają mu nigdzie
        swobodnie poczatować! To skandal!

preludium...

11:59:38 ~Mikosz": fajny skład na czacie - Kutafon Termitek i dwie zblazówki -
        Jaguś i sosna

12:00:15 ~Mikosz": o i smutas1...z gównianymi tekstami

12:04:06 ~Mikosz": a tak nb. sosna i Termitek - ! co Wy tu robicie? marsz do ankip

12:07:04 ~Mikosz": smutas - masz grubiańskie poczucie humoru....

12:07:54 ~Mikosz": (EM) - analizatorka userów...

12:11:13 ~Mikosz": (EM) -oczywiście nie jesteś tutaj dla mnie żadnym autorytetem

12:12:41 ~Mikosz": zmuszony jestem dać Ci Trina ignora

12:13:04 ~Mikosz": jestem w stanie wojny z Parowozownią

12:15:08 ~Mikosz": Marianna - wczoraj wyrzucono mnie z Lokomotywy i uznano
        persona non grata- masz pojęcie?? Mnie! (o Wielki Świetlisty!)

12:16:58 ~Mikosz": Marianna -) wyczuwam delikatną nute ironni w Twym
        pisaniu....ignor!! z bólem serca , ze łzą w oku z kolką w boku

faza refleksji...

12:35:48 ~Mikosz": czym jest życie? chwilą , mgnieniem - a Wy te chwile które
        Wam zostały trawicie na czacie...szkoda mi Was

odrobina pikanterii...

12:43:07 ~Mikosz": żałosna ta konwersacja o Mikoszu....powiem Wam jak jest
        naprawde - jestem inteligentny i przystrojny , do tego miły i czuły, kiedyś
        byłem prawie świętym zanim nie wszedłem na czat i nie spotykałem takich debili
        jak Termitek i smutas oraz inteligentów z pod znaku Lokomotywy...

szczypta żalu...

12:44:31 ~Mikosz": spotkałem tutaj tylko rozczarownie i miernotę mentalną...

12:45:04 ~Mikosz": poza nielicznymi wyjatkami nigdy nie spotkałem tutaj kogoś
        bliskiego i przyjaznego

czas nawracania grzeszników i ekspiacja siebie...

12:47:20 ~Mikosz": tak patrzę na Wasze pisanie i jest mi Was autentycznie żal,
        nie wiecie już co to przyjaźn, dobre słowo, jeden drugiemu wilkiem tu jest.
        Pytam po co?

12:49:37 ~Mikosz": dlaczego jedni się mienią inteligentami /vide parowozownia/ i
        oceniają innych userów?

12:49:58 ~Mikosz": szydzą z nich, opisują...wyśmiewaja

12:50:55 ~Mikosz": dlaczego rozdają ignory i banują...wszak to marne zycie
        czatowe jest i tak dostatecznie traumatyczne

odezwa do sumień...(tu już bratanie się z grzesznikami dla lepszego efektu)

12:51:21 ~Mikosz": czatujemy ,okradająć z czasu rodzinę, pracodawców

12:52:09 ~Mikosz": i jeszcze w swych sadystycznych zapędach pętamy innych

12:52:41 ~Mikosz": marność...marnośc nad marnościami - wszak vita czatus brevis....

12:55:49 ~Mikosz": pozostanie nam zgorzknienie i spłowiały kobierzec marzeń
        utopijnych....

na koniec tyrada szarpiąca za morale obrzydliwych userów oraz powracający jak
        bumerang temat odejścia na zawsze...

13:01:04 ~Mikosz": bardzo poważnie się zastanawiam czy nie skończyć z czatem ,
        kłade na szalę magie słow , zmysłowośc i rozrywkę czatu, a na drugiej szali -
        okrutną zawiść, zakłamanie , oszczerstwa ....i wychodzi mi że ta druga szala
        jest cieższa

13:02:51 ~Mikosz": Jest taki rodzaj samobójców - często mówią o śmierci , często
        się porywają na życie -aż w końcu umierają bo bliscy igorują to...

13:06:49 ~Mikosz": pełno tu bluźnierstw, wywyższania sie, licytowania talią
        słów....kto mądrzejszy, kto piękniejszy - a ja powiadam Wam...wszyscy jesteśmy
        marnością. Tak napradę każdy z nasz coś przegrał w życiu że musi uciekać w
        wirtualny świat marzeń....

13:08:11 ~Mikosz": i nie ma tu inteligentów, głupich, średniaków...wszyscy
        jesdze\iemy na tym samym wózku....prost do piekła realnych doznań - bo kiedyś
        przyjdzie się z tym zmierzyć - byle nie było za późno

13:12:45 ~Mikosz": idę znaleźć sobie przytulną przystań ,niewielki błekitny
        atol otoczony laguną pięknych myśli , z ożywczą bryzą zmysłow ....- nie mogę już
        Was kochać - za bardzo mi rozdarliście serce a myśli poplątaliście jako węzeł
        gordyjski -...

To przedstawienie godne oscara, tak sie męczyć cały dzień dla straceńców, by
        choć jedną zbłąkaną duszyczkę uratować, bo dla Mikusia już niestety zbyt późno.
        Sama widzisz justyś ten bezmiar poświęcenia, tę miłość do bliźniego...
        I taki niedościgniony kaznodzieja odszedł na zawsze!
        Poproszę proca, żeby klepsydrę na blogu wywiesił, wszyscy zapalimy świeczki, a
        PC poszuka coś odpowiedniego w swej przepastnej dyskografii. Amen.

• justysbytomianka Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 17:13
          Katjuszku:-/ jestes pewna,że to nie jakis obłęd ? albo może halucygen?:-/szkoda
          mi Mikosza:(
        • proces7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 17:14

> Poproszę proca, żeby klepsydrę na blogu wywiesił, wszyscy zapalimy świeczki, a
          > PC poszuka coś odpowiedniego w swej przepastnej dyskografii. Amen.

To się nam Naleśnik zbiesił, do jasnej cholery! Myślałem, że miia go nieco
          utemperowała. PC nic nam nie da na tę okazję. Gucia mu nie pozwoli.
          • rozowa_landrynka7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 18.09.06, 18:17
            No strasznie żal mi, że Mikosz nie doznał zadowolenia z bytności w ciufci, a
            tak się starałam. Niedocenienie mych starań oraz rosnącą arogancję szanownego
            Mikosza odzwierciedlę za pomocą cytatów.

15:22:22 ~Mikosz: a rózowa landryna ma pokrzywkę na mój widok - a ja miły
            jestem dla wszystkich
            15:29:20 ~Mikosz: przecież ta landryna zieje nienawi?ciš do mnie - spokojnego i
            kulturalnego usera

wzrastające zniecierpliwienie z powodu mojej obecności na ogóle:

15:32:56 ~Mikosz: landryna - a chuj mnie obchodzi co piszesz możesz to robić
            zawsze skoro Cię to bawi
            15:33:53 ~Mikosz: ja jak Ci przypierdolę to zrobię to porzšdnie

złość Mikosza sięga zenitu:
            15:35:49 ~Mikosz: ignorantka i głupia cipa ta landryna
            15:40:48 ~Mikosz: landryna - udaje że nie czyta- kurwa szczyt bigoterii

i zawodzenie Mikosza, że nikt mu pokłonów nie bije mimo iż sam obok kultury
            nawet nie leżał:
            16:16:48 ~Mikosz: Jaka? landryna -zaraz na wej?ciu mnie atakuje i każe sobie
            i?ć, a Katja pisze że atakuję kobiety

Reasumując, tak Mikosz spędził owo pamiętne popołudnie, plując jadem we
            wszystkie strony, na rozmowę nie bylo go już stać, choć twierdzi, że potrafi
            (to "potrafi" to jak UFO, wszyscy wiedzą nikt nie widział).

• mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 19.09.06, 07:26
              rozowa_landrynka7 napisała:

> Reasumując, tak Mikosz spędził owo pamiętne popołudnie, plując jadem we
              > wszystkie strony, na rozmowę nie bylo go już stać, choć twierdzi, że potrafi
              > (to "potrafi" to jak UFO, wszyscy wiedzą nikt nie widział).

zastanawiam się dlaczego "różowa-landrynka " ( nick kojarzy mi się nieodparcie
              z panią uprawiającą najstarszy zawód świata) nie zamieściła całego zrzutu z
              mojej wizyty w Lokomotywie, lecz tylko wyrwała zdania z kontekstu. Zapewne jest
              jej tak wygodnie. Powiadam wisi mi to nacią od pietruchy, ale owa dama zawsze
              atakuje pierwsza.Mam niezbywalne prawo do obrony, i uszów kłaść po sobie nie
              będę , Zapewne owa pani ma świadomość że jesli zaatakuje musi liczyć się z
              kontratakiem.
              Przypominam że owe indywiduum jest zielone w Lokomotywie.
              • justysbytomianka Re: Pokerowe, jesienne trendy 19.09.06, 07:37
                Mikoszu a ja mam dośc zbiorowej odpowiedzialności;) widziałam Twój "występ" w
                pokoju po 40 stce i daj sobie powiedziec:) był żenadny ;)lub jak wolisz
                żenujący;)
        • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 19.09.06, 07:06
          Katja napisała - Poproszę proca, żeby klepsydrę na blogu wywiesił, wszyscy
          zapalimy świeczki, a PC poszuka coś odpowiedniego w swej przepastnej
          dyskografii. Amen.
          No proszę :) , wkrótce blog procesa zamieni się w dobrze prosperujący zakład
          pogrzebowy.

• proces7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 19.09.06, 16:10
            mikosz8 napisał:

> No proszę :) , wkrótce blog procesa zamieni się w dobrze prosperujący zakład
            > pogrzebowy.

Mam bardzo napięty kalendarz, ale jak chcesz, to po znajomości Ci załatwię.
            Uroczystości odbędą się jutro o 14.00. Pasuje?
            • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 19.09.06, 18:02
              Pasuje.
              • mikosz8 Re: Pokerowe, jesienne trendy 20.09.06, 13:47
                Leżę martwy i zimny , zbliża się godzina 14.00 dnia 20-09-2006 roku .
                Umarłem, jako nędznik [*] i potrzębuję modlitwy.
                Pogrzeb ma się odbyć w zakładzie pogrzebowym procesa -
                proces.superhost.pl/blog/.
                Zgodnie z ustaleniami grabarza .
                • proces7 Re: Pokerowe, jesienne trendy 20.09.06, 16:09
                  mikosz8 napisał:

> Leżę martwy i zimny , zbliża się godzina 14.00 dnia 20-09-2006 roku .

Poczekam aż skruszejesz. Komu Lady Macbeth Funeral Home ma wystawić fakturę za
                  kremację Naleśnika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka