koczisss 17.09.06, 16:34 I bardzo się cieszę z tego powodu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanneett Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 16:36 gratulacje! czy to się liczy jako posadzenie drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 16:38 Cibora zmienna to nie drzewo:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 16:39 A drzew w swym życiu trochę się nasadziłam, ba, nawet wysiałem z nasion:) Mam dwie sosny w ogrodzie z nasionek. Jedna ma jakieś 5 lat, druga tylko dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 16:46 koczisss napisał: > A drzew w swym życiu trochę się nasadziłam, ba, nawet wysiałem z nasion:) > Mam dwie sosny w ogrodzie z nasionek. Jedna ma jakieś 5 lat, druga tylko dwa. no to jeszcze dom i syn do kompletu potrzebni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 16:47 Dom w sumie jest, nie muszę budować, tylko gorzej z tym synem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 17:01 no wiesz, samo się nie zrobi;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 17:33 No wiem:) Przed chwilą posadziłem Bażynę czarną i Modrzewnicę zwyczajną:) I to byłby koniec na ten rok, jeśli chodzi o rośliny. No może jeszcze ewentualnie trochę żywotników zachodnich na żywopłot (tuja):) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 17:41 > no wiesz, samo się nie zrobi;) jaka mądra! a wcześniejsza kombinacja - Zewsi + próbówka = Nekroskop nie wydawała Ci się dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Kupiłem dziś CYPERUS ALTERNIFOLIUS 17.09.06, 17:54 zawsze musi być jakiś wkład własny. Odpowiedz Link Zgłoś