Dodaj do ulubionych

budzikom śmierć...

20.09.06, 06:59
jak ja nienawidzę rano wstawać. moje jaskółki chyba już poleciały, nikt mi nie
ćwierka ;(( tylko 3 futra biegają wołając "jeeeeeeeeeeeeść dawaj,
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść"............
nie śpię już godzinę, siedzę w szlafroku z mokrą głową... źle się czuję,
brzuch mnie boli, chciałabym wrócić do łóżka i zakopać się w moją Puchatkową
pościel. a tu muszę Asię ściągnąć z łóżka, biegusiem do przedszkola, potem
pogonić do pracy, potem biblioteka, zakupy, rachunki.....

fajnie było tylko z miesiąc temu jak o 5 rnao siedząc na balkonie można było
obserwować karmienie jaskółek i taki blado-czerwony wschód słońca... (ale to
też nie było wstawanie rano, tlyko przegadana cała noc na balkonie!!!)

budzikom śmierć!!!!
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: budzikom śmierć... 20.09.06, 07:20
      taaaa, zgadzam się, budzikom smierć!!!!! jak ja nie lubię wstawać rano:( Ale
      jak już trzeba to trzeba. Stukam się kubkiemm gorącej kawusi:)))))))))))))
      • mama007 rasgeea :)) 20.09.06, 08:20
        stuk, stuk, ja juz w pracy i moge postukac :)) pije kawe i slucham Akurat-ów.
        jednak samodzielne biuro to duza zaleta, zawsze tylko JA wybieram muzyke :D
        • monalajza Re: rasgeea :)) 20.09.06, 09:28
          Wow.....a ja wczoraj popilam...i sie zbieram i zbieram i zeprac sie nie
          moge...wstalam godzine temu, ale moglam sobie spac jeszcze...eh...i tak
          dzisiejszy dzien zaczynam od gotowania obiadu...

P.S. wow....fajnie...sluchasz akuratow;)))) (tylko dlaczegotylu ludzi nawet nie
          wieze oni istnieja?? ja sie pytam DLACZEGO??;DD)

pozdrawiam %)
          • rasgeea I LOVE AKURAT:):):) 20.09.06, 09:56
            rany Boskie!! to nie tylko ja słucham Akuratów:)) Ja miło spotakć swoich:)))
            właśnie też sobie słucham:))))))) Stukam się ponownie - tym razem soczkiem :)
            • mama007 Akuraci górą :)) 20.09.06, 10:53
              noooo, na koncercie byłam nawet niedawno :) do mnie na wieś zawitali :D jak
              będą w Lublinie next time to może forumowo wyskoczymy ekipą jakąś? :))

i też nie wiem dlaczego ludzie nie wiedzą o nich, aaa.... jak tak można???

mineralką się stukam, bo nic innego w biurze nie mam pod ręką, trzeciej kawy
              nie wypiję... :)
              • rasgeea Re: Akuraci górą :)) 20.09.06, 12:20
                ja na początku sierpnia byłam nafestiwalu reeage w Gorzycach. Fajnie jest, bo
                za dużo ludzi o tym jeszcze nie wie, więc jest spoko, nie ma chamstwa i te
                pe :) Noi na tym festiwalu była prawdziwa uczta:)) Akurat, Dzioło, Tabu,
                Tumbaoo i inne "smakołyki" ale się pobawiłam:) Ja na koncertach Akuratów jestem
                bnawet często, bo pochodzą z mieściny niedaleko mojej :)więc super jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka