tygrysek_ 11.03.03, 10:13 ..macie kurna baby zeby was szlag nie trafił!!!!:-) ..a gdzie chcesz sie kłócić Szakaria??? hę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:25 hehe, nowa latryna z gazeta na gwozdziu:P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:26 Tiger wiesz ze dla mnie to zadna roznica, klocic sie moge wszedzie, jesli to bedzie z Toba:)) Empek swoja latryne juz zabrudziles teraz przylazles tutaj? WON!!!na fotki.pl nowe laski rwac, tutaj jest przeciez NUDNO!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: HEATH7.... 11.03.03, 10:32 Szaki, a swoje zdjecie tam widzialas?? nie wiem czy wiesz ale ja tam jestem twoim promotorem, srednia masz tylko 2.54 ale wylooozuj, tlumacze wszystkim internautom ze nie w kurniku cie znalazlem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:03 no co? dobry kibel nie jest zły, a jak jest miękki papier to już w ogóle luksus:))) wuloozujcie jak to Epek mówi a zobaczycie łatwiej i szybciej pójdzie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 11:16 Zwłaszcza, że kurwa, na wrzosowisku się pije i ewentualnie przyjacielsko kłóci pod dębem (patrz Szaki i Tajger), a nie doszukuje jakichs wartości forumowych i arcyciekawych rozmów...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:20 Roncia?! to co chlapniem małe co nieco? na co masz ochcotę, pifko? winko? czy może coś mocniejszego? i pgadamy o prawdziwych polakach hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 11:54 Empek jak przestaniesz mi mecenasowac to moje akcje pojda w gore, wiec znajdz mi jakiegos nowego agenta. a Ty Pregowany sie tak nie ciesz, bo to nie jest zdjecie pt "deska do heblowania":)) Czesc Ronja i Iwusia to co? po malym na prawa nozke? ja przynioslam ogorki....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 11:55 Piwo jak najbardziej:)))))) W weekenda, jak byłam w Warsaw City, łeb mnie napier... cały czas, to jednego dnia poczęstowałam się paracetamolem, ale drugiego jak na prawdziwego Polaka i alkoholika przystało utrzymywałam się cały dzień w stanie lekkiego stale podtrzymywanego upicia - i główka jak ta lala - lekko przyciężkawa, ale nie bolała;))))) Czy o taką def. prawdziwego polaka Ci chodziło, Iwusia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:00 Szaki, deska czy nie ale zdjęcie fajne!:))) ..kurna chlać wam sie zachciało?? do roboty baby!! wrzosowisko trza sprzątać!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:09 przestan sie tak wlepiac w moje duze niebieskie oczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:15 no właśnie Roncia, o to mi chodzi ja bym do tego jeszcze dorzuciła szluga włąsnorecznie klejonego i ogórasa Szaki na zagryche hehehehee ja tam sprzątać nie będe a legne se pod drzewkiem i popatrze na rodząca się wiosnę, popijając dobre rzeczy z buteleczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:36 aha, do przyjemnosci to kazdy, ale jak idzie troche porobic to nie ma chetnych???? to ja w takim ukladzie ... przynioslam radio z umca umca i mam lody waniliowe, chce ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: HEATH7.... 11.03.03, 12:53 no wiesz co! nie kuś, chyba że te lody maja 0 kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 13:24 zamiast umca umca poprosze co innego, a będzie totalny raj, mmhmmmmmmmm, ten alkohol rozlewający się po zyłach i aortach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:19 Szakirko moja słodka (tu jadzik mi z ząbków ocieka:), czyżbyś mnie śpiąca królewną przezwała????????????? Stawaj na udeptanej ziemi (choć kołysze się ona nieco od piwa...) i walcz do ostatniej kropli krwi!!!!! Potem się ewentualnie możemy wspólnie uwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ronka, slonce 11.03.03, 14:46 co jak co ale Ty mi na spiaca krolewne nie pasuejsz, wiec przestan:)) a jesli Cie bardziej zainteresuje co nasz pregowany wyczynia to zajrzyj na romanike i zobacz jak sie nasz siersciuch.... venkuje, hehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ufffffffffffff, Romantica... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 15:02 Ach, sobie też nie wyglądałam, ale walczyć i się nawalać byłam gotowa - możesz zanotować w pamięci moje poświęcenie:) (w kwestii walki...) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ufffffffffffff, Romantica... 11.03.03, 15:13 no coz, jesli czujesz niedosyt, to ja chetnie pomoge i stane na te udeptana ziemie zeby nie bylo, ze nieuzytek jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja eeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 15:29 Jeszcze se łapy pogruchoczemy i w czym będziemy kufle trzymać, albo gęby zmasakryjemy tak, że nawet "Browaraaaaaaaa!!!" nie będziemy mogły zakrzyknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ......... 12.03.03, 07:27 ..kurna o czym wy tu pitolicie??????;-) ..jakieś lody, drinki.... ..Szaki komu loda zrobiłaś!?, przyznaj sie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 08:45 Tobie nie zrobilam, wiec sie nie martw:P Ronka ja bede markowac ciosy, wiec o stan naszych cial jestem spokojna.. aha, i licze na rewanz w tej samej sprawie:) a wogole to dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 08:58 wiem że nie mi bo bym czuł:PP, więc pytam co to za nieszczęśnik był??:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:10 hehehe, wybacz ze pytam, ale CZYM mialbys cos czuc?!przeciez Ty bezdzwonkowiec jestes:))) nieszczesnik??? chyba chciales powiedziec "szczesliwiec"!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:14 haha! spokojna Twoja rozczochrana!!! czymś napewno bym tam poczuł!:-)) ..szczęśliwiec??? weź mnie kurwa nie rozśmieszaj!:), a niby czemu ? znasz jakiś powód?? ..ech Szaki Szaki,...idź babo w kszaki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:29 nie wiem jak "wielką pustką" mozna cos poczuc, ale widac znasz sie na lepiej ode mnie na czarnych dziurach:)) pewnie ze szczesliwiec! i nie wyciagniesz ze mnie wiecej, nie bede sobie tutaj autoreklamy robic:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:37 powiedz! nie dręcz biednego koteczka!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 09:59 jak zaczne mowic to dopiero sie dreczenie zacznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 10:27 no mów proszę!!:),..dręcz, drażnij.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 10:31 hehe, Tygrys na kolanach błagający "Dręcz mnie" - warto był dziś na heath wejść:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 10:50 wiesz co Ronka!! bluźnisz!!!! na Heath zawsze warto wejść!!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:31 Ale nie co dzień takie widoki!!! Chyba złapię za pędzel i to namaluję:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 11:40 czesc Ronka zgadzam sie, widok niecodzienny:)) maluj maluj, a ja Ci bede nastroj do obrazu robic...:)) Tajger, listen carefully... moje paluszki przebiegaja od szyi w kierunku pepka, tam zatrzymuja sie na sekunde zeby po chwili..... (kontynuowac?) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 11:59 o mader of god!!! ;-))) (tylko po czyim pępku te paluszki przebiegają??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:59 Spytaj się go najpierw gdzie on ma pępek... Może w innym miejscu niż myslisz i będzie obciach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:09 to nie musi byc zaden konkretny pepek!!! tak, ogolnie mowimy, prawda???:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:23 no ja ni wim czy ty tak ogólnie czy nieogólnie!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys, spadaj na drzewo!!! 12.03.03, 12:32 Kocie, Slonce Ty moje, posluchaj mnie uwaznie: NIE DOPROWADZAJ MNIE DO SZALU!!! DOBRZE WIEM O CZYM MYSLISZ!!! SIE NIE CIESZ, MORDO JEDNA, BO JAK MI BOG MILY, ZATLUKE CIE KIEDYS I NAWET LZY ZA TOBA NIE URONIE, PANIAL!!! kurna, jak mozna byc takim cwokiem i wyslac przez pomylke smsa do tego, co nie trzeba .... starosc mnie dopada.... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 12:57 Chetnie z bliuska poslucham Waszych wrzaskow na polanie:). Gdybyscie jeszcze mi jakies szklo w reke wcisneli... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:08 zalezy z jakiego bliska, bo moga bebmenki Twoich uszu tego nie wytrzymac:) aha, szklo? moze byc powiekszajace? to moze znajdziesz to, co Tygrys twierdzi ze ma, a ja twierdze ze nie zakoniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:17 saqqara napisała: > zalezy z jakiego bliska, bo moga bebmenki Twoich uszu tego nie wytrzymac:) > > aha, szklo? moze byc powiekszajace? to moze znajdziesz to, co Tygrys twierdzi > ze ma, a ja twierdze ze nie zakoniecznie:) Nie boj o moje bembenki - przyzwczaily sie do wrzasku zazrynaj kury, wzglednie skubanego koguta:) Myslalem o jakims szkle typu szklanka kieliszek, lampka, wazonik, co by je plynem energetyzujacym wypelnic mozna bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:38 kogut, kura... Pan pracuje w kurniku przy macaniu drobiu?:) aaa, takie szklo....mam wazonik, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:41 Wazon lubi plyny nosic:). Czym mi go slonce napelnisz, hmmm? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przepraszam, czy mozna? 12.03.03, 13:59 Lodziarka o-kocim pojrzeniu, hmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Pozdrowienia od Anki1 przekazuję!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 20:10 Zachorzało nam biedactwo i koło wtorku spodziewa się powrócić na nasze łona:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Pozdrowienia od Anki1 przekazuję!:) 13.03.03, 07:22 dzięki Ronjasta!:)),..pozdrów ją też!:) pozdrawiam też lodziarke o kocim spojrzeniu!haha! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 08:34 witam wszystkich:)) Tajger widze ze Ci sie lodziarka spodobala, ale pytanie mam: czy masz pozwolenie autora czyli Grooszka na rozpowszechnianie tego tytulu? tak tylko pytam...:)) ps. i dzieki za porannego smsa, milo sie mi zrobilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 09:30 nie mnie pytaj, to nie ja to wymyslilam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 09:32 Cześć, zwierzęta duże i małe:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 09:51 cześć! co tam na kresach słychać??? zima jeszcze??;-)))) Szaki mysle że nie musze kobyło złośliwa!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 10:02 czesc Ronia:))) Tajger, no ja nie wiem, cos czuje ze ten PAn bedzie ostro o swoje prawa walczyl:PP saQ-kobyla niezlosliwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 10:35 ta ta... a potem zobaczysz tego pana jak gruszki na wierzbie!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 10:49 Śniegu już prawie niet, za to dziś lekki mróz trzyma i wicher okrutny, wesoła drużyno! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 11:16 Tajger co ma byc to bedzie, jak mowi polskie porzekadlo:)))) Ronka a u nas piekne sloneczko chociaz zimno jest, chcesz troche?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 11:19 No jasne że chcę, kurna, nie ma sniega a jest mróz - ergo konno nie mozna jeździć...:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 11:46 Ronka to znajdź se jakiegoś konia domoweo! też sie da na nim pojeździć!haha! Szaki - baba z wozu koniom lżej!haha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 12:38 Ronka przesylam duzo sloneczka, moze sie jednak da troche pokonikowac:))) Tajger a Ty co? wracasz do swych korzeni? moze zaczniesz juz wydmuszki robic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 12:49 z Ciebie zrobie wydmuszke!, jak cie wydmucham!;-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:05 nie wiem czy ja sie dam dmuchnac.... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:23 tygrysek_ napisał: > z Ciebie zrobie wydmuszke!, jak cie wydmucham!;-))0 ...powiedzial tygrysek, po czym olbrzymi smark z pregowanego nosa prosto pod deba polecial...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:37 HAHAHA! ale śmieszne! popisałeś sie grucha! ..wie wiesz Szakuniu?, już ty tam dobrze wiesz!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 13:59 nie no, Tajger!!! ja tez mam katar ale to nie znaczy ze sie Wam beda do butow moje smarki kleic!! wez no smarcz... w rekaw, np:))) nie wiem... nie wiem... NIE WIEM!!!! i nie patrz tak na mnie!!! nie patrz... mowie przeciez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:12 nie patrze na Ciebie tylko na Twoje.......... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:41 wiem na co sie patrzysz i uprzedzam! "to" od patrzenia nie urosnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 14:53 taaaakk??? a może jednak??;-)) nadzieja matką gupich!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 13.03.03, 15:11 tylko ze Ty mi na gupiego nie wygladasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 07:23 eeee to tylko pozory!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: duzo zdrowka dla Ani!!!! 14.03.03, 08:16 czyli mam to rozumiec tak: jestes durny jak przyslowiowy but i masz nadzieje ze patrzac na moje ... wiesz co, to je tym patrzeniem do wzrostu zmusisz, tak?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:19 ..one już na samą myśl że tygrys na nie patrzy rosną!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:24 uwazasz, ze one mysla?!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:30 może działają instynktownie!?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: coś mi siem zdaje że.... 14.03.03, 11:48 jakby mialy dzialac instynktownie to od dawna mialabym dodatkowe 2 narzady wewnetrzne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 22:58 Pierdolone gg, dlaczego kurwa mać nie chce chodzić...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 23:16 Poszło... Jego szczęście...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 07:25 WITAJCIE KURWA W TEN PIERDOLONY KURWA DZIEŃ JEBANY ŚNIEŻNY DO CHUJA KURWA MAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 08:07 niech bedzie pochawlony! ło Jezusiczku umiłowany, o MAtko Boska!!! na rany jego i na wszystkich swietych!!! co za brzydki, wrecz paskudny dzien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 10:01 na wieki wieków córko!, na wieki wieków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 10:28 No co - tylko zima wróciła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 11:01 Sama się oprosiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:02 i kazdy gosc w dom bedzie poblogoslawiony:))) rzekl Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:31 nie bluznie! koniom lżej a i ręka troche dychnie!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 11:43 Prosimy Cię, Panie, aby syn twój a nasz brat Tajger więcej nie blu-uźnił! Ciebie prosi-imy! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 14.03.03, 11:52 gadka gadkom a konie czekają!!;-) Ameno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 12:35 Bo pójda konie po betonie i lepszy wróbel w garści niż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.03, 21:25 Podciągnę tymczasem heath ku górze, bo gg znowu nie chce działać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 09:20 witam wsiech!! a co tutaj takie pustki, co? Tajgerowaty!!! gdzie jestes? a reszta to co? zaspala??? no nie... i znowu cala robota na biedna szakunie spadla...a niech was! posprzatam te walajace sie butelki i inne latexowe cholerstwa i pojde wstawic kociolek z woda na herbatke... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 09:33 zamiast herbaty wlej tam kilka żywców, a ja poczynię czary nad tym i mojego popisowego grzańca stworzę:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 09:38 wlane!! znaczy zywce do kociolka.... jak myslisz kielbaski beda pasowaly?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 17.03.03, 12:57 kurna Szaki! ja Ci dam patysia!! pręt stalowy jak już coś!!!!;-)) PS..zadzwoń z roboty jak możesz!;-) tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 13:09 Szaki, mnie z żarcia wszystko pasuje do wszystkiego, kiełbaski do prętów stalowych również...;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 17.03.03, 13:09 tja tja, pret stalowy... czys Ty kurna stalowego pretu nigdy na slepia nie widzial??? jak mi sie szef urwie to zadzwonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 07:14 witajcie mordki!;-)) PS.no i sie nie urwał:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 08:33 czesc Kochani:)) ps. a teraz gdzie sie kudlaty szwendasz co? zamiast na tylku przy fonie siedziec? Ronka kielbaska na stalowym orecie...co Ty na to?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 08:56 już siedze na dupsku! dzwoń!;-)) PS..Ronja spadła z konia , na kamycki, i potłukła sobie.... oczy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ania, gdzieżeś Ty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 09:18 Oczy przeżyją, hehe, a w pręty to sobie często faceci podczas konnej jazdy krzywdę robią... I nie będzie już kiełbasek na pręcie, Szakuniu... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:19 wiesz co, Ty zmien nika na baran! i na przyszlosc nie szwendaj sie z tymi cats'ami tylko siedz i czekaj na moj telefon!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:25 odezwała siem owca kuźwa jego mać!;-))) Ronka nie martw siem! druty są wytrzymałe!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:32 prety sa wytrzymale?? Kocyk wie co mowi, wczoraj jezdzil na zielonym koniu:))) ja Ci kurna dam owce! zmieniaj na barana, bo niedlugo wszystkim nikok ogony ucinaja i bedziesz naprawde Tajger bezdzwonkowiec:)) beee, beeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:34 NEVER!!!!!!!!!,.. wole śmierć niż zostać baranem!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 09:48 ale ja bałdzo lubie bałanki! zostan bałankiem, plizzzz:)) no? nie badz osioł, badz bałanek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:22 czekam, siersciuchowaty, ciagle czekam.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:30 na co????? woła na Heath nie uświadczysz!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 10:34 ale ja go nie chce na heath! a poza tym serio mowie, beda ucinac ogonki przy nikach wiec bedziesz musial tak czy siak nowy nik sobie zalozyc... wol jest oki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 11:19 witajcie Misiaki! ale tworczosc kwitnie !:) chyba bede musiala pare dni urlopu wziac zeby zaleglosci w czytaniu odrobic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 11:54 a my myśleli ze Ty już ziemie gryziesz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 12:01 jezeli opiliscie ze hejze ha taka okazje to daruje ten pesymizm do do mene :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 18.03.03, 12:26 no to pozwól Aniu że Cie ucałuje na powitanie i dam Ci w jape banie!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 18.03.03, 13:18 co mi dasz w jape banie ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 18.03.03, 13:40 Aniu!!! buzka na dzien dobry:)) jak zdrowko? juz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 17:47 Zamiast stypy ucztę pożegnalna trza urządzić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.03.03, 18:10 Szakuniu juz lepiej, dziekuje! Ronja dlaczego pozegnalna ? przecie juz jezdem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka1! No nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 07:38 haj baby!;-)) co bendziem żegnać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 08:38 zime psia jej mac !!!! zime zegnac! kopa jej w ... a Was witam serdelecznie ! Ronja list dostalam i zaczynam powoli odpisywac ! dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 09:16 cześć Aniu! miło Cie znowu widzieć! tęskniłem jak cholera!;-)))) a mój list ozwodowy dostałaś??? odpisujesz już??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 09:39 Czesc Aniu:))) witam wszystkich wiosennie, jak pieknie dzisiaj na swiecie, az sie zyc chce:))) buziaki gorace dla Was:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 12:07 A napiałam pożegnalny? Wyrazy mi sie popierdo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 12:19 Prenatalną?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 12:22 HAHAHA!, a może potencjalną?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 14:01 Tygrys jaki rozwodowy ? przecie my na kocia lape :))) Szaki a u mnie buro ((( Ronja a co wlasciwie mialas na mysli ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 14:15 Tajger juz sie gubi w posiadanych malzonkach wiec hurtem ostatnio pozwy rozwodowe wysylal:)) to skoro masz buro to ja przeslalabym Ci troche pozytywnej energii ale Twojego maila nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 14:18 aha to sprawa jasna , ale ja Mu mowie ze kocia lapa byla :) przeslij na gazetowy adres. dziekuje ! ech ten polnocny-wschod ... ma swoje uroki ale zima tu lubi siedziec ble ((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nareszcie!!!!:))))))) 19.03.03, 14:42 a gazetowy jaki? po prostu anka1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nareszcie!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.03.03, 15:32 ano tak : anka1malpagazetakropkapl :) to napisz a ja odpisze ale juz jutro bo dzis bede sie zegnac. pa, Misiaki do jutra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Nocna zmiana bluesa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 21:09 Znaczy się heathu na stanowisku... Jakkolwiek nie pijam raczej sama, to natura wyjątków baaaardzo mi odpowiada:) Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:24 czesc !!! kurza morda wojna sie zaczela a na Podlasie zima wrocila niech to jasny gwiiiiint ! co za czwartek ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:37 a co zima to nie wojna ? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 08:43 łelkom ewrybady:))) o wojnie nie mysle, ale jak mi moja mama takie teksty rzuca: tja, ty to sie wieczorami tylko szwendac potrafisz ,a tu sie ludzie do wojny przygotowywuja! to nie zdzierzylam i odparalam: a co? mam isc do piwnicy i sie w kartoflach zakopac?! nie odzywa sie do mnie....:( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 08:57 zakopac sie moze nie ale dobrze ze masz zapas :) witaj Szaki ! czy u Was tez dziwacznie net dziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:17 u mnie bardzo dziwacznie, ale to jak zwykle... Dzis ten toast nabrał dziwnego znaczenia: Oby nam się dzieci rakiet nie czepiały...:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 11:24 witam! Ania zapas to niewielki, bo sie zima konczy wiec ziemniaki wiosne poczuly i zaczely im straszne wasy rosnac..:)) tja, nie bardzo mi ten toast pasi, wiec moze staropolskim zwyczajem: no to chlup, w ten glupi dziob!!! pic mi sie strasznie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:05 kurwa dopiero teraz sie do neta dokopałem, jest tu jeszcze kto????;-) Szakuniu ??:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 14:10 łiii??? wolal mnie ktos? ps. gdzie sie szwendales? zaczynalam tesknic....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 14:18 wlasnie chyba jakis sabotazysta arabski gdzies siedzi i przeszkadza w siedzeniu w necie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:22 a nie wiem kurna co jezd grane,.. cholera,...od rana net zdech i amba... naprawdę tęskniłaś maj sweet???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 14:47 no baaaa!! pewno:))) aha, co to jest amba? to juz poczatek tego slownika co mi go obiecales zrobic, cio?:)) a u mnie net dobrze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7... 20.03.03, 14:53 amba: brak nadzieji, beznadzieja, lub stan upojenia alkocholowego...;-) do jutra Szakuniu sweet babe with big boncle of you naturlich!!!!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 20.03.03, 15:30 aaaaa, rozumiec! milgo popoludnia moj kocyku wytarty z dziurami:)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7... IP: 212.33.74.* 20.03.03, 15:32 tak z Szakunia sie pozegnal a z reszta nie, Pasiasty paskudnie:) a ja sie pozegnam z wszystkimi : do jutra ! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 07:26 Ania sorry! ale myślałem że już sobie poszłaś!!! buźka dla Ciem!:-)) Szaki jak jeszcze raz mi powiesz kocyk to masz ente w japke!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 08:46 witam w piatek!!! i witma wszystkich:))) Kocyku moj najulubienszy, dasz sie ten tego... udobruchac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 09:15 to moze...patysiu??:))) to jest bardzo pieszczotliwie, tak sie nazywa moj piesek, ktory czesto ze mna spi...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7... 21.03.03, 09:45 to już wiem czemu nazywa sie patysio!;-))) lepiej nazwij go Sztywniak:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7... 21.03.03, 09:55 jakbys ze mna spal tez bys sie Sztywniak nazywal:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 09:58 Tajger, od dzisiaj masz również i mnie I Ankę całować na powitanie i pożegnanie!!!!! W tej chwili całuj!!! Nie wypiję ani łyka browara zanim mnie Tygrys odpowiednio nie przywita!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! 21.03.03, 10:00 Ronjeczko kochana już siem robi!;-))) witam Cię gorąco na tym łez padole, całuje, przytulam i pod dębem pierd...!;-))) ładnie?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Właśnie, Anka!Masz rację!Dość dyskryminacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 10:21 Bardzo ładnie! Ale śię z Ciebie poeta zrobił!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 10:50 poeta jakich mało!!;-)) ty Szaki! nie udawaj bo i tak nie zamkniesz!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 11:49 zamknelam i wcale nie podgladam, wiec nie widze jak sciagasz spodnie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 12:01 no to zamknij bo ci mój pręt te cudne oczka wybije!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 12:46 "aaaaaa...." wrzasnela szakira czujac jak cos mokrego sunie jej po nodze!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 13:08 aloha !!! Ronja dzieki za poparcie.Tygrys Ty sie od Szaki odp... w taki ziab potworny, bo sie pochorujecie, poczekajcie z igraszkami na powietrzu az cieplo bedzie :)))) ps. browara nie chce , poprosze cos cieplego! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:15 oki poczekamy!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:19 > oki poczekamy!:-))))powiedzial Kocyk majstrujac przy rozporku:)) Ania na co masz ochote? herbatka z rumem a moze cos mocniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 13:24 Rum z herbatka poprosze !:)))) goracy ! znikam Kochani! fajnego weekendu Wam zycze, buzi, buzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:27 buzi Ania!!! do Poniedziałku nasza ukochana !hihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! 21.03.03, 13:50 herbatke z rumem mam nadzieje mialas czas wypic:)) milego wikendowania:)buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 21.03.03, 18:11 herbatke bez rumu ((( a chcialam rum z herbatka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: lo yezooo.... calowac sie beda!!! IP: 212.33.74.* 22.03.03, 15:15 mam wolna sobote pracujaca to sie melduje na wrzosowisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Mię przez pare dni nie będzie, riebiata, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.03, 18:50 bo jade w góry włóczyć się na koniach...:) Mrrrrrrrrrrr, słoneczko, góry budzące się do życia i ja w siodle:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mię przez pare dni nie będzie, riebiata, 24.03.03, 08:18 cześć baby!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara A za oknem wiosna!!! 24.03.03, 09:21 milego dnia dla kazdego! buzka Robaczki:))) Ronka, baw sie dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 10:10 witajcie !!! Ronja wez mnie ze soba ! kurde ja chce na emeryture !!!!! taka wiosna zaczyna sie robic a tu trzeba siedziec w pracorze i na dodatek syf wrocil ze zwolnienia buuuuuuuuuuu !!!(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 24.03.03, 11:42 nie bucz! masz rum z herbatka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 12:57 dziekuje Szaki ! nie ma to jak niezawodni Wrzosowiskowcy ! popilam, nos wytarlam i juz mi troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 07:07 witam Panie:),... co na śniadanie????;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 08:28 czesc Kocurze ! witajcie Misiaki ! ja poprosze jajka na miekko. z chlebkiem, maselkiem,rzodkiewka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:06 jest tyko suchy chleb dla Ciebie i koleżanki kaloryferki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:11 witam wszystkich bardzo serdecznie:))) dla Tajgera powitanie specjalne: kop w zad! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 09:35 ciesz sie, ciesz, kocyku, na Ciebie tez przyjdzie pora:)) sama sie zglosze do sciagania z Ciebie futra, lato tuz tuz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 13:42 Kocur sie na wiosne jeszcze wredniejszy zrobil niz zwykle, moze to wplyw staroskocurzenia ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 13:48 to wpływ wpływów z wpływów !;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 13:59 trzeba bylo Krzysia Jarzyne dawno pogonic :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 14:01 goniłem a jakże!! aleśmy sie po drodze spili!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 14:05 hihi oj Tygrys Tygrys Ty zawsze rozbroic babe potrafisz :)))) masz cmoka bo znikam na dzis.:) Pa Misiaki ! do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 25.03.03, 14:12 dla Ciebie też cmoczek Aniu!;-)) do jutra i kupa futra!!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 10:55 witajcie Dziewuszki i Kupo Futra !:))) mamy awarie na laczach wiec bede sie pojawiac nieregularnie (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 11:37 kurna szkoda,.. Tyś jedyna normalna wsród tych ufoludów tutaj!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 13:06 taaak ? no prosze nie wiedzialam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:35 poczytaj se inne wątki to sie dowiesz jasności!;-))) polecam posty naszej Szaki i AAww:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:47 hehehe, bidulku, nie wyrabiasz??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:50 wyrabiam wyrabiam! AA już płacze,.. zara Ty bedziesz maj dear!;-) PS..no chyba że dopompujesz se conieco!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:51 pitu pitu, ja waleczne serce mam!:)) ps. ja dopompuje a Ty sobie doklej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 13:59 a skąd wiesz że musze?? nie widziałaś,... a ja te Twoje conieco tak:-)) ale uszka w góre!, przywioze Ci pompke w prezencie!;) bedziesz gwiazdą filmów xxx!;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:05 ze ja niby nie widzialam? no pewnie ze nie, bo nie bylo co widziec:))a skoro Ty cos u mnie zauwazyles to znaczy ze jednak cos tam mam:)) pompke to wez dla siebie, sa takie dla panow zeby mogli chociaz wlozyc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:12 hehe... widze że Twe pomysły sie kończa??;)) oj babo,.. fakt, coś tam widziałem,..zamiast piersi dwa strupy i na dole troche dupy!;-)) pompke i tak Ci przywioze!;-))) bo Cie kocham!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:14 sie nie koncza, rodza sie i nie w bolach:)) rozwaliles mnie tymi strupami:))) a ze ja Ciebie tez kocham to sie z Toba ta pompka podziele:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:20 och dziękuje bardzo!, jeszcze Cie troche porozwalam jutro!:-)) jak zaś przylezie ta pyskata aa,..;-)) mi pompki nie trza! nie bądź taka do przodu bo Cie z tyłu braknie!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:29 nic lepszego niz strupy nie wymyslisz, no chyba ze wypryski:)) Aa jest super!! strasznie mnie sie ona podoba:) jasne, 2 Ci pompki od razu kupie, moze pomoga?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:32 a co w niej fajnego?? płaska, czarna i na dodatek pyszczy!!?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:34 Ty tez mi sie podobasz a jaki jestes? plaski, siersciowaty i z dziura po dzwonku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 14:41 no trudno zebym nie był płaski,! a dziury nie widziałaś bo nosze gacie i nie siej plotek babo!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 26.03.03, 15:28 haha, nie masz dziury? to jak Ty niby wiesz.... profanacje znaczy prokreacje chcesz uskuteczniac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 18:13 milo Was poczytac :) zwlaszcza te strupy mi sie podobaja, moze wiecej takich tekstow co ? prooooooooosze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 07:25 cześć babeczki!;),..a co anka? też chcesz dołaczyć do ich klubu PPS ???:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:24 czesc! sorry Tygrys ale PPS kojarzy mi sie nie za bardzo. zawsze prawice wolalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 08:39 no jak to?? PPS to PARTIA POSIADACZEK STRUPÓW !;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:54 takich po ospie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 08:57 no nie zupełnie,... strupów na przedzie! takich jak u szaki!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:06 zaraz kogos kopne i to tam gdzie nalezy..:)) witaj Aniu, nie sluchaj tego wytartgo kocyka, ja nie mam zadnych strupow, mam biust wlasciwych rozmiarow i tyle:P buziaki z rana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:25 ta ta ,... a świstak siedzi i zawija!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:47 jak przyjedziesz to sie przekonasz:P a wlasnie kiedy bedziesz? mnie sie wydawalo ze 11, ale sluchy chodza ze wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 09:54 wiesz co, okazuje sie że chyba bede jednak o tydzień później,.. w najbliższy Piątek po 11,... ale to jeszcze nic pewnego, może jednak uda mi sie wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 10:07 wiesz, ja sie pytam bo nie wiem o ktory wikend mam sie zapytac w kwestii noclegu dla Ciebie... jesli teraz nie przyjedziesz, to ja sie obraze! na serio! poloze sie w trawe i nede wyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 13:42 witaj Szaki ! a moze poczekaj az Kocyk przyjedzie i wtedy Mu cisze nocna pozaklocaj ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 27.03.03, 13:49 Ania!! jak ja ci zara dam Kocyk!!!,..kurna....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 27.03.03, 15:47 dziekuje swoj kocyk mam :))) nie bede Ciebie obdzierac Kocyku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 28.03.03, 10:42 hahahahaha, oj sie ubawilam!!! widze, ze sie moj kocyk przyjął!!! hahaha:)))) ech, Kocyk, juz sie nie wyprzesz, jestes kocykowaty i juz!:)) witam w piatek, piekny dzien:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 28.03.03, 10:59 witajcie ! wiosna taka ze sie wyc chce z radosci ! wiosennego weekendu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A za oknem wiosna!!! IP: 212.33.74.* 29.03.03, 17:06 jestem dzis to tez sie wpisze . a co !:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 08:40 spadać! jak bedziecie mówić kocyk to se pójde!!o!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:17 witam wszystkich bardzo serdecznie Wiam Anie Witam Ronke i Witam moj ukochany KOCYK, moj sliczny mieciutki KOCYK witam:)) hehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:37 co chcialam? zaczynam sie bac.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 10:52 kurna, Kocyk, a co to za strasznie? uwazaj, bo Cie podam do sadu za molestowanie psychiczne i doprowadzanie mnie do placzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A za oknem wiosna!!! 31.03.03, 11:01 płaczesz już??? słonymi łzami??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.03, 11:03 O czym gadacie, bo mi się nie chce czytać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 31.03.03, 11:07 Kocyk znaczy Tygrys nie chce przyjac do wiaodmosci ze od dzisiaj bedzie Kocykiem i strzela fochy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7.... IP: 212.33.74.* 31.03.03, 13:11 witam Szaki! witam Ronja! witam Kocycka naszego jedynego !:) Kocyku moze bys sie przytulil ? bo u mnie zimno , pada i na dyzur zaraz lece ((( :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 01.04.03, 08:57 dzien dobry!!! wtorek, zaspalam, ledwo na oczy patrze, pije lure potocznie nazywana kawa... do dupy dzisiaj... jest zimno, paskudnie, wiatr wieje, ludzie sa goopi a ja jestem biedna... ps. Tygrys!!! ja mam do Ciebie kilka spraw! zdradzasz nas na romantice.. nie zparzeczaj, widzialam na wlasne galy! najpierw idziesz tam , a potem przychodzisz tu! ja wiem ze swieza dupa... znaczy sie antylopa neci, ale to nie znaczy ze sie o tych zezwlokach tutaj zapomina! masz sie wytlumaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:09 witaj misiu!,... musze niestety zaprzeczyć,..;-))) jestem tu tylko dla was!!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:17 Kocyk patrz mi prosto w oczy.. w oczy do k nedzy!! a nie na boncle i powiedz mi co Ty tam po tych krzakach z kolezanka N wyprawiasz:))) buzka Tajger:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7.... 01.04.03, 09:34 nic nie wyprawiam,..akurat teraz kupiłem statek kosmiczny i lecimy zakrzywiać czaso-przestrzeń!;-))) buźka Szakuniu!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: HEATH7....time to say goodbye... 01.04.03, 10:38 Kocyk!!! ja Ci dam zakrzywianie czaso-przestrzeni:))) przestan myslec o sekscesach, tylko sie zabierz do roboty:)) aha, smutno mi bardzo ale bede sie musiala na jakis czas pozegnac. poniewaz od dluzszego czasu namietnie sie opieprzalam to ... awansowali mnie w pracy. skutek? wiecej pracy, mniej czasu na leniwe picie piwka pod debem. caluje i do ulyszenia... jakby co, bede zagladac do skrzynki caluje Was mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 01.04.03, 10:41 ..nie rób tego Kocykowi!!! plizzzzzzzzz!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! chlip, chlip,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: 212.33.74.* 01.04.03, 13:46 witajcie ! Szaki prawda to czy 1 kwietnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 18:15 Po piewsze, cześć słonka, pod rugie, właśnie, właśnie, Szaki, to m y już się nabralismy i możesz wracać :)))), po trzecie, Tygrys, Ty ZDRAJCO, najpierw na romantikę, potem do nas??????????????????? A ze mna kiedyś gruchał o Tytusie i Kajku i Kokoszu, buuuuuuuuuuu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 02.04.03, 07:31 ..kurcze dziewczyny o co wam chodzi!????,... przecież cały czas tu z wami jestem, codziennie.... to WAS ciągle nie ma!!! co miałem robić??? siedzieć bezzynnie i czekać aż Anka napisze 2 posty na dzień,..albo Ty Ronka,.. też ostatnio w ogóle Cię tutaj nie widać,.... a jeszcze na mnie winę zwalacie... buuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: 212.33.74.* 02.04.03, 08:42 czesc ! nie kloccmy sie co ? Tygi to naprawde nie moja wina ze moge tu tak malo byc. szefica szpieguje nas rowno a potem to sie odbija na nas. wiesz przeciez jak jest. Szakuniu ja Ci zycze jak najlepiej ale jesli to ma sie wizac z tym ze bedzie Cie tu malo to sie tak nie bawie. a teraz ide sobie pobeczec w kaciku deba (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... 02.04.03, 08:59 czekaj Ania!;), nie bucz! pobawimy siem razem!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:14 Tygrysku, mnie przez tydzień nie było, a ostatnio koleżanka u mnie była i nie mogłam być świnią wobec niej;) Szaki, buuuuuuuu, czemu tak szybko sie pożegnałaś???? Żegnaj się z nami co najmniej przez miesiąc - chlejąc i obżerając się czym da..... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: HEATH7....SZAKI!!!!!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:20 A w ogóle to załóż nowe konto, cioooooooooooo?:) Bo tu się ciężko wchodzi.. Znaczy się wątek... Odpowiedz Link Zgłoś