mnietka.kokietka 23.09.06, 11:40 czy ktoś z was się wybiera??? po ile były bilety?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: duran duran koncert 23.09.06, 12:13 Ja się nie wybieram, ale na swoje nieszczęście mieszkam nieopodal wyścigów, więc i tak pewnie będę wszystko słyszeć:( Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: duran duran koncert 23.09.06, 14:00 A na Seala?Jak zdobyć bilet na jego koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: duran duran koncert 23.09.06, 14:46 ja w tv zobacze,tylko dla simona Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: duran duran koncert 23.09.06, 21:54 To Seal też będzie miał u nas koncert ? gdzie , kiedy ? Pytam bo przeoczyłam i nic mi nie wiadomo . Duran Duran z tiwi się podelektuję Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: duran duran koncert 23.09.06, 19:38 bilety były za free, tylko trzeba miec jakis livebox czy cos takiego w tepsie Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: duran duran koncert 23.09.06, 22:21 jessssuuu nogi mi miękną gdy słucham tego kawałka Duran - teraz grają jesssu jaki to tytuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: duran duran koncert 23.09.06, 22:24 paprotka-gd napisała: > jessssuuu nogi mi miękną gdy słucham tego kawałka Duran - teraz > grają jesssu jaki to tytuł ? Ordinary world :) czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: duran duran koncert 23.09.06, 23:15 dzięks Druhu :) odszukam płytę i Oridinary World będę jutro słuchać do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: duran duran koncert 23.09.06, 23:19 paprotka-gd napisała: > dzięks Druhu :) > odszukam płytę i Oridinary World będę jutro słuchać do oporu masz z youtuba www.youtube.com/watch?v=xOskhgKXEDA Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: duran duran koncert 24.09.06, 00:19 A mnie na koncercie nabył kot. Jest czarny i dostał na imię SIMONA od Simon'a Le Bona:) Może się znajdzie właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: duran duran koncert 24.09.06, 10:49 Dla mnie Duran Duran to jakieś disco polo. Zaznaczam, że to bardzo subiektywna opinia. Może i coś w nich jest. Albo było... w latach dziewięćdziesiątych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: duran duran koncert 24.09.06, 11:30 a ja bylamna koncercie i powiem ze bylo booooosko Odpowiedz Link Zgłoś