nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 23.09.06, 22:34 miałeś czytać! nic a nic się nie uczy ten nasz Kamilar... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: W poszukiwaniu straconego czasu 23.09.06, 22:37 be kamilara, oj be kamilar Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: W poszukiwaniu straconego czasu 23.09.06, 22:37 nekroskop88 napisał: > miałeś czytać! nic a nic się nie uczy ten nasz Kamilar... > > bo juz religii nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 08:32 Kupujemy mu te książki, Nutopia pracuje ciężko, by zarobić na stypendium, które mu przyznaliśmy, a on nas bezczelnie olewa! Ta dzisiejsza młodzież... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 08:40 a jak tam nekro twój żeromski? przeczytany? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 08:44 Bożesz, toż Przedwiośnie już na wakacjach przeczytałem, słaba pamięć Anet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 08:52 no to zostało ci jeszcze: "Rozdzióbią nas kruki, wrony", Opowiadania - m.in. Doktór Piotr, Zmierzch, Siłaczka, Zapomnienie, Promień, Syzyfowe prace; Ludzie bezdomni, Popioły , Dzieje grzechu, Duma o hetmanie, dramaty: Róża, Sułkowski, Sen o szpadzie; Uroda życia, Wierna rzeka; trylogia Walka z szatanem: Nawracanie Judasza, Zamieć, Charitas, poemat Wisła, fragment powieściowy Wszystko i nic; Puszcza jodłowa, dramaty: "Ponad śnieg bielszy się stanę", Biała rękawiczka, Turoń, "Uciekła mi przepióreczka...", publicystyka: Snobizm i postęp, Bicze z piasku. Coś z tego na pewno będzie na maturze :) obstawiam Trylogię "AWlka z szatanem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 08:54 Rozdziobią nas kruki, wrony czytałem, tak samo Siłaczkę i Syzyfowe prace. Ludzi bezdomnych przeczytałem do połowy. a reszta, reszta jest milczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:05 to chociaż ściąge zrób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:09 słyszałem, że jeżeli uczeń pomodli się przed rozpoczęciem pisania matury, zostanie z niej zwolniony, takie przykazanie dał mynyster G. komisjom (ale to tajne, więc cichoo) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:12 to przede wszystkim zrób ściągę z pacierza :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:12 ho ho ho patrzcie ją, jaka mądra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:15 nekroskop88 napisał: > ho ho ho patrzcie ją, jaka mądra ;) > > która? gdzie? a już wiesz kim byś chciał byc jak dorośniesz? tj. jakowe studia wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:16 ale ja już jestem dużym chłopcem! Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:22 tak ci się tylko wydaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:23 tak Ci się tylko wydaje, że mi się wydaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:25 nie kłóć się ze mną, bo napiszę do giertycha, że na religie nie chodzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:25 ale ja chodzę! ksiądz mi świadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 09:39 ale doniosę, że nie chodzisz, niech cię zlustrują, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: W poszukiwaniu straconego czasu 24.09.06, 10:16 A "Wierna rzeka" jak się babka ze szlachcicem puszcza a on potem ją zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś