Dodaj do ulubionych

a telas elotyk!!!!

12.03.03, 21:59
mojego ulubionego Jana Bsechwy:)))

Przez okno kwadratowe
Widzę wąsate drzewa,
Odkąd wdały się ze mną w rozmowę -
Śpiewam...

Przez kwadratowe okno
Widzę, że jesteś młoda,
A ja noc miałem taką samotną -
Szkoda!
Obserwuj wątek
    • Gość: wow Re: a telas elotyk!!!! IP: *.zab.zigzag.pl 12.03.03, 22:02
      o kurwa
      • dziewcynka Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:04
        no co?? zatkało cię??
        • Gość: wow Re: a telas elotyk!!!! IP: *.zab.zigzag.pl 12.03.03, 22:08
          chuj mnie strzelil
          • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:20
            szkoda ze cie nie jebnął porządnie głupku!!!
            • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:21
              a kto?
              • dziewcynka Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:23
                chuj
                • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:27
                  miało byc zastzrelił, bo takich debilnych internautów odrazu powinien zastzrelić
                  • maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:29
                    ten debilny internauta to mario2 vel sawyer1,
                    właśnie pokazał swoją twarz po kilku piwach
                    • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:35
                      klown kolejny
                      psychiczny .....
                      • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:42
                        No to powiedzmy sobie tak. Limeryk przedstawiony tutaj mogl poruszyc tylko
                        wlascicieli bardzo malych mozdzkow, ktore sa pod wplywem misiow o jeszcze
                        mniejszym mozdzku. Wiec reasumujac - tym malym mozdzkom nawet juz przebteanie w
                        towarzystwie jeszcze mniejszych mozdzkow zaczyna szkodzic. Szczegolnie gdy
                        grzeje sie linia GG
                        • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:44
                          a ztego co wiem mario sie zaszyl
                          • maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:46
                            ze szklaneczka piwka w kafejce zigzag w Zabrzu, na cale dnie i noce,
                            zaszyl sie

sawyer1 napisał:

> a ztego co wiem mario sie zaszyl
                            • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:47
                              Oj nieprawda. Dzis byl w Czestochowie. Zgadnij kogo spotkal?

Zreszta przekazano pozdrowienia :o)
                        • maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:44
                          pudło, panie inteligentny inaczej
                          nic sie nie grzeje, oprocz piwa w twojej szklance
                          i twoich nadwatlonych nim obwodow
                          • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:46
                            Pudlo pani nadwrazliwa. Herbatka i tak juz ciepla byla :o)jak ptak na drucie
                            jak pijak w nocnym chórze
                            próbowałem na swój sposób
                            być wolnym
                            jak robak na wędce
                            jak rycerz w jakiejś starej księdze
                            zachowałem dla wolności swe chorągwie
                            jeżeli bywałem niemiły
                            mam nadzieję, że już wybaczyłaś
                            jeżeli nawet kłamałem
                            wolności oszukać nie chciałem

• dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:47
                          saw.... coś tam zrób sobie lewatywę, może lepiej się wtedy będzie gadałoz
                          tobą...
                          • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:48
                            hihi, a po co? By dostac sraczki?
                            • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:49
                              nie, aby gówno nie mieszało się z ....
                              • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:52
                                ze sraczka? Masz na mysli swe wynurzenia, czy tez intelektualna konsystencje?
                                • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:56
                                  sawyer1 napisał:

> ze sraczka? Masz na mysli swe wynurzenia, czy tez intelektualna konsystencje?

wow- wow zna takei słownictwo?
                                  hehehe
                                  tylko jednak się zmieszało coś...
                                  • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:59
                                    no zmieszalo sie. A co? sama stalas przy tym kotle czarownic z warzachwia w
                                    reku?
                                    • dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:00
                                      sawyer1 napisał:

> no zmieszalo sie. A co? sama stalas przy tym kotle czarownic z warzachwia w
                                      > reku?

a twoje gówno z małym móżdzkiem!!!!
                                      • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:05
                                        no to wyszedl Twoj mozdzek. A co ja moge za to?
                        • dziewcynka Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:52
                          osraj się ze swoimi pierdolonymi wierszykami od których się już żygać chce.
                          Myślisz że kogoś one poruszają? Może poruszają gówno w twoim odbycie. Rżniesz
                          jakiego wielkiego romantyka? To ja mała dziewczynka ci powie jesteś zwykłym
                          chujem i jebnij się w ten pusty łeb.
                          • dzdzownica_magda Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:53
                            ups
                            to było ostre, brawo:)))
                            • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:55
                              ale tez tak samo glupie jak autorka, ktora z wrazenia przestala seplenic. Moze
                              plemnik jej sie miedzy mlecznymi zabkami zaplatal? :o)
                          • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:53
                            To tylko swiadczy o tobie, Zreszta zawsze podejrzewalem, ze niespelna wladz
                            umyslowych jestes :o)
                          • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:59
                            Dziewcynko, szkoda słów na tego osobnika.
                            Jemu i tak nic nie trafia do głowy oprócz piwa,
                            on się nigdy nie zmieni, bo po prostu nie jest w stanie,
                            co udowodnił kilka wpisów wyżej,
                            i jeszcze nieraz udowodni.
                            • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:04
                              oczywiscie- powiedziala skarbnica cnot wszelakich. Nawet nie zastanawiajac sie
                              nad swymi czynami, ich skutkami . Czy ta skarbnica cnot wie, ze nie wszystko
                              jest zlotem co ma dlugie wlosy i naoliwione gadanie? Chyba nie, bo skarbnica
                              nie potrafi zrozumiec jednej prawdy: kochac to znaczy powstawac. I to nie stale
                              z innego loza!
                              • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:09
                                moja rada:
                                zmień sobie nicka i zacznij od nowa,
                                może za którymś razem uda ci się w końcu osiągnać
                                cokolwiek z tego, co o sobie mówisz
                                • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:13
                                  Ale po co? ja bede zawsze ten sam. Nie taki sam. Wiesz przeciez o tym
                                  doskonale. Jesli nie- odczekaj jeszcze chwile.... :o)
                                  Nawet za 100 lat- ale po co mam gadac. Sama sie przekonasz :o)
                                  • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:22
                                    O czym mam się przekonać?
                                    O tym, że twoje chorobliwie rozdęte mniemanie o własnej wyjatkowości
                                    jest tak bezdenne, jak nie jest najgłębszy punkt Rowu Mariańskiego?
                                    Oszukuj sam siebie, jeśli ci to sprawia przyjemność, bo mnie już nie oszukasz.
                                    • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:31
                                      nie - przekonaj sie o tym, ze Twoi akolici wytworzyli u Ciebie manie
                                      przesladowcza, oraz cos, o czym nie mialas do tej pory pojecia: mianowicie brak
                                      obiektywnego spojrzenia na swiat. Ja moze nie jestem wyjatkowy. Kilku ludziom
                                      na swiecie udalo sie osiagnac to samo co mnie. Byc moze jeszcze kilku to samo
                                      osiagnie. Ale pospolitosc mych ukrytych adwersarzy moze mnie tylko zozbawiac, a
                                      dezawuowanie tego kim i jakim jestem poprzez rozszerzanie plotek jest nie tyle
                                      skurwysynstwem, co przejawem wlasnych nieuleczalnych nawet u Kitka kompleksow.
                                      Co sadzic o tych, co sie daja na ten lep lapac? Ja nie wiem. Ty powinnas
                                      wiedziec lepiej niz ja. Bo Ty wszytsko wiesz najlepiej!
                                      • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:40
                                        Znalazłeś sobie, widzę, nowe, wyszukane słówko i używasz go z upodobaniem.
                                        O akolitach czytam tu po raz któryś z kolei, bo i w mailach do mnie
                                        kilkakrotnie go użyłeś. Rozumiem, że to ma być dowód twojej erudycji.
                                        Po raz kolejny też szukasz winnych dokoła. Masz swoje ulubione typy do
                                        obwiniania, no nie? Zastanów sie lepiej, na jaką manię ty sam cierpisz, i nie
                                        powołuj sie na kitka, bo wątpię, żeby cię do tego upoważnił.
                                        • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:55
                                          znasz mnie, wiec wiesz, ze moj zasob slownictwa wykracza poza jakies ramy
                                          ograniczane dlugimi wlosami a zarazem krotkim rozumem. Wiem, ze gustibus not
                                          disputantum est, ale to swiadczy nie o mnie. Slowa ktorych uzywam sa dla mnie
                                          przynajmniej - calkowicie zrozumiale. jesli masz problemy z ich percepcja-
                                          sluze unizenie tlumaczeniem

Wspomnialas moje maile. Widac wolisz dalej odpowiadac na nie na forum. Mnie to
                                          nie przeszkadza, ale wybacz- bede sosowal Twoja taktyke i wykorzystywal wiedze
                                          ktora nabylem podczas prawie rocznej bytnosci z Toba. Bo nie moze tak byc, ze
                                          Ty sobie powiesz wszytko, a ja musze sie ograniczac, bo kiedys tam
                                          poprzysiaglem dyskrecje. jesli chcesz takiej konfrontacji- prosze bardzo!

maryjo2 napisała:

> Znalazłeś sobie, widzę, nowe, wyszukane słówko i używasz go z upodobaniem.
                                          > O akolitach czytam tu po raz któryś z kolei, bo i w mailach do mnie
                                          > kilkakrotnie go użyłeś. Rozumiem, że to ma być dowód twojej erudycji.
                                          > Po raz kolejny też szukasz winnych dokoła. Masz swoje ulubione typy do
                                          > obwiniania, no nie? Zastanów sie lepiej, na jaką manię ty sam cierpisz, i nie
                                          > powołuj sie na kitka, bo wątpię, żeby cię do tego upoważnił.
                            • dziewcynka Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:06
                              właśnie szkoda słów, niektórzy tak mają od urodzenia.
                              • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:14
                                zacznij znowu seplenic. jest ci w tym bardziej do... no powiedzmy twarzy. Jesli
                                na twarzy da sie siedziec!
                                • dziewcynka Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:22
                                  co najwyżej mogę pierdnąć dla ciebie i na ciebie.
                                  • dzdzownica_magda Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:27
                                    hehehehehe
                                    zjedź wczesniej kapuśniak babciny!!!
                                    :)))))
                                    • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:58
                                      polecam grochowke!
                                • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:26
                                  A oto kolejna próbka wyjątkowej elokwencji Mario2, kwintesencja jego
                                  wyszukanego dowcipu, świeżego jak mumia egipska.

sawyer1 napisał:
                                  > zacznij znowu seplenic. jest ci w tym bardziej do... no powiedzmy twarzy.
                                  Jesli na twarzy da sie siedziec!
                                  • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:32
                                    Nie- to tylko odpowiedz na wypociny pokrewnych tobie dusz. I to w stylu, ktory
                                    nie bedzie przez nich niezrozumiany!
                                    • maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:43
                                      W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą?
                                      Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi spokój.
                                      • messja do maryjo2 12.03.03, 23:55
                                        maryjo2 napisała:

> W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą?
                                        > Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi
                                        spokój.

nie zdziwie sie jesli mi nie uwierzysz. nigdy nie bylysmy w najlepszej
                                        komitywie, a byl czas, kiedy mialam wrazenie, ze w pewien sposob kibicujesz
                                        mario2 w jego sposobie "przekonywania" i z oczywistych wzgledow budzilo to moja
                                        niechec wobec ciebie.
                                        ale przeczytalam sobie teraz ten watek i naprawde, jak zwykla kobieta innej
                                        kobiecie - poprostu ci wspolczuje.
                                        • sawyer1 Re: do maryjo2 12.03.03, 23:59
                                          tak- wspolczuj jej. Najbardziej ograniczonej percepcji. Zreszta czy mozna
                                          wspolczuc tego, na brak czego sie samemu cierpi?
                                          • sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:01
                                            P.S. zara Ci dupe wylize, chociaz - nie chce mi sie nawet tego powtarzac- jakie
                                            w domu epitety pod Twoim adresem lecialy!
                                            • dzdzownica_magda Re: do maryjo2 13.03.03, 00:13
                                              sawyer1 napisał:

> P.S. zara Ci dupe wylize, chociaz - nie chce mi sie nawet tego powtarzac-
                                              jakie
                                              >
                                              > w domu epitety pod Twoim adresem lecialy!

lecz się chłopie, maryjkę zostaw w spokoju
                                            • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:17
                                              Mario, zaczynasz się denerwować.
                                              • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:18
                                                Nie kochanie zaczynam mowic to co wiem. Przeszkadza Ci to?
                                                • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:23
                                                  Już nie jestem twoim kochaniem, i nigdy więcej nie będę.
                                                  Mów sobie, co chcesz, jeśli ma ci to w czymś pomóc, albo ulżyć.
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:26
                                                    Choroba Twoja to megalomania. Wiesz?
                                                    A co do kochania... no coz. Moze sie z tym pogodze kochanie, a moze nie. Ale
                                                    nie Ty bedziesz miala na to wplyw.
                                        • maryjo2 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:11
                                          Miłość bywa ślepa, messjo, i często obawa przed utratą ukochanej osoby zamyka
                                          nie tylko oczy, ale i usta. Wtedy one często milczą, kiedy powinny krzyczeć.
                                          Nie mam już zamkniętych oczu, szkoda tylko, że tak długo i tak boleśnie się
                                          otwierały.
                                          Wyrzucam sobie często, że powinnam była być mądrzejsza, rozsądniejsza,
                                          rozważniejsza. Nie byłam. Za współczucie dziękuję, choć nie ma mi czego
                                          współczuć, bo sama sobie jestem winna.

messja apisała:

> maryjo2 napisała:
                                          >
                                          > > W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą?
                                          > > Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi
                                          > spokój.
                                          >
                                          > nie zdziwie sie jesli mi nie uwierzysz. nigdy nie bylysmy w najlepszej
                                          > komitywie, a byl czas, kiedy mialam wrazenie, ze w pewien sposob kibicujesz
                                          > mario2 w jego sposobie "przekonywania" i z oczywistych wzgledow budzilo to
                                          moja
                                          >
                                          > niechec wobec ciebie.
                                          > ale przeczytalam sobie teraz ten watek i naprawde, jak zwykla kobieta innej
                                          > kobiecie - poprostu ci wspolczuje.
                                          • sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:16
                                            maryjo2 napisała:

bo sama sobie jestem winna.

To fakt. Najbardziej dlatego, ze sluchasz innych, ktorym we lbie, wiadomo
                                            ktorm jest rozwalanie wszystkiego i wszystkim.

A moze powtorzysz Mesyjce epitety, ktorymi w domu ja raczylas? Dlaczego tego
                                            nie robisz>? Tak... bo teraz jest po Twojej stronie. Guzik- nie po Twojej.
                                            jest przeciw mnie!

A moze powiesz swoje zdanie o innych bywalcach tego forum?? Sluchamy...No-
                                            gdzie sie odwaga podziala?
                                            >
                                            • maryjo2 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:20
                                              Po co, skoro ty wszystko najlepiej pamiętasz, nawet to, co się nie zdarzyło.
                                              • sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:24
                                                buhahaha. Wiesz. Zaraz mi sie przypominaja nasze wieczory- kiedy wlazilas na
                                                romantice i nazywalas messje, oraz to co pisze... no wlasnie- przyznaj sie
                                                sama. Tak samo jak do tego ze mnie oszukiwalas mowiac ze idziesz do lekarza,
                                                sklepu itp, a lazilas gdzies z tym niewydarzonym dlugowlosym idiota. Tak- to
                                                nie bylo w/g Ciebie oszukiwanie. Tak samo jak kilka innych spraw. Przyznaj sie
                                                sama. Nie potrafisz?. Komu Ty chcesz mydlic oczy? i kogo chcesz nazywac
                                                oszustem?
                                                • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:27
                                                  Jesteś żałosny.
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:30
                                                    a to dlaczego? dlatego, ze przyjalemTwoja taktyke wywalania wszystkiego na
                                                    forum? Odkad to - jesli mozna wiedziec- jest to Twoj przywilej? Ja zbyt dlugo i
                                                    tak z tym zwlekalem. A prawda boli, co, nie? Poczekaj, bo moze jeszcze nie jest
                                                    to wszystko. Na razie czekam...
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:32
                                                    twoja szlachetność mnie poraża
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:34
                                                    wiec sie ciesz. I docen!
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:35
                                                    nie powinieneś się tak denerwować, bo znowu dostaniesz zawału
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:37
                                                    to ty chyba sie denerwujesz. Ja jestem w wysmienitym nastroju. Wiesz czemu? Bo
                                                    wlasnie zdecydowalem sie mowic. Tak samo jak Ty na forum. Do tej pory
                                                    siedzialem cicho- w mysl zasady- : hej czlowieku- masz prawo milczec, pamietaj
                                                    ze od tej pory cokolwiek powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:40
                                                    Więc mów, przecież o to ci w życiu głównie chodzi.
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:43
                                                    widzisz im wieksza ilosc pretensji Ty bedziesz wnosic w publiczna rozmowe, tym
                                                    wieksza iloscia Faktow ja odpowiem.

Dlaczego nie powiesz Messji co o niej sadzisz? Boisz sie? madra i silna w gebie
                                                    tylko w domu jestes? Tak- teraz to kolezanka. Jestes OBLUDNA- wiesz o tym? A
                                                    moze inni jeszcze tego nie wiedza>?
                                          • messja Re: do maryjo2 13.03.03, 00:34
                                            maryjo2 napisała:

> Miłość bywa ślepa, messjo, i często obawa przed utratą ukochanej osoby zamyka
                                            > nie tylko oczy, ale i usta. Wtedy one często milczą, kiedy powinny krzyczeć.
                                            > Nie mam już zamkniętych oczu, szkoda tylko, że tak długo i tak boleśnie się
                                            > otwierały.
                                            > Wyrzucam sobie często, że powinnam była być mądrzejsza, rozsądniejsza,
                                            > rozważniejsza. Nie byłam. Za współczucie dziękuję, choć nie ma mi czego
                                            > współczuć, bo sama sobie jestem winna.
                                            >
                                            ciesze sie, ze mozemy rozmawiac szczerze i bez okazywania wrogosci.
                                            autentycznie.
                                            • maryjo2 Re: do messji 13.03.03, 00:38
                                              Próbowałam wcześniej, ale wtedy nie mogło mi się udać.
                                              To niczyja wina.
                                              • sawyer1 Re: do messji 13.03.03, 00:39
                                                zarza sie pocedze ze smiechu. I kto tak slicznie klamie/ :o)))))))))))))))))))))
                                              • messja dobranoc 13.03.03, 00:42
                                                maryjo2 napisała:

> Próbowałam wcześniej, ale wtedy nie mogło mi się udać.
                                                > To niczyja wina.

w kazdym razie wszystko dobre, co sie dobrze konczy.
                                                mam nadzieje, ze i dla ciebie ta noc tez sie kiedys skonczy.
                                                dobranoc.
                                                • sawyer1 Re: dobranoc 13.03.03, 00:45
                                                  jasne- skonczy sie, ale nastanie nastepna i nastepna...
                                            • sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:39
                                              buhahahahaha. bez komentarza..... buhahahahahaha
                                              Glupia cipa z Maryjka Wielaka gadac bedzie??? buhahahahahahaha
                                              • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:43
                                                Tak, wyobraź sobie, że dwie głupie cipy będą ze sobą gadać, jeśli będą chciały.
                                                • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:44
                                                  Tylko badz wobec niej szczera i wyraz o niej te same poglady jakie mialas
                                                  odwage w domu wypowiadac!
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:50
                                                    Będę szczera, ale tobie nic do tego.
                                                    I opanuj się, bo się kompromitujesz bardziej, niż mi o to chodziło.
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:53
                                                    Ja? wiesz co, mnie nie chodzi o to by cie kompromitowac. Chce by tylko
                                                    niektorzy poznali prawde o Tobie. Niestety wrodzona mi delikatnosc, oraz,
                                                    przeciwnie do Ciebie, umiejetnosc dotrzymywania danego slowa, powstrzymuja mnie
                                                    od tego, by swobodnie tak jak Ty szermowac faktami, ktore w zasadzie w Twoim
                                                    wykonaniu sa li tylko pomowieniami. Zdajesz sobie z tego sprawe?
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:50
                                                    Jestes tchorzem!
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:52
                                                    I kim jeszcze?
                                                  • sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:55
                                                    nie wiem kim jeszcze - to sie okaze, co powiesz Messji. Na pewno to, ze ja Cie
                                                    omomilem i zniewolilem, bys miala o niej takie a nie inne zdanie... Nie
                                                    kompromituj sie. Moze w oczach forumowiczow sie uratujesz, ale badz laskawa
                                                    spojrzec na siebie wlasnymi oczami...
                                                  • maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 01:04
                                                    Właśnie takimi na siebie patrzę. I na ciebie też. I widzę chorego człowieka,
                                                    miotanego emocjami, nad którymi nie jest w stanie zapanować, przy czym górę
                                                    biorą złe emocje. Naprawdę obawiam się o ciebie, to się może bardzo źle
                                                    skończyć, jeśli będzie postepowało w tym tempie.
                                                  • Gość: mario Re: do mario2 IP: *.zab.zigzag.pl 13.03.03, 10:58
                                                    popatrz na siebie. Wchodzaca na forum po to, by zalatwiac to, co juz dawno
                                                    powinno byc zalatwione na privie. Ale po raz kolejny wolisz tutaj. A skoro
                                                    wolisz...
                                      • sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:57
                                        To kolejna bzdura, ktora wpoil Ci ten idiota? OK. ja moge zamknac rylo. Ale
                                        jesli chcesz konfrontacji- bede rzygal faktami . Sorry- ale to nie ja zaczynam
                                        szukac na FT potwierdzenia swej watpiliwej wielkosci. To Ty raczej szukasz
                                        poklasku. Nawet nie chce mi sie komentowac tych "faktow" ktore tu przytaczasz.
                                        Ale jesli chcesz....
    • dziewcynka Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:26
      a telas Tetmajela:))

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu,
      kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu
      gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie
      i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie.

Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi,
      gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi
      gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem
      i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem.

I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania
      przyznać że czuje rozkosz, że moc pożądania
      zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia
      gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia.

Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie
      wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie,
      a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata
      w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata
      • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:01
        jak ptak na drucie
        próbowałem na swój sposób
        być wolnym
        jak robak na wędce
        jak rycerz w jakiejś starej księdze
        zachowałem dla wolności swe chorągwie
        jeżeli bywałem niemiły
        mam nadzieję, że już wybaczyłaś
        jeżeli nawet kłamałem
        wolności oszukać nie chciałem

jak martwy noworodek
        jak bestia ostrym rogiem
        rozdzierałem każdego
        kto się zbliżał
        lecz przysięgam
        na tę pieśń
        na wszystko co robiłem źle
        że dla wolności
        me grzechy naprawię
        zobaczyłem żebraka wspartego na drewnianej kuli
        rzekł do mnie "nigdy nie żądaj za wiele"
        A piękna dziewczyna w drzwiach ciemnych stojąca
        zawołała "hej ! dlaczego nie prosisz o więcej"

jak ptak na drucie
        próbowałem na swój sposób wolnym być
        • Gość: bizon Re: a telas elotyk!!!! IP: *.net81-67-44.noos.fr 13.03.03, 00:14
          alez Ty popierdalasz, sawyer ! o kurwa ! chyba pojde spac w zwiazku z tym, aby
          noc rzucila czarny welon na Twe wyznania o rycerzach i zebrakach na kuli...
          B.
          • sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 13.03.03, 00:17
            dobranoc. Wypij za mnie czerwonego bożolaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka