dziewcynka 12.03.03, 21:59 mojego ulubionego Jana Bsechwy:))) Przez okno kwadratowe Widzę wąsate drzewa, Odkąd wdały się ze mną w rozmowę - Śpiewam... Przez kwadratowe okno Widzę, że jesteś młoda, A ja noc miałem taką samotną - Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wow Re: a telas elotyk!!!! IP: *.zab.zigzag.pl 12.03.03, 22:08 chuj mnie strzelil Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:20 szkoda ze cie nie jebnął porządnie głupku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:27 miało byc zastzrelił, bo takich debilnych internautów odrazu powinien zastzrelić Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:29 ten debilny internauta to mario2 vel sawyer1, właśnie pokazał swoją twarz po kilku piwach Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:35 klown kolejny psychiczny ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:42 No to powiedzmy sobie tak. Limeryk przedstawiony tutaj mogl poruszyc tylko wlascicieli bardzo malych mozdzkow, ktore sa pod wplywem misiow o jeszcze mniejszym mozdzku. Wiec reasumujac - tym malym mozdzkom nawet juz przebteanie w towarzystwie jeszcze mniejszych mozdzkow zaczyna szkodzic. Szczegolnie gdy grzeje sie linia GG Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:46 ze szklaneczka piwka w kafejce zigzag w Zabrzu, na cale dnie i noce, zaszyl sie sawyer1 napisał: > a ztego co wiem mario sie zaszyl Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:47 Oj nieprawda. Dzis byl w Czestochowie. Zgadnij kogo spotkal? Zreszta przekazano pozdrowienia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:44 pudło, panie inteligentny inaczej nic sie nie grzeje, oprocz piwa w twojej szklance i twoich nadwatlonych nim obwodow Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:46 Pudlo pani nadwrazliwa. Herbatka i tak juz ciepla byla :o)jak ptak na drucie jak pijak w nocnym chórze próbowałem na swój sposób być wolnym jak robak na wędce jak rycerz w jakiejś starej księdze zachowałem dla wolności swe chorągwie jeżeli bywałem niemiły mam nadzieję, że już wybaczyłaś jeżeli nawet kłamałem wolności oszukać nie chciałem Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:47 saw.... coś tam zrób sobie lewatywę, może lepiej się wtedy będzie gadałoz tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:48 hihi, a po co? By dostac sraczki? Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:49 nie, aby gówno nie mieszało się z .... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:52 ze sraczka? Masz na mysli swe wynurzenia, czy tez intelektualna konsystencje? Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:56 sawyer1 napisał: > ze sraczka? Masz na mysli swe wynurzenia, czy tez intelektualna konsystencje? wow- wow zna takei słownictwo? hehehe tylko jednak się zmieszało coś... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:59 no zmieszalo sie. A co? sama stalas przy tym kotle czarownic z warzachwia w reku? Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:00 sawyer1 napisał: > no zmieszalo sie. A co? sama stalas przy tym kotle czarownic z warzachwia w > reku? a twoje gówno z małym móżdzkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:05 no to wyszedl Twoj mozdzek. A co ja moge za to? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:52 osraj się ze swoimi pierdolonymi wierszykami od których się już żygać chce. Myślisz że kogoś one poruszają? Może poruszają gówno w twoim odbycie. Rżniesz jakiego wielkiego romantyka? To ja mała dziewczynka ci powie jesteś zwykłym chujem i jebnij się w ten pusty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:53 ups to było ostre, brawo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:55 ale tez tak samo glupie jak autorka, ktora z wrazenia przestala seplenic. Moze plemnik jej sie miedzy mlecznymi zabkami zaplatal? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:53 To tylko swiadczy o tobie, Zreszta zawsze podejrzewalem, ze niespelna wladz umyslowych jestes :o) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 22:59 Dziewcynko, szkoda słów na tego osobnika. Jemu i tak nic nie trafia do głowy oprócz piwa, on się nigdy nie zmieni, bo po prostu nie jest w stanie, co udowodnił kilka wpisów wyżej, i jeszcze nieraz udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:04 oczywiscie- powiedziala skarbnica cnot wszelakich. Nawet nie zastanawiajac sie nad swymi czynami, ich skutkami . Czy ta skarbnica cnot wie, ze nie wszystko jest zlotem co ma dlugie wlosy i naoliwione gadanie? Chyba nie, bo skarbnica nie potrafi zrozumiec jednej prawdy: kochac to znaczy powstawac. I to nie stale z innego loza! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:09 moja rada: zmień sobie nicka i zacznij od nowa, może za którymś razem uda ci się w końcu osiągnać cokolwiek z tego, co o sobie mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:13 Ale po co? ja bede zawsze ten sam. Nie taki sam. Wiesz przeciez o tym doskonale. Jesli nie- odczekaj jeszcze chwile.... :o) Nawet za 100 lat- ale po co mam gadac. Sama sie przekonasz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:22 O czym mam się przekonać? O tym, że twoje chorobliwie rozdęte mniemanie o własnej wyjatkowości jest tak bezdenne, jak nie jest najgłębszy punkt Rowu Mariańskiego? Oszukuj sam siebie, jeśli ci to sprawia przyjemność, bo mnie już nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:31 nie - przekonaj sie o tym, ze Twoi akolici wytworzyli u Ciebie manie przesladowcza, oraz cos, o czym nie mialas do tej pory pojecia: mianowicie brak obiektywnego spojrzenia na swiat. Ja moze nie jestem wyjatkowy. Kilku ludziom na swiecie udalo sie osiagnac to samo co mnie. Byc moze jeszcze kilku to samo osiagnie. Ale pospolitosc mych ukrytych adwersarzy moze mnie tylko zozbawiac, a dezawuowanie tego kim i jakim jestem poprzez rozszerzanie plotek jest nie tyle skurwysynstwem, co przejawem wlasnych nieuleczalnych nawet u Kitka kompleksow. Co sadzic o tych, co sie daja na ten lep lapac? Ja nie wiem. Ty powinnas wiedziec lepiej niz ja. Bo Ty wszytsko wiesz najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:40 Znalazłeś sobie, widzę, nowe, wyszukane słówko i używasz go z upodobaniem. O akolitach czytam tu po raz któryś z kolei, bo i w mailach do mnie kilkakrotnie go użyłeś. Rozumiem, że to ma być dowód twojej erudycji. Po raz kolejny też szukasz winnych dokoła. Masz swoje ulubione typy do obwiniania, no nie? Zastanów sie lepiej, na jaką manię ty sam cierpisz, i nie powołuj sie na kitka, bo wątpię, żeby cię do tego upoważnił. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:55 znasz mnie, wiec wiesz, ze moj zasob slownictwa wykracza poza jakies ramy ograniczane dlugimi wlosami a zarazem krotkim rozumem. Wiem, ze gustibus not disputantum est, ale to swiadczy nie o mnie. Slowa ktorych uzywam sa dla mnie przynajmniej - calkowicie zrozumiale. jesli masz problemy z ich percepcja- sluze unizenie tlumaczeniem Wspomnialas moje maile. Widac wolisz dalej odpowiadac na nie na forum. Mnie to nie przeszkadza, ale wybacz- bede sosowal Twoja taktyke i wykorzystywal wiedze ktora nabylem podczas prawie rocznej bytnosci z Toba. Bo nie moze tak byc, ze Ty sobie powiesz wszytko, a ja musze sie ograniczac, bo kiedys tam poprzysiaglem dyskrecje. jesli chcesz takiej konfrontacji- prosze bardzo! maryjo2 napisała: > Znalazłeś sobie, widzę, nowe, wyszukane słówko i używasz go z upodobaniem. > O akolitach czytam tu po raz któryś z kolei, bo i w mailach do mnie > kilkakrotnie go użyłeś. Rozumiem, że to ma być dowód twojej erudycji. > Po raz kolejny też szukasz winnych dokoła. Masz swoje ulubione typy do > obwiniania, no nie? Zastanów sie lepiej, na jaką manię ty sam cierpisz, i nie > powołuj sie na kitka, bo wątpię, żeby cię do tego upoważnił. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:06 właśnie szkoda słów, niektórzy tak mają od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:14 zacznij znowu seplenic. jest ci w tym bardziej do... no powiedzmy twarzy. Jesli na twarzy da sie siedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:22 co najwyżej mogę pierdnąć dla ciebie i na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:27 hehehehehe zjedź wczesniej kapuśniak babciny!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:26 A oto kolejna próbka wyjątkowej elokwencji Mario2, kwintesencja jego wyszukanego dowcipu, świeżego jak mumia egipska. sawyer1 napisał: > zacznij znowu seplenic. jest ci w tym bardziej do... no powiedzmy twarzy. Jesli na twarzy da sie siedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:32 Nie- to tylko odpowiedz na wypociny pokrewnych tobie dusz. I to w stylu, ktory nie bedzie przez nich niezrozumiany! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:43 W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą? Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
messja do maryjo2 12.03.03, 23:55 maryjo2 napisała: > W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą? > Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi spokój. nie zdziwie sie jesli mi nie uwierzysz. nigdy nie bylysmy w najlepszej komitywie, a byl czas, kiedy mialam wrazenie, ze w pewien sposob kibicujesz mario2 w jego sposobie "przekonywania" i z oczywistych wzgledow budzilo to moja niechec wobec ciebie. ale przeczytalam sobie teraz ten watek i naprawde, jak zwykla kobieta innej kobiecie - poprostu ci wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do maryjo2 12.03.03, 23:59 tak- wspolczuj jej. Najbardziej ograniczonej percepcji. Zreszta czy mozna wspolczuc tego, na brak czego sie samemu cierpi? Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:01 P.S. zara Ci dupe wylize, chociaz - nie chce mi sie nawet tego powtarzac- jakie w domu epitety pod Twoim adresem lecialy! Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: do maryjo2 13.03.03, 00:13 sawyer1 napisał: > P.S. zara Ci dupe wylize, chociaz - nie chce mi sie nawet tego powtarzac- jakie > > w domu epitety pod Twoim adresem lecialy! lecz się chłopie, maryjkę zostaw w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:18 Nie kochanie zaczynam mowic to co wiem. Przeszkadza Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:23 Już nie jestem twoim kochaniem, i nigdy więcej nie będę. Mów sobie, co chcesz, jeśli ma ci to w czymś pomóc, albo ulżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:26 Choroba Twoja to megalomania. Wiesz? A co do kochania... no coz. Moze sie z tym pogodze kochanie, a moze nie. Ale nie Ty bedziesz miala na to wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:11 Miłość bywa ślepa, messjo, i często obawa przed utratą ukochanej osoby zamyka nie tylko oczy, ale i usta. Wtedy one często milczą, kiedy powinny krzyczeć. Nie mam już zamkniętych oczu, szkoda tylko, że tak długo i tak boleśnie się otwierały. Wyrzucam sobie często, że powinnam była być mądrzejsza, rozsądniejsza, rozważniejsza. Nie byłam. Za współczucie dziękuję, choć nie ma mi czego współczuć, bo sama sobie jestem winna. messja apisała: > maryjo2 napisała: > > > W takim razie mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jesteś pokrewną mi duszą? > > Jeśli w końcu to do ciebie dotarło, panie wspaniały, to zechciej dać mi > spokój. > > nie zdziwie sie jesli mi nie uwierzysz. nigdy nie bylysmy w najlepszej > komitywie, a byl czas, kiedy mialam wrazenie, ze w pewien sposob kibicujesz > mario2 w jego sposobie "przekonywania" i z oczywistych wzgledow budzilo to moja > > niechec wobec ciebie. > ale przeczytalam sobie teraz ten watek i naprawde, jak zwykla kobieta innej > kobiecie - poprostu ci wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:16 maryjo2 napisała: bo sama sobie jestem winna. To fakt. Najbardziej dlatego, ze sluchasz innych, ktorym we lbie, wiadomo ktorm jest rozwalanie wszystkiego i wszystkim. A moze powtorzysz Mesyjce epitety, ktorymi w domu ja raczylas? Dlaczego tego nie robisz>? Tak... bo teraz jest po Twojej stronie. Guzik- nie po Twojej. jest przeciw mnie! A moze powiesz swoje zdanie o innych bywalcach tego forum?? Sluchamy...No- gdzie sie odwaga podziala? > Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:20 Po co, skoro ty wszystko najlepiej pamiętasz, nawet to, co się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:24 buhahaha. Wiesz. Zaraz mi sie przypominaja nasze wieczory- kiedy wlazilas na romantice i nazywalas messje, oraz to co pisze... no wlasnie- przyznaj sie sama. Tak samo jak do tego ze mnie oszukiwalas mowiac ze idziesz do lekarza, sklepu itp, a lazilas gdzies z tym niewydarzonym dlugowlosym idiota. Tak- to nie bylo w/g Ciebie oszukiwanie. Tak samo jak kilka innych spraw. Przyznaj sie sama. Nie potrafisz?. Komu Ty chcesz mydlic oczy? i kogo chcesz nazywac oszustem? Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:30 a to dlaczego? dlatego, ze przyjalemTwoja taktyke wywalania wszystkiego na forum? Odkad to - jesli mozna wiedziec- jest to Twoj przywilej? Ja zbyt dlugo i tak z tym zwlekalem. A prawda boli, co, nie? Poczekaj, bo moze jeszcze nie jest to wszystko. Na razie czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:35 nie powinieneś się tak denerwować, bo znowu dostaniesz zawału Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:37 to ty chyba sie denerwujesz. Ja jestem w wysmienitym nastroju. Wiesz czemu? Bo wlasnie zdecydowalem sie mowic. Tak samo jak Ty na forum. Do tej pory siedzialem cicho- w mysl zasady- : hej czlowieku- masz prawo milczec, pamietaj ze od tej pory cokolwiek powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:40 Więc mów, przecież o to ci w życiu głównie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:43 widzisz im wieksza ilosc pretensji Ty bedziesz wnosic w publiczna rozmowe, tym wieksza iloscia Faktow ja odpowiem. Dlaczego nie powiesz Messji co o niej sadzisz? Boisz sie? madra i silna w gebie tylko w domu jestes? Tak- teraz to kolezanka. Jestes OBLUDNA- wiesz o tym? A moze inni jeszcze tego nie wiedza>? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do maryjo2 13.03.03, 00:34 maryjo2 napisała: > Miłość bywa ślepa, messjo, i często obawa przed utratą ukochanej osoby zamyka > nie tylko oczy, ale i usta. Wtedy one często milczą, kiedy powinny krzyczeć. > Nie mam już zamkniętych oczu, szkoda tylko, że tak długo i tak boleśnie się > otwierały. > Wyrzucam sobie często, że powinnam była być mądrzejsza, rozsądniejsza, > rozważniejsza. Nie byłam. Za współczucie dziękuję, choć nie ma mi czego > współczuć, bo sama sobie jestem winna. > ciesze sie, ze mozemy rozmawiac szczerze i bez okazywania wrogosci. autentycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do messji 13.03.03, 00:38 Próbowałam wcześniej, ale wtedy nie mogło mi się udać. To niczyja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do messji 13.03.03, 00:39 zarza sie pocedze ze smiechu. I kto tak slicznie klamie/ :o))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja dobranoc 13.03.03, 00:42 maryjo2 napisała: > Próbowałam wcześniej, ale wtedy nie mogło mi się udać. > To niczyja wina. w kazdym razie wszystko dobre, co sie dobrze konczy. mam nadzieje, ze i dla ciebie ta noc tez sie kiedys skonczy. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: dobranoc 13.03.03, 00:45 jasne- skonczy sie, ale nastanie nastepna i nastepna... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do maryjo2 13.03.03, 00:39 buhahahahaha. bez komentarza..... buhahahahahaha Glupia cipa z Maryjka Wielaka gadac bedzie??? buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:43 Tak, wyobraź sobie, że dwie głupie cipy będą ze sobą gadać, jeśli będą chciały. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:44 Tylko badz wobec niej szczera i wyraz o niej te same poglady jakie mialas odwage w domu wypowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 00:50 Będę szczera, ale tobie nic do tego. I opanuj się, bo się kompromitujesz bardziej, niż mi o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:53 Ja? wiesz co, mnie nie chodzi o to by cie kompromitowac. Chce by tylko niektorzy poznali prawde o Tobie. Niestety wrodzona mi delikatnosc, oraz, przeciwnie do Ciebie, umiejetnosc dotrzymywania danego slowa, powstrzymuja mnie od tego, by swobodnie tak jak Ty szermowac faktami, ktore w zasadzie w Twoim wykonaniu sa li tylko pomowieniami. Zdajesz sobie z tego sprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: do mario2 13.03.03, 00:55 nie wiem kim jeszcze - to sie okaze, co powiesz Messji. Na pewno to, ze ja Cie omomilem i zniewolilem, bys miala o niej takie a nie inne zdanie... Nie kompromituj sie. Moze w oczach forumowiczow sie uratujesz, ale badz laskawa spojrzec na siebie wlasnymi oczami... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do mario2 13.03.03, 01:04 Właśnie takimi na siebie patrzę. I na ciebie też. I widzę chorego człowieka, miotanego emocjami, nad którymi nie jest w stanie zapanować, przy czym górę biorą złe emocje. Naprawdę obawiam się o ciebie, to się może bardzo źle skończyć, jeśli będzie postepowało w tym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: do mario2 IP: *.zab.zigzag.pl 13.03.03, 10:58 popatrz na siebie. Wchodzaca na forum po to, by zalatwiac to, co juz dawno powinno byc zalatwione na privie. Ale po raz kolejny wolisz tutaj. A skoro wolisz... Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: Ty głupi pajacu 12.03.03, 23:57 To kolejna bzdura, ktora wpoil Ci ten idiota? OK. ja moge zamknac rylo. Ale jesli chcesz konfrontacji- bede rzygal faktami . Sorry- ale to nie ja zaczynam szukac na FT potwierdzenia swej watpiliwej wielkosci. To Ty raczej szukasz poklasku. Nawet nie chce mi sie komentowac tych "faktow" ktore tu przytaczasz. Ale jesli chcesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcynka Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 22:26 a telas Tetmajela:)) Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 12.03.03, 23:01 jak ptak na drucie jak pijak w nocnym chórze próbowałem na swój sposób być wolnym jak robak na wędce jak rycerz w jakiejś starej księdze zachowałem dla wolności swe chorągwie jeżeli bywałem niemiły mam nadzieję, że już wybaczyłaś jeżeli nawet kłamałem wolności oszukać nie chciałem jak martwy noworodek jak bestia ostrym rogiem rozdzierałem każdego kto się zbliżał lecz przysięgam na tę pieśń na wszystko co robiłem źle że dla wolności me grzechy naprawię zobaczyłem żebraka wspartego na drewnianej kuli rzekł do mnie "nigdy nie żądaj za wiele" A piękna dziewczyna w drzwiach ciemnych stojąca zawołała "hej ! dlaczego nie prosisz o więcej" jak ptak na drucie jak pijak w nocnym chórze próbowałem na swój sposób wolnym być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: a telas elotyk!!!! IP: *.net81-67-44.noos.fr 13.03.03, 00:14 alez Ty popierdalasz, sawyer ! o kurwa ! chyba pojde spac w zwiazku z tym, aby noc rzucila czarny welon na Twe wyznania o rycerzach i zebrakach na kuli... B. Odpowiedz Link Zgłoś
sawyer1 Re: a telas elotyk!!!! 13.03.03, 00:17 dobranoc. Wypij za mnie czerwonego bożolaka Odpowiedz Link Zgłoś