chlodnym_okiem 01.10.06, 01:59 Wpis 92: szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=519#comments Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:07 No i pora się ujawnić, bo widzę, że jesteście ciekawi. To ja byłem chłodnym_okiem. Wybacz mi Justyś, to z sympatii do Ciebie to wszystko;) Pozdrawiam Was serdecznie i miło PC Odpowiedz Link Zgłoś
tartuffe Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:16 He he ;) Plasterek to Tartuffe. Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
tartuffe Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:17 Tyle, że na o2 ;) a nie gazeta.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:18 Nieprawda, Plasterek to lemigrant! Kłamco! Pozdrawiam PC Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 13:24 To który to PC? "Ponieważ nie chciałbym aby plotkowano potem o mnie, że żegnam się tysiąc razy tak jak Mikosz i wchodzę znów, postanowiłem nie korzystać z publicznych pokojów jak również z innych Wam powszechnie znanych." źródło: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=39193520&a=39193520 Nieźle mieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 09:42 Heh, i to niby JA potrafię zaskoczyć? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 08:06 Plasterku ja wiem kim jest oko;) Gaciu nadajemy na podobnych falach;) miałam zacytować tą sama piosenkę, ale obawiałam się,że zarzucą mi brak własnych argumentów:) Super,że zrobiłas to Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 09:46 Dżastin, przyznam szczerze, że nie pamiętałam w ogóle o tej piosence. Zbiegiem okoliczności dostałam ją wczoraj na płycie. Lepiej nie mogło się złożyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 08:09 oko przychodzisz na tą pustynię intelektualną?;) "Wątki tu istniejące są tak słabe, że nie chce mi się ich nawet komentować. Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 12:49 W sumie to nie wiem do końca, czym tak zaskoczone jest oko. Czy tym, że gacia zna tekst piosenki Ciechowskiego? Mnie to akurat jakoś nie dziwi. W ogole nie dziwi mnie znajomość tekstów piosenek u ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:01 miia1 napisała: > W sumie to nie wiem do końca, czym tak zaskoczone jest oko. Czy tym, że gacia > zna tekst piosenki Ciechowskiego? Mnie to akurat jakoś nie dziwi. W ogole nie > dziwi mnie znajomość tekstów piosenek u ludzi. Czym jest zaskoczone oko? Trafnością Gaci bo lepszy cytat trudno byłoby znaleźć. A Ty koniecznie chcesz kopnąć oko i to był powód tego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:07 Powiedzmy, że jestem zaskoczona tym, że ktokolwiek jest zaskoczony bystrością gaci. OK? A Ty oko chyba masz jakiś problem, skoro komentarze odbierasz jako chęć dokopania. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:08 A tak na marginesie, ja nie kopię w oczy, tylko w jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:11 miia1 napisała: > A tak na marginesie, ja nie kopię w oczy, tylko w jaja. Co za prostactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:26 No, skandal, Panie ,skandal! Odmów za mnie pacierze, oko. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:03 justysbytomianka napisała: > oko przychodzisz na tą pustynię intelektualną?;) > "Wątki tu istniejące są tak słabe, że nie chce mi się ich nawet komentować. > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę > na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem Podtrzymuję swoje zdanie o tym forum. Ludzie chodzą w różne miejsca, również na pustynie. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 22:00 oko- ale tak dobrze aklimatyzują się jedynie wielbłądy ;) > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 23:48 justysbytomianka napisała: > oko- ale tak dobrze aklimatyzują się jedynie wielbłądy ;) > > > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę > na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem To ma być przykład Twojego poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 00:10 Nie, mojej znajomości o Camelidae :P > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 01:23 justysbytomianka napisała: > Nie, mojej znajomości o Camelidae :P > > > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić > nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem Nie, mojej znajomości z Camelidae. Nie, mojej wiedzy o Camelidae. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 01:25 chlodnym_okiem napisał: > justysbytomianka napisała: > > > Nie, mojej znajomości o Camelidae :P > > > > > > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić > > > nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem > > Nie, mojej znajomości z Camelidae. > Nie, mojej wiedzy o Camelidae. > lub Nie, mojej znajomości Camelidae. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:20 tak masz rację literkę "o" zastępujemy literką "z" :) co nie zmienia faktu,że wielbłądy czują się dobrze w warunkach pustynnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 16:41 Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej usterki językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi dowalic jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :) Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 00:44 justysbytomianka napisała: > Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej usterki > językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane > prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi dowalic > > jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :) Staraj się oddychać głęboko i równo. To pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 13:05 justysbytomianka napisała: > Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej usterki > językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane > prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi dowalic > > jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :) Teraz trochę poważniej. Z całym szacunkiem dla Gaci można zacytować Jej wpis: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=49348895&a=49461679 W tym wpisie Gacia zwraca uwagę Nieboskiemu na błąd w jego wpisie. Dlaczego wtedy nie zwróciłaś Jej uwagi, że się czepia? Bo Gacia jest "swoja" a Nieboski to według Twoich/Waszych kryteriów to człowiek gorszej kategorii pogardliwie nazywany "cylonem" i należy go kopać. Jak to jest Pani Moderator? Staniało Prawo i Sprawiedliwość. Również na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.k7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:29 chłodne_oko czemu ma służyc to twoje pozerswo i atakowanie ciągłe jak nie Justyny to miiji? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.k7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:34 coś wam zacytuję "Wiecie co - faceci? Jak tak czytam wypowiedzi niektórych z Was to mi się żal robi Waszego toku rozumowania. Pobzikowaliście już do reszty z tym seksem oralnym? Nie mówię czemuś takiemu NIE, ale dziwię się, że ządacie od kobiet czegoś, na co Was samych nie byłoby czasem stać. Mówicie o nas, że same mamy "śmierdzące szpary", a Wy co? To takie przyjemne Waszym zdaniem wylizywać wasze obsikane badyle i łykać spermę? Postawcie się czasem w naszej kobiecej sytuacji i pomyślcie, czy Was też byłoby stać na takie rzeczy - tak często jak chcecie. Z naszej strony to poświęcenie, zeby Wam było dobrze...doceńcie to, szanujcie i nienadużywajcie! Chłodne_Oko " Babsztyl się nudzi i biega po różnych portalach, w nocy nie ma się do kogo przytulić to tu sie wyżywa na fajnych, wesołych i inteligentnych dziewczynach. Olejcie to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:49 Plasterek się przyznał dla dobra sprawy, ale skłamał. Chłodnym_okiem to ja. Nikogo nie przepraszam, bo to nie byłoby w moim stylu. :] Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:26 :>> Gaciu przypominam,że ja wiem kim jest chłodne oko :> tylko ja!!!! oraz osoba , która go dla mnie "wyniuchała";)i proszę się nie podwieszać pod oko:> "Justysia ma beznadziejne poczucie humoru" Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:53 Dżastin, jeśli to, kim jest chłodne_oko, wiesz tylko TY i 'osoba, która je dla Ciebie wyniuchała', to wniosek jest prosty: jesteś nim TY lub ta osoba. :P Bo nie wierzę, by samo chłodne_oko nie wiedziało, kim jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 11:01 Gaciu uważaj!!!! sugerujac,że ja to chłodne oko, mozesz spowodować nadprodukcje jadu i oko przez kilka nastepnych komentarzy bedzie "pluło" (w moim kierunku przede wszystkim );) ale rykoszetem i Tobie moze sie oberwać ;) Jak mogłas nawet tak pomyślec ;) oko ta chodząca perfekcja, ideał i wzór a Ty go porównujesz do osoby, która ma beznadziejne poczucie humoru i upustynniła forum:)) a feeee Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 18:37 Ok wszystko jasne, wiem kim jest Grześ Ciechowski poznałam go w 82 roku w Żarach osobiscie, moja młodość przepełniona była muzyką Republiki .... telefony telefony do dzisiaj nieraz dźwięczą mi w głowie, ale ciagle nie wiem kim jest Tarttufe, gdzie się podział Lemi, czy Lemi to lemigrant, czy PC to Plasterek_Cytryny, a może Jaguś to chłodne_oko, a PC to Proces ... moglibyście juz przestać mieszać ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 19:47 Alinko chcesz wiedzieć kto jest kim?idź do wróżki ona ci na pewno powie,to w ogóle jest jedna wielka mistyfikacja,ale przecież to tylko czat,nie powiem ze odchodzę,bedę Was obserwował z boku ,nie bede krytykował,ale bedę robił swoje!pozdrawiam całą menażerię,nara gada. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 22:02 We wróżby nie wierzę jak i w obetnice przedwyborcze, ale lubię wiedzieć z kim piszę taką mam wścibską babską naturę. Nie przepadam za ludźmi o wielu twarzach w realu i necie ;], Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 23:11 a-linka, paszła z wątku o mnie, co?:> Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:17 >co?: o co pytasz kochanie? ;P slodkiezycie.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 16:51 Musisz nieco popracować Alinko, by stanąć do poziomu rozmowy z Gacią. Ale staraj się, chyba nieźle Ci wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 08:09 Kurczę mam lęk wysokości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 08:12 no tak "paszła" to szczególnie piękny ślizg po wysokich poziomach, jestem pod wrażeniem ;P Odpowiedz Link Zgłoś