Dodaj do ulubionych

Gacia potrafi zaskoczyć

01.10.06, 01:59
Wpis 92:
szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=519#comments
Polecam.
Obserwuj wątek
    • plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:07
      No i pora się ujawnić, bo widzę, że jesteście ciekawi. To ja byłem
      chłodnym_okiem. Wybacz mi Justyś, to z sympatii do Ciebie to wszystko;)

Pozdrawiam Was serdecznie i miło
      PC
      • tartuffe Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:16
        He he ;) Plasterek to Tartuffe. Tyle...
        • tartuffe Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:17
          Tyle, że na o2 ;) a nie gazeta.pl

Pozdrawiam.
        • plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 02:18
          Nieprawda, Plasterek to lemigrant! Kłamco!

Pozdrawiam
          PC
          • proces7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 13:24
            To który to PC?
            "Ponieważ nie chciałbym aby plotkowano potem o mnie, że żegnam się tysiąc razy
            tak jak Mikosz i wchodzę znów, postanowiłem nie korzystać z publicznych
            pokojów jak również z innych Wam powszechnie znanych."

źródło:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=39193520&a=39193520
            Nieźle mieszacie.
      • gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 09:42
        Heh, i to niby JA potrafię zaskoczyć? ;))
    • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 08:06
      Plasterku ja wiem kim jest oko;)
      Gaciu nadajemy na podobnych falach;) miałam zacytować tą sama piosenkę, ale
      obawiałam się,że zarzucą mi brak własnych argumentów:) Super,że zrobiłas to Ty:)
      • gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 09:46
        Dżastin, przyznam szczerze, że nie pamiętałam w ogóle o tej piosence. Zbiegiem
        okoliczności dostałam ją wczoraj na płycie. Lepiej nie mogło się złożyć. :)
    • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 08:09
      oko przychodzisz na tą pustynię intelektualną?;)
      "Wątki tu istniejące są tak słabe, że nie chce mi się ich nawet komentować.
      Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę
      na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem
      • miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 12:49
        W sumie to nie wiem do końca, czym tak zaskoczone jest oko. Czy tym, że gacia
        zna tekst piosenki Ciechowskiego? Mnie to akurat jakoś nie dziwi. W ogole nie
        dziwi mnie znajomość tekstów piosenek u ludzi.
        • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:01
          miia1 napisała:

> W sumie to nie wiem do końca, czym tak zaskoczone jest oko. Czy tym, że gacia
          > zna tekst piosenki Ciechowskiego? Mnie to akurat jakoś nie dziwi. W ogole nie
          > dziwi mnie znajomość tekstów piosenek u ludzi.

Czym jest zaskoczone oko? Trafnością Gaci bo lepszy cytat trudno byłoby
          znaleźć. A Ty koniecznie chcesz kopnąć oko i to był powód tego wpisu.
          • miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:07
            Powiedzmy, że jestem zaskoczona tym, że ktokolwiek jest zaskoczony bystrością
            gaci. OK? A Ty oko chyba masz jakiś problem, skoro komentarze odbierasz jako
            chęć dokopania.
            • miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:08
              A tak na marginesie, ja nie kopię w oczy, tylko w jaja.
              • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:11
                miia1 napisała:

> A tak na marginesie, ja nie kopię w oczy, tylko w jaja.

Co za prostactwo!
                • miia1 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:26
                  No, skandal, Panie ,skandal! Odmów za mnie pacierze, oko.
      • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 14:03
        justysbytomianka napisała:

> oko przychodzisz na tą pustynię intelektualną?;)
        > "Wątki tu istniejące są tak słabe, że nie chce mi się ich nawet komentować.
        > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę
        > na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem

Podtrzymuję swoje zdanie o tym forum. Ludzie chodzą w różne miejsca, również na
        pustynie.
        • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 22:00
          oko- ale tak dobrze aklimatyzują się jedynie wielbłądy ;)

> Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę
          na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem
          • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 23:48

> oko- ale tak dobrze aklimatyzują się jedynie wielbłądy ;)
            >
            >
            > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić nazwę
            > na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem

To ma być przykład Twojego poczucia humoru?
            • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 00:10
              Nie, mojej znajomości o Camelidae :P

> Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić
              nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem
              • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 01:23

> Nie, mojej znajomości o Camelidae :P
                >
                >
                > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić
                > nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem

Nie, mojej znajomości z Camelidae.
                Nie, mojej wiedzy o Camelidae.
                • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 01:25
                  chlodnym_okiem napisał:

> justysbytomianka napisała:
                  >
                  > > Nie, mojej znajomości o Camelidae :P
                  > >
                  > >
                  > > > Justysia ma beznadziejne poczucie humoru. To forum powinno zmienić
                  >
                  > > nazwę na "Pustynię intelektualną"." chlodnym_okiem
                  >
                  > Nie, mojej znajomości z Camelidae.
                  > Nie, mojej wiedzy o Camelidae.
                  >

lub

Nie, mojej znajomości Camelidae.
                  • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:20
                    tak masz rację literkę "o" zastępujemy literką "z" :) co nie zmienia faktu,że
                    wielbłądy czują się dobrze w warunkach pustynnych;)

• justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 16:41
                      Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej usterki
                      językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane
                      prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi dowalic
                      jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :)
                      • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 00:44

> Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej
                        usterki
                        > językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane
                        > prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi
                        dowalic
                        >
                        > jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :)

Staraj się oddychać głęboko i równo. To pomaga.
                      • chlodnym_okiem Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 13:05

> Chłodne oko :) nie byłbys sobą, gdybyś nie doczepił sie do tej drobnej
                        usterki
                        > językowej? Nawet nie pomyślałeś,ze użycie złego przyimka może byc spowodowane
                        > prędkością myślenia czy szybkościa ripostowania :) Każdy pretekst by mi
                        dowalic
                        >
                        > jak widac jest dobry;)gratuluję charakteru i osobowości :)

Teraz trochę poważniej. Z całym szacunkiem dla Gaci można zacytować Jej wpis:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=49348895&a=49461679
                        W tym wpisie Gacia zwraca uwagę Nieboskiemu na błąd w jego wpisie. Dlaczego
                        wtedy nie zwróciłaś Jej uwagi, że się czepia? Bo Gacia jest "swoja" a Nieboski
                        to według Twoich/Waszych kryteriów to człowiek gorszej kategorii pogardliwie
                        nazywany "cylonem" i należy go kopać. Jak to jest Pani Moderator? Staniało
                        Prawo i Sprawiedliwość. Również na tym forum.
                • gosia.k7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:29
                  chłodne_oko czemu ma służyc to twoje pozerswo i atakowanie ciągłe jak nie
                  Justyny to miiji?
                • gosia.k7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:34
                  coś wam zacytuję

"Wiecie co - faceci? Jak tak czytam wypowiedzi niektórych z Was to mi się żal
                  robi Waszego toku rozumowania. Pobzikowaliście już do reszty z tym seksem
                  oralnym? Nie mówię czemuś takiemu NIE, ale dziwię się, że ządacie od kobiet
                  czegoś, na co Was samych nie byłoby czasem stać. Mówicie o nas, że same
                  mamy "śmierdzące szpary", a Wy co? To takie przyjemne Waszym zdaniem wylizywać
                  wasze obsikane badyle i łykać spermę? Postawcie się czasem w naszej kobiecej
                  sytuacji i pomyślcie, czy Was też byłoby stać na takie rzeczy - tak często jak
                  chcecie. Z naszej strony to poświęcenie, zeby Wam było dobrze...doceńcie to,
                  szanujcie i nienadużywajcie! Chłodne_Oko "
                  Babsztyl się nudzi i biega po różnych portalach, w nocy nie ma się do kogo
                  przytulić to tu sie wyżywa na fajnych, wesołych i inteligentnych dziewczynach.
                  Olejcie to badziewie.
                  • gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 08:49
                    Plasterek się przyznał dla dobra sprawy, ale skłamał. Chłodnym_okiem to ja.
                    Nikogo nie przepraszam, bo to nie byłoby w moim stylu. :]
                    • gosia.k7 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:07
                      Gaciu ;)) wiedziałam ;)
                    • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:26
                      :>> Gaciu przypominam,że ja wiem kim jest chłodne oko :> tylko ja!!!! oraz
                      osoba , która go dla mnie "wyniuchała";)i proszę się nie podwieszać pod oko:>
                      "Justysia ma beznadziejne poczucie humoru"
                      • gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:53
                        Dżastin, jeśli to, kim jest chłodne_oko, wiesz tylko TY i 'osoba, która je dla
                        Ciebie wyniuchała', to wniosek jest prosty: jesteś nim TY lub ta osoba. :P Bo
                        nie wierzę, by samo chłodne_oko nie wiedziało, kim jest. ;)
                        • justysbytomianka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 11:01
                          Gaciu uważaj!!!! sugerujac,że ja to chłodne oko, mozesz spowodować nadprodukcje
                          jadu i oko przez kilka nastepnych komentarzy bedzie "pluło" (w moim kierunku
                          przede wszystkim );) ale rykoszetem i Tobie moze sie oberwać ;) Jak mogłas
                          nawet tak pomyślec ;) oko ta chodząca perfekcja, ideał i wzór a Ty go
                          porównujesz do osoby, która ma beznadziejne poczucie humoru i upustynniła
                          forum:)) a feeee
    • alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 18:37
      Ok wszystko jasne, wiem kim jest Grześ Ciechowski poznałam go w 82 roku w
      Żarach osobiscie, moja młodość przepełniona była muzyką Republiki .... telefony
      telefony do dzisiaj nieraz dźwięczą mi w głowie, ale ciagle nie wiem kim jest
      Tarttufe, gdzie się podział Lemi, czy Lemi to lemigrant, czy PC to
      Plasterek_Cytryny, a może Jaguś to chłodne_oko, a PC to Proces ... moglibyście
      juz przestać mieszać ? :]
      • czatowykaleka Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 19:47
        Alinko chcesz wiedzieć kto jest kim?idź do wróżki ona ci na pewno powie,to w
        ogóle jest jedna wielka mistyfikacja,ale przecież to tylko czat,nie powiem ze
        odchodzę,bedę Was obserwował z boku ,nie bede krytykował,ale bedę robił
        swoje!pozdrawiam całą menażerię,nara gada.
        • alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 22:02
          We wróżby nie wierzę jak i w obetnice przedwyborcze, ale lubię wiedzieć z kim
          piszę taką mam wścibską babską naturę. Nie przepadam za ludźmi o wielu
          twarzach w realu i necie ;],
          • gagatka8 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 01.10.06, 23:11
            a-linka, paszła z wątku o mnie, co?:>
            • alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 09:17
              >co?:
              o co pytasz kochanie? ;P

slodkiezycie.blox.pl/html
              • plasterek_cytryny Re: Gacia potrafi zaskoczyć 02.10.06, 16:51
                Musisz nieco popracować Alinko, by stanąć do poziomu rozmowy z Gacią. Ale staraj
                się, chyba nieźle Ci wychodzi;)
                • alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 08:09
                  Kurczę mam lęk wysokości ;)
                • alinka64 Re: Gacia potrafi zaskoczyć 03.10.06, 08:12
                  no tak "paszła" to szczególnie piękny ślizg po wysokich poziomach, jestem pod
                  wrażeniem ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka