saqqara 18.03.03, 10:09 kici kici, czy jak tam sie do Ciebie wola, chodz do panci, taś taś... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Poszukiwany WÓŁ PIŻMOWY!!!! 18.03.03, 10:15 Szakuniu ja Cię naprawde kiedyś kopne w ten zad!;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Poszukiwany WÓŁ PIŻMOWY!!!! 18.03.03, 10:17 alez z Ciebie pieszczoch:))) a tak wogole to spad stad! ja na wola pizmowego czekam! i sie doczekam, prawda? no chyba ze bedzie to np... baran... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Poszukiwany WÓŁ PIŻMOWY!!!! 18.03.03, 10:27 no chyba raczej nie, chyba że grucho-wół siem pojawi!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Poszukiwany WÓŁ PIŻMOWY!!!! 18.03.03, 10:29 powiedzialam wypad czy nie? ps. masz sie zamiar z nim krzyżowac?znaczy kryc???! yezooo..... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Poszukiwany WÓŁ PIŻMOWY!!!! 18.03.03, 11:10 HAHAHA, ale sie Tygrys popisales, naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
wol_pizmowy Re: Czego ode mne chcesz? 18.03.03, 11:28 I o co chodzi, krowo morska? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a skad pomysl ze ja cos chce? 18.03.03, 11:30 tzn. panskie ego podeptac bym chciala ale jako ta krowa a tym bardziej morska to bedzie trudno pletwa deptac, ale moze by tak ogonem po pysku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wol_pizmowy Re: a skad pomysl ze ja cos chce? 18.03.03, 11:32 Jesli sie nie boisz,ze Ci jakis krag pojdzie-chlastaj,zdzielaj i bij:). Przeciez napisalas, ze poszukwiany jestem, to ja sie pytam za co/po co/dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: a skad pomysl ze ja cos chce? 18.03.03, 11:37 kregi mam w porzadku.. w kazdym badz razie jeszcze sie nie sypia:) poszukiwany to byl wół piżmowy a tu mi sie jakis wolek pojawil i na dodatek zamiast dzien dobry to on "czego" ryczy.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziendobry 18.03.03, 11:46 juz lepiej:)) witam PAna Woła i sie pytam co za powod pana na nasza lake przygnal? Odpowiedz Link Zgłoś
wol_pizmowy Re: Dziendobry 18.03.03, 11:49 Jaka lake? W bagnie po worek zanurzony na razie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś