poranny_wzwod_wwa 18.03.03, 17:41 ...zboczony. Ewidentnie potrzebuje kobiety. Czy to da sie leczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 17:58 Tak, lekarstw łazi po świecie kilkaset milionów. Wódź tylko któreś na pokuszenie, a będziesz uleczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:06 ale dlaczego nazywasz tę potrzebę zboczeniem,wzwodzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:13 Bo to chyba zboczenie, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:11 Wodze ci ja wzrokiem po swiecie by wodzic upatrzone swiata elementy. I zwodze sie srodze, i do ksiezyca zawodze. A rutinoscorbin nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:13 Zatem szkalnak wody... na czczo. Dwie godziny i pogoni zdrowo, przeczyści kiszki i będziesz uleczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:19 poranny_wzwod_wwa napisał: > Wodze ci ja wzrokiem po swiecie by wodzic upatrzone swiata elementy. I zwodze > sie srodze, i do ksiezyca zawodze. A rutinoscorbin nie pomaga. szukajcie,a znajdziecie... wodzcie,a uwiedziecie...no,nie trać nadziei:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:22 Czy aby nie byłam brutalna zanadto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jestem... IP: *.piekna.pl 18.03.03, 18:24 nie powinniście tego robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:25 Obcować ze wzwodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:28 ależ... czy po 1,5 rocznym treningu na FT cokowiek zdenerwować jest zdolne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jestem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:49 chcesz powiedziec ze znieczulilas sie nawet na obcowanie ze wzwodem? nie czytaj już nic! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:25 Oczywiście, że byłaś ;) Co tam! Lepsza najgorsza prawda, niż najlepsze kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jestem... IP: *.zab.zigzag.pl 18.03.03, 18:31 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Co tam! Lepsza najgorsza prawda, niż najlepsze kłamstwo. czyzby? Od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:26 Bynajmniej. Szklanke wofdy mam juz za soba: teraz czekam na efekty. kazde lekarstwo dobre - byle bylo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:30 Brawo, dzielny Wzwód! A jak przejdzie to zmienisz nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:33 Gość portalu: pom napisał(a): > Brawo, dzielny Wzwód! > A jak przejdzie to zmienisz nicka? bądżmy szczerzy-poranny wzwód to żaden wyczyn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:35 Ale ten trzyma przez dzień cały... czyż nie należy mu się troche współczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:37 Współczuć mu będziemy, jak wzwód ustanie na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:40 Wtedy nawet zapłaczemy... ale ale... gdzie jest wzwód? Odwodzi się własnie może??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:42 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Współczuć mu będziemy, jak wzwód ustanie na amen. jestem prawie pewna,że z tego nam się nie zwierzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:38 Tak. Nalezy mi sie wspolczucie. po tylu latach... Ilez mozna sie wzwodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:41 Nawet nie wiesz, ilu Ci zazdrości, Wzwodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:36 Przejdzie i zostane uleczony wieczornym_przebrzmieniem_wwa. A grzmocenie to zboczenie. Nie chce byc grzmocencem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Jestem... IP: *.arcor-ip.net 18.03.03, 18:31 Nie pomoże w tym wypadku żadne lekarstwo oprócz zwierzęcego wygrzmocenia się z: -koleżanką -kochanką -szefową -kierowniczką baru mlecznego -sąsiadką -przygodnie poznaną kobietą Z braku powyższych można podjechać na wieś pod Grójec i zapoznać jakąś ładną owieczkę,która pomoże w kłopotach i poza tym będzie dyskretna po grób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:34 Leziox, pod Grójcem nie ma żadnych owieczek! Ale po drodze są panny przydrożne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:37 gdzie frasobliwy chrystus stał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:44 Obwody wzwodu zostaly zaatakowane szklanka wody. Ale zboczenie nie mija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:47 W takim razie szklankę wody należy zastosować zewnętrznie. Najlepiej dobrze zmrożoną i laną ciurkiem po obwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:48 Moze powinienem sie wiosennie zakochac? Ale czy wzwody potrafia sie zakochac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:49 Jak się człowiek zakocha to rura mu mięknie na widok. Tak, zalecane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jestem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:52 rura mięknie? ależ na odwrót! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:54 Mięknie! Przynajmniej na poczatku, z przejęcia może nie domagać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 18:57 To ja chce, chce!! Mozna sie od razu zakochac, czy trzeba poczekac, pogadac i takie tam..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Jestem... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:59 Take tam koniecznie. Ale jak to jakaś tam, to takie tam krótkie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:57 poranny_wzwod_wwa napisał: > Moze powinienem sie wiosennie zakochac? Ale czy wzwody potrafia sie zakochac... a co ma wzwód do miłości??zwłaszcza poranny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:00 Gość portalu: oona napisał(a): > > a co ma wzwód do miłości??zwłaszcza poranny... > :) No podobno mieknie zboczenie wtedy. tak mowia na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk_bzyk Re: Jestem... 18.03.03, 18:56 Słuchaj Waści, Na to nie pomogą Żadne maści ! Trzeba wnet obciąć siurka I przykleić tam ogórka ! (ale jakiego ?): - świeży – za szybko się jeży ! - marynowany – za szybko zmarnowany; - kiszony – za długo moczony wraca szybko do żony ! I to dylemata :(/:) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:03 bzyk_bzyk napisała: > > (ale jakiego ?): > > - świeży – za szybko się jeży ! > - marynowany – za szybko zmarnowany; > - kiszony – za długo moczony wraca szybko do żony ! > > I to dylemata :(/:) Moze suszony? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:09 Wlasciwie to juz sie czuje potencjalnie zakochany. Wejrze w swe wnetrze czy to mnie aby uzdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:12 W jakie wnętrze! W gatki sobie zajrzyj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 19:16 analiza trwa... a my czekamy na wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:18 Cos widocznie drgnęło, ledwo, ledwo. Może miarka była potrzebna do uchwycenia zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:22 Czuje jakby zmiekniecie lekkie. I patrze w akwarium przed soba. Tam taka ladna rybka plywa. Moze to zakochanie od pierwszego wejrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:24 Nie tak szybko! Lepiej najpierw się upewnij, czy ta rybka to nie rybek, bo zamiast wzwodu zawód przeżyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:32 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Nie tak szybko! Lepiej najpierw się upewnij, czy ta rybka to nie rybek, bo > zamiast wzwodu zawód przeżyjesz. To raczej trudne: nie ma zadnych cech indywidualnych. W kontekscie plciowosci oczywiscie. Ale rybek by nie patrzyl tak zwodzaco. To musi byc rybka. W kazdym razie niesmiala, bo nie mowi nazbyt duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Jestem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:46 No to, chłopie, gratuluję! Na początek takie zakochanie w zupełności wystarczy :) Uważaj tylko, bo jak rybka welon przywdzieje, to już bedzie bardzo poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczorny_zwis_wawa Re: Jestem... 18.03.03, 19:20 A ja już nie potrzebuję. Wykończyły mnie owe istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk_bzyk Re: Jestem... 18.03.03, 19:22 ktore istoty ? wieczorny_zwis_wawa napisała: > A ja już nie potrzebuję. Wykończyły mnie owe istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczorny_zwis_wawa Re: Jestem... 18.03.03, 19:24 To chyba jasne. Te same które powodują zboczenie Wzwoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Jestem... 18.03.03, 20:45 wieczorny_zwis_wawa napisała: > To chyba jasne. Te same które powodują zboczenie Wzwoda. czyli należy Ci współczuć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Jestem... 18.03.03, 19:26 wieczorny_zwis_wawa napisała: > A ja już nie potrzebuję. Wykończyły mnie owe istoty. Rybki cie wykonczyly? Czy tez zawisles po leczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś