_mea_ 19.03.03, 22:04 Kochani moi, zaniedbalam sie poduchowo:((( bardzo. Dowartosciowalalam sie natomiast ksiazkowo-uczelniano-spoleczne. Wiecej grzechow nie pamietam (?!)..... za wszystkie baaaaardzo (uuuuu, nos mi rosnie) zaluje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: wybaczone :)))) 19.03.03, 22:17 a teraz... do gara :))))) tylko nie do środka ;))) gotujemy zupkę wiosenna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: wybaczone :)))) 19.03.03, 22:19 ulalka napisała: > a teraz... do gara :)))) Łomatko!!!! Jak tak ma byc mi wybaczone, to ide sie w schronie chowac! Ulaleczko, moj usmiech dla Ciebie:)) milo znow Cie widziec Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wybaczone :)))) 19.03.03, 22:22 i Ciebie, Meusia :)))) szkoda, że tak późno jesteś, jeszcze przed chwilą była Słoonko :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Zaniedbanie 20.03.03, 06:33 mea, witam Cię radośnie!!!! Wszystkie zaniedbania i grzeszki wybaczamy i do śniadania zapraszamy! Zaraz świeża dostawa będzie od Nict1, I sama sprawdzisz,że dzięki takiemu śniadanku sam się uśmiech pojawia:-)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Zaniedbanie 20.03.03, 09:43 Hej witam Was porannym slonkiem (ktorego co prawda jeszce nie ma ale mam nadzieje ze wyjdzie z moja pomoca). Biegne do gara gotowac zupinke nasz wspaniala pzrepyszna wiosennna sloneczna groszkowa smakowita goraca przyjacielska usmiechnieta dobrohumorzasta kolezenska dobra smaczna korowa ziolowa bazyliowa i cud-cudowna zupke dla WAs. Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: Zaniedbanie 20.03.03, 11:07 iteczka, iteczka:))) I Ty jestes, zdrowko lepiej juz? Odpowiedz Link Zgłoś