Dodaj do ulubionych

witajcie kobietki :)

11.10.06, 19:04
Serdecznie witam wszystkie panie jezdzace na motorkach.Jestem z Wrocka,śmigam
na Kawie Vulcan i chetnie poznam inne babeczki z Wrocka i okolic:)!Dobrze, ze
czytam regularnie "Świat motocykli",bo wreszcie jest okazja na fajne wypady w
wiekszym gronie. Pozdr. i czekam na wiad. lub smsa -601796700- Dorota.
Obserwuj wątek
    • m0jo Re: witajcie kobietki :) 11.10.06, 19:14
      Witam! :) Jak to milo slyszec, ze jest kolejna kolezanka z Wroclawia.
      Doroto ja rowniez z Wro.. (a raczej z okolic). Poki co juz/jeszcze garazuje
      swoje 2 kolka :) Rowniez Kawasakowe ;) Moze bedzie kiedys okazja wypic kawkę :)
      bo poki co latam za kółkiem więc nie piję piwska..(a buu..)
      Pozdrawiam ;D
      • rumak68 Re: witajcie kobietki :) 11.10.06, 19:18
        hejka:), chetnie skocze kiedys na kawe swoja Kawka;),czekam na
        smsa,pozdr.ciepło,pa.
        • m0jo Re: witajcie kobietki :) 11.10.06, 21:17
          rumak, codziennie smigam na szkolenie do rynku, wiec moze w ktorys dzionek? jak
          Ci pasuje :) jak cosik skrobne Ci sms z moim numerem tel i sie spiszemy :)
          • suzi650 Re: witajcie kobietki :) 11.10.06, 22:09
            ja tez witam z Wroclawia, neistety chwilowo nie:( m0jo, nei udalo nam sie
            spotkam, moja wina, moja wielka wina. bede we Wrocławiu w weekend,
            pojezdzilabym...
            rumak! ty na wulkanie? brawo, moje koledzy wlasnie sobie pokupowali VN1500.
            zagięłabys ich:)
            • goha66 Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 07:21
              hej :D
              Suzi jeśli będziesz we Wrocku w ten weekend masz ochotę polatać to może z ekipą
              wrocławską przylecicie na tradycyjne (bo drugie) naleśniki do Opola??? A ja
              spróbuję zebrać dziewczyny z Gliwic i okolicy (najwyższy czas poznać koleżanki
              z Rybnika i Tarnowskich Gór :D).... Ewa! Ewa! - jedziemy w niedzielę na
              naleśnki do Opola??
              • suzi650 Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 08:51
                tylko pasuje mi jedynie sobota, bo w niedziele po poludniu znow spadam. jakby
                byla ladna pogoda...to...czemu nie...tylko nie wiem czy mlody zrobil swoja RFe,
                jesli tak, to razem bysmy wpadli sie najesc:)
                Goha mozesz mi podac na gg lub smsem Twoj nr tel, bo mi telefon padl i
                stracilam wszystkie numery do znajomych. jak by co to sie zdzwonimy.
                Kto jeszcze z Wrocka sie wybiera na nalesniki???????
            • m0jo Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 08:14
              No Suzi nie odwiedzilas... a ja ciasto pieklam i kawe robilam i czekalam jak ta pani slowikowa...
              Hahaa...ok zartuje ;) ale jesli nie zamierzasz smigac nigdzie w weekend (no chyba, z lecisz na
              nalesniki;)) z wroca to zasuwaj do mnie.
              Pozdrawiam!

• goha66 Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 08:25
                Mojo czy Ty nie lubisz naleśników?? Miałam nadzieję, że też zdeklarujesz
                przyjazd do naleśnikarni :)
                • m0jo Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 13:24
                  Goha, ja z checia ino moje GPZcie nie bangla :/ sterczy w garazu..a nalesnikow ni jadam, no
                  chyba, ze jarskie :D ....kurde i juz glodna jestem...wrrr...
                  Teraz ino 4 kolowcem dysponuje.
                  Nom jest troche Wroclawianek, nawet czasami bujajac sie w korkach na wyspianskiego mijam
                  sie z jakas kolezanka ... eh eh ...
          • niuniulaa Re: witajcie kobietki :) 12.10.06, 11:57
            czesc dziewczyny, nie wiedzialam, ze jest nas we Wrocku az takie spore
            grono:) ! Dorota,jak bedzie spotkanie przy kawie w rynku to poprosze tez o smsa
            albo jakies info na gadu gadu 4708947. Dzisiaj wybieram sie do Orlego, gdyby
            ktoras z dziewczyn miala ochote dolaczyc to zapraszam. podrawiam,
            Ania
    • m0jo we wrocławskich korkach... 13.10.06, 23:36
      ..tak mi sie teraz przypomnialo, ze widzialam Cie Dorotko 2-3 tyg. temu na
      wyspianskiego jak tkwilam w korcach :P
      • rumak68 Re: we wrocławskich korkach... 14.10.06, 12:45
        hej,szkoda, ze mi nie pomachalas;)...,mialam nadzieje,ze dzis posmigam ale
        pogoda kurde nie zacheca. Do zobaczenia nastepnym razem, w korku,
        hehe..pozdr.mojo
        • m0jo Re: we wrocławskich korkach... 14.10.06, 13:43
          rumak :D jezdze oliwkowo-zolto-zlotym (dosc oryginalny kolor) citroenem
          xsara :D wiec jak mnie zobaczysz to nie zucaj mi sie na maske, by zwrocic moja
          uwage, bo napewno ja zwroce :D mrugnę oczkami i trabne ;D -> bedzie wiadomo,
          ze ja to ja :D aaa poznać mnie po naklejce "PATRZ W LUSTERKA, MOTOCYKLE SĄ
          WSZEDZIE" :)

Pozdr.. M.
          • rumak68 Re: we wrocławskich korkach... 14.10.06, 16:16
            okey:), czekam na znaki dymne i do spotkania w koreczku:), hehe,pa!
    • a_virago535 Re: witajcie kobietki :) 16.10.06, 14:52
      ja też z Wrocka, chętnie się spotkam przy okazji ...
      • m0jo ile nas :D 16.10.06, 16:07
        noo "Wroclawianki", jest nas troche :> Moze jakas wspolna kawa?
        Nie wykluczam oczywiscie kolezanek spoza Wroclawia (tj ja :D )

Pozdrawiam ;)
        <M>
        • rumak68 Re: ile nas :D 16.10.06, 17:11
          Świetny pomysl,chetnie wypije kawke w milym towarzystwie.Moze w czwartek lub
          piatek po poludniu,np. ok 16-17?Mozemy sie spotkac na pl. Solnym,zostawimy
          rumaki i gdzies skoczymy na kawusie?!Co Wy na to dziewczeta,pozdr.:D.
          • baska.jeszcze.bez.bmw Re: ile nas :D 16.10.06, 19:37
            melduje się następna wrocławianka :-)
            jeszcze bez BMW ale narazie z KAWKĄ
            więc do zobaczenia na kawce
            • m0jo kafa :) 16.10.06, 21:33
              melduje poslusznie, ze i piatek i sobota odpowiadaja mi :) pozatym codziennie
              jestem w rynku po 8 godzin, wiec jesli ma ktos ochotkę to ptoszę o cynk :)

NO TO KIEDY? :D
              • jagdam Re: kafa :) 16.10.06, 21:42
                ja mogę dołączyć z podanych juz powodów w niedziele, albo następny weekend -
                ale naleśniczki w opolu - pycha - jarskie też są - wiec może wtym tygodniu
                wypali?
      • a_virago535 Re: witajcie kobietki :) 17.10.06, 09:25
        Cześć dziewczyny. Ja w piątek i w sobotę jestem służbowo w Krakowie niestety -
        ale w niedzielę jak pogoda dopisze, to naleśniki w Opolu koniecznie. Zaraz
        wrzucę sówj numer gg, żebyśmy się mogły kontaktować
        • niuniulaa Re: witajcie kobietki :) 18.10.06, 10:54
          Cześć, też chętnie wyskoczę na naleśniki do Opola w niedzielę, jeśli tylko
          pogoda dopisze. A wcześniej może ustalimy na piątek o 18 spotkanie przy kawie
          na Solnym?? Pasuje wam ten termin :) ? pozdrowienia,
          Ania (Virago535)
          • a_virago535 Re: witajcie kobietki :) 18.10.06, 11:00
            Niedziela chętnie - ale w piątek mnie nie ma, więc nie mogę na kawie. Może się
            zdzwonimy w sobotę 0602 78 62 98 i coś ustalimy, zobaczymy jaka będzie pogoda
            pozdrawiam
            Agata (też Virago oczywiście ;-)))
            • rumak68 Re: witajcie kobietki :) 18.10.06, 17:35
              Hej,kurcze ja w niedziele nie moge,buu!nio i kurde juz trochu zimno na
              przejazdzki wieczorne.W sobote jestem w pracy do 19,ale potem,mala kawa;)lub
              raczej herbata, pasuje.Dajcie znac i postaram sie byc!
              Pozdr.Dorota
              • m0jo Re: witajcie kobietki :) 18.10.06, 21:05
                Haha :)) no kobietki organizacja 100% :D... a ja tam na L4 do piatku, wiec moge
                o kazdej porze :> wiec zasadniczo decyzja nalezy do Was (no chyba, ze z
                nieznanych mi jeszcze przyczyn przyjdzie mi sie wylamac, czego nie chce.. :\ )
                Pozdrawiam
                M
                • jagdam Re: witajcie kobietki :) 18.10.06, 21:29
                  no to większością głosów - niedziela. Naleśniki są w Grabówce (w centrum
                  Opola ) nad Młynówką. Godzinka 14.00 pasuje (pora obiadowa). My pędziemy
                  jechali z krakowa do wrocka, więc chętnie wstapimy na 1. naleśnik z żółtym
                  serem i grzybami i kukurydzą i 2. nalesnik z truskawkami i polewą czekoladową -
                  jak zwykle od 20 lat :)))
                  • a_virago535 Re: witajcie kobietki :) 19.10.06, 09:10
                    Cześć dziewczyny! Proponuję niedziela 12.30 w południe na BP na wyjeżdzie z
                    Wrocławia, koło McDonalda, która może, niech przyjedzie - no chyba że nam
                    pogoda zrobi kuku! No a z resztą spotykamy się w rzeczonej Grabówce. Mniam, już
                    się cieszę na naleśniki. Pozdrówka Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka