jtka Re: piątkowe post-owanie :) 02.01.04, 17:02 witam w drugi dzień Nowego Roczku:-) u mnie jest piknie za oknem , biało wszędzie ,w szystko zasypane:-))) ehhh... a rano jak szłam do pracy , to środkiem ulicy przez całe miasto musiałam iść, bo inaczej zaraz bym się zakopała w jakiejś zaspie;-))))ehhh... kulig mi się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 02.01.04, 17:04 ale radzę nie wychodzić z domu... bo strasznie wieje i mroz jest...ehhh;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: piątkowe post-owanie :) 02.01.04, 17:13 nio...paskudnie jest...nie wieje, ale jakoś tak szaro...śnigu ni ma...i zimno Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 09.01.04, 11:08 heloł ;-) przemilego konca tygodnia :) i szalego wypoczynku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Witam:) 09.01.04, 12:22 Zastanawiam sie kiedy wreszcie na tyle uspokoi sie w moim zyciu,ze bede mogla przywitac kolejny dzien bez niepewnosci i pytan - co dzis mnie zaskoczy? Pozdrawiam Was snieznie i mroznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 09.01.04, 19:11 bry dobry:-))) ale ten tydzien dał się mi we znaki;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: piątkowe post-owanie :) 09.01.04, 20:47 Witajcie :) Faktycznie ....cięzki był... dobrze, że już weekend Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: piątkowe post-owanie :) 16.01.04, 10:26 Witanko :) Witam w wątku nowodziennym - dla Was...dla mnie jeszcze trwa czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea :)))) 16.01.04, 14:31 Witajcie:)))) POniewaz wyjezdzam weekendowac w oddali - witam od razu wypoczynkowo - chociaz praca jeszcze przede mna dzis do pozna:))) MIlego leniuchowania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: :)))) 16.01.04, 16:45 a dla mnie dziś całkiem się chrzani... czwartek czy piątek... ehh...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko ello:) 23.01.04, 08:05 hej witam Was w kolejny mrozny dzien:) u mnie -12 st. C:((((((((((((( zamarzne jak nic, zamarzne :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: ello:) 23.01.04, 18:36 ello:-) prosze chuchać, ale gorąco , bo ja mam dziś jechać , a zapowiadają -20:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: piątkowe post-owanie :) 30.01.04, 21:15 witam piatkowo :))) usmiecham sie ze swiatelkiem w tunelu w pilnej sprawie naukowej :)) wiem, ze to malo jasno brzmi :) dziekuje za wszystkie kciuki :*)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 30.01.04, 21:18 to dobrze Ulalko ,że się udało:-))))))))))))bo dzięki temu światełku tunel szybko przebiegniesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: piątkowe post-owanie :) 30.01.04, 22:05 nie jestem "w temacie" i znów się spóźniłem buuuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 30.01.04, 22:16 Rzulwiu... bo trzeba czytać między wersami;-)))))))) i logocznie pomyśleć;-) poprowadzę Cię....------>Ula i sprawa naukowa czyli------->.... no, no.... wiesz już???? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 06.02.04, 10:23 czesc ludziki :) co porabiacie w piatek?:) bo ja siedze z leniem i mamy sie dobrze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: piątkowe post-owanie :) 06.02.04, 17:32 slo-onko napisała: > czesc ludziki :) > co porabiacie w piatek?:) > bo ja siedze z leniem i mamy sie dobrze;-) ceść :)) a ja pracuuuuuuujem.. i to jeszcze przez tydzien... heh...pozdroovki dla Slonka :)) i lenia ;))) i dla Was oczywista tez :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 06.02.04, 20:16 no a ja pracujem cały czas... i pracujem ...i pracujem... i pracujem.... prawieze z pustą taczką latam;-)bo nie ma kiedy załadować;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 13.02.04, 09:10 dzien dobry wszystkim zmarzlakom, spiochom itp.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 20.02.04, 06:33 a poza tym witajcie piątkowo:-)))))))))) mimo mrozu za oknem życzę miłego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 27.02.04, 11:01 i tu tez zarazam :)))))))))))))))))))0 :))))))))))))))))))))))))))) www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 27.02.04, 11:45 z usmiechem "zosi" witam Was cieplutko....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 27.02.04, 19:39 Sloo,Twój uśmiech po prostu jest zniewalający;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 05.03.04, 18:52 witam już prawie weekeendziikoowoo;-)))) zmęczonam dziś wielce.... hałas, szum , każdy krzyczy...ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 05.03.04, 19:56 za duzego halasu i szumu sama tez nie znosze, doprowadza mnie to do stresu niekontrolowanego .... pozdrawiam wieczorie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 12.03.04, 06:03 piąteczek już jest:-))))) wstawać proszę , kawkę , hebatke parzyć lecę i po świeże drożdżóweczki bioegusiem , by zdążyć na czas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 12.03.04, 07:41 to w koncu drozdzoweczki czy chaleczki? czy wszytsko na raz. hurt i detal?:) libiec tak, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 12.03.04, 10:58 Witajcie Lakomczusie dobrze,przynioslam swoje sniadanko rowniez sledziki w borowkach z rozmarynem, wiecie,ze nawet smaczne,taki ciekawy smak jakby z lasu, pierwszy raz robilam tego degustacje, swiaze bulaczki/maselko/kawcia z mleczkiem sloneczka brak na niebie, wiatrzysko od wczoraj, ale dobrze,ze mrozu juz niema milego dnia piatkowego wszystkim....usciski... a co dzisiaj bedziem robic ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 12.03.04, 18:44 i co ???? nikogo niet ????? wszyscy zapracowani ....:) jutro zaczyna sie prawdziwne leniuchowanie.... milego weekendu zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Pobudkaaaaaa...... 19.03.04, 15:10 uhuuuu... zaspali dziś wszyscy????;-) witam was piątkowo:-))))))wiosna idzie pełną parą, ma się ochotę zrzucić wszystko i iść przed siebie... ehhh;-) a przede mną pracowity weekendzik...ehh...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka ............ 19.03.04, 18:02 śpią wszyscy jak zaklęci...:-( a moze kto czary użył?... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ............ 19.03.04, 18:21 niespie Iteczko,,,, rozmyslam nad moimi planami, ktore sobie umyslilam na weekend nic z nich nie wyjdzie bo deszczyk pokrzyzowal plany.... tz.mam padac od jutra :((((((((((( a tak rano sie swietnie zapowiadalo wszystko pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: ............ 26.03.04, 00:10 i nareszcie juz niektorzy wolne beda miec od jutra :-)) milej nocy tym co jeszcze nie spia tym co spia,pieknych snow a tym co wstana raniutenko pieknego poraka i dnia zycze....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka witanie piątkowe:-) 26.03.04, 06:20 witajcie w zimny zimowo-wiosenny poranek;-)))))))))) kto może niech lepiej dziś nie wychodzi z domu - to dobra rada;-)))))))))))) booo straaasznieeeee ziiimnoooo...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witanie piątkowe:-) 26.03.04, 10:40 posylam Wam promyczki sloneczne i zapraszam na spacerek przedlunczowy:)) trzeba jednak zaczerpnac innego powietrza na lepsze samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witanie piątkowe:-) 26.03.04, 20:24 zimno strasznie sie zrobiło..., a znajomy stwierdził,ze przez to od razu jakos smutno jest... nooo, chyba to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witanie piątkowe:-) 26.03.04, 20:30 zrobilo sie u nas wzglednie cieplo podczas dnia, wypelzlam na sloneczko w rabatkach sie pogrzebac:) milego weekendu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witanie piątkowe:-) 02.04.04, 13:51 milego ostatniego dnia pracy i przyjemnego weekendu.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witanie piątkowe:-) 02.04.04, 19:06 pracowity był ten piątek.... a jutro? pewnie będzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witanie piątkowe:-) 02.04.04, 21:45 tez Skarbie pracujesz jutro ??? buuuuuuuuuuu:(((((((((( ale moze szybciej sie pracuje w soboty ?? tz.czas szybciej ucieka? Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Wielki Piątek 09.04.04, 10:48 I ja witam wszystkich wielce-piątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wielki Piątek 09.04.04, 10:55 witam i ja milutko dzis wielkie swietowania rybki papusianie i ciast wypiekane .... cudownego dnia..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 16.04.04, 17:15 ale cieplusio dziś u mnie:-))))))) kurteczkę aż zdjęłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 16.04.04, 17:42 bylam z sweterku na spacerku z psina :)))) cieplunio, zapowiadaja na weekend tez taka pogode jak dzis;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 i.....już piątek 23.04.04, 00:14 Dobranocka na dobrydzionek Ludkowie! Spijcie sobie słodziutko, śnijcie sny o spełnianych marzeniach najskrytszych, a gdy świt otworzy Wasze oczki...niech spełniają się sny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: i.....już piątek 23.04.04, 10:27 zachmurzony bez promyczkow slonecznych, wiosna gdzies sie znow "schowala" niemniej zycze wam cudownego dnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 23.04.04, 18:13 siły dzisiaj nie mam na nic... ktoś wyssał mi energię z mięśni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 23.04.04, 19:54 moze jakis "wampir energetyczny"????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: w piątek :) 23.04.04, 21:17 dobry poczatek :)) tak rzeką :) milego wieczorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: w piątek :) 23.04.04, 22:02 trzeba jakies czary odprawic na Ituni i wygonic "zlo" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 30.04.04, 19:08 piątek wyciągam dla porządku dziennego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 07.05.04, 10:47 optymistycznego zakonczenia dnia piatkowego z pieknymi planami weekendowymi... milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 07.05.04, 14:22 witam w deszczowy piątek:-) a dziś szłam sobie tak fajnie , spokojnie ,a deszcz padał... dobrze tylko że nie miałam daleko to nie zmokłam za bardzo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 07.05.04, 19:35 ja zdziebko dzis zmoklam, ale zaraz przestalo,,, taki brzydki dzien dzis mamy ale dobrze ,ze niejest juz zimno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 14.05.04, 10:42 witajcie i dobrze sie trzymajcie....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 14.05.04, 19:21 hej:-) sił mi dzisiaj brak , tylko w jedną stronę w kółko, albo w druga;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 21.05.04, 06:13 a dziś już piatek.... ehhh...znowu ten czas leci...;-)hamulec mu zaciągnąć trzeba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 21.05.04, 13:35 hamulec Itus pozostawic zaciagniety i upajac sie weekendem;)) milego dnia,,, Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 06:17 dla pocieszenia co po niektórych już piątek Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 09:01 jtka napisała: > dla pocieszenia co po niektórych już piątek podobno w piatek dobry poczatek... czego by nie byl, mam na to nadzieje :)) milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 16:10 i juz piatek... milego weekendu Wam zycze.... wiem,ze bedzie piekna pogoda.... trzymajcie sie cieplutko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 18:44 a ja dziś kwiatuszki na balkonik popowieszałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 21:15 jtka napisała: > a ja dziś kwiatuszki na balkonik popowieszałam:-) ...dlaczego im to zrobiłaś, itusiu?;( ...pewnie opadły im łepetynki i języczki zwisają aż do ziemi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 28.05.04, 21:38 transoptor napisał: > jtka napisała: > > > a ja dziś kwiatuszki na balkonik popowieszałam:-) > ...dlaczego im to zrobiłaś, itusiu?;( ...pewnie opadły im łepetynki i języczki > zwisają aż do ziemi ;) Transik , Ty nie bierz tak dosłownie moich słow;-)P DONICZKI z kwiatuszkami powiesiłam, noooo....;-) ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 04.06.04, 11:17 i juz prawie koniec tygodnia za pare godzin niektorzy zaczna weekendzik ja jeszcze nie kupilam kwiatkow na altane.... niewiem co bedzie modne, narazie kwitna mi rozne kwiatunie w rabatkach.... milego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 04.06.04, 16:20 witam piatkowo:-) Kendo , a ja nigdy nie patrze co jest modne , ale co mi sie podoba:-) i chyba przez to czasami wyprzedzam mode;-) a u mnie na balkonie rosną niecierpki , surfinie i petunie:-) i jest piknie i tyle o;-)))))))) a przy siatce granicznej posadziłam kolorowe bratki, aksamitki , szałwię i niezapominajki i nemnezję:-)))) i jest kolorowo;-) siostra mówi ,że jarmark;-) ale co tam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 04.06.04, 16:44 **Itus moze sie zle wyrazilam "modne" tz.jakies nowosci kwiatkowe, lubie w donicach przed domem ustawiac rozne kompozycje. -w tamtym roku mialam kolorowo, -poza tamtym rokiem biel polaczona z odcieniami rozu -byly tez i rozne niebieskosci -a w tym roku niewim,nie patrzylam zbytnio na targu co maja. przed domem od ulicy zakwitly mi juz zolciutkie irysy i lewkonia, w cienu pod glogiem ,juz zaczyna na rozowo kwitnac, konwalije jeszcze sa,fiolek alpejski juz przekwita, jakies wysokie niebieskie dzwonki zakwitna,i naparstnica, bratkow nie kupowalam, bede miec rowniez malwy,i napoleona kapelusz=niewiem jak sie to nazywa z polskiego,niebieskie kwiatki w formie jakby kapelusza,bardzo trujace,wysokie, -przy sasiada murku piwonie wnet zakwita, azaleja juz kwitnie i orliki roznokolorowe, serduszka rozowe przekwitaja acha i laweda wszedzie mi sie rozsiala. milego dnia i wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 05:56 w pąteczek weekendowy was witam:-) za oknem slonce, ale temp.niska:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 10:15 u nas sloneczka niet, deszczysko sie rozpadalo.... milego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 12:15 .. po wczorajszym zimnym wieczorze dzisiaj od rana iście afrykanski upał i lekkie chmurki na niebie, mam nadzieje, że podczas mojej wyczekanej imprezki wieczornej pogoda zachowa się przyzwoicie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 12:45 a,wlasnie to dzis *nick* idziesz na imprezke??? milej zababy zatem zycze.... po deszczu sloneczko swieci i znow parowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 13:07 ... dzięki , dzięki kendo, toast za Twoje zdrowie i wszystkich poduszanek i poduszan zostanie spełniony... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 13:47 swietnie..... bedzie nam milo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 20:53 uuu to imprezka pewnie trwa;-)))) ciekawo jak Nick jutro świat będzie widział;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 11.06.04, 20:56 pewnie w innych dymensjach:-)))))))))))))))) ale niech sie bawi milo obiecal wypic za nas tosat. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 18.06.04, 18:27 witajcie:-))))) zimno na zewnątrz, czyli wszyctko w normie;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 18.06.04, 19:03 ach!,alem dzis sie zagapila.... piatek przywitac raniutko.... wieczor juz nastal i sloneczko zaczelo wlasnie swiecic... milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 25.06.04, 06:36 ...piątek słoneczny, nareszcie lato po burzy nocnej, ciag dalszy horroru na euro 2004, to lubię, a już jutro w o l n a sobota... ...wsiem żełaju miłych chwil bom was mocno polubił... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 25.06.04, 08:25 nick000 napisał: > ...piątek słoneczny, nareszcie lato po burzy nocnej, ciag dalszy horroru > na euro 2004, to lubię, a już jutro w o l n a sobota... > ...wsiem żełaju miłych chwil bom was mocno polubił... dolaczam sie do piatkowych powitac nicka :)))))) TY nas bo my Ciebie tez :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 25.06.04, 11:22 z wazjemnoscia/luboscia Wszystkich witam.... niestety lato niechce nas nawiedzic:-(( ** niemniej milego poludnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: piatek dobry na porządek ... 01.07.04, 19:09 poranną kupe juz zrobiliście? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piatek dobry na porządek ... 02.07.04, 06:30 ...czy to możliwe, już piątek przyszedł, zbyt prędko biegnie czas... ...witam więc wszystkich piątkowo i deszczowo i słońca życzę o słońce proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piatek dobry na porządek ... 02.07.04, 10:17 witajcie milunio.... cieszcie sie juz prawie weekend sie zaczyna.... ** milego poranka. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: piątkowe post-owanie :) 02.07.04, 12:23 dziendoberek :) aleee... slonko :D chyba sie nasze Sloneczko wyspalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 02.07.04, 13:49 ulalka napisała: > dziendoberek :) aleee... slonko :D chyba sie nasze Sloneczko wyspalo ;) gdzie tam ulalus slonko.... u mnie leje z przerwami.... zapowiadaj ,ze bedzie caly lipiec taki.... **a sloo z pewnoscia sie wyspalo, rano mielismy slonecznie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 02.07.04, 20:59 u mnie też dziś lało....LAŁO i to porządnie,a nawet burza była z jednym grzmotem , ale jak grzmotnęło to elektryczność wysiadła na kilka godzin:-) teraz się przejaśniło trochu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 02.07.04, 21:53 miejmy nadzieje,ze jutro bedzie wzglednie.. **milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 06:45 ...piątek to piękny dzień tygodnia... ...weekend zapowiada i wszelkie z nim związane przyjemności, wypoczynek, totalne lenistwo, odsypianie, zaległe książki, towarzyskie spotkania, koszenie trawnika i podobne rozrywki... ...witajcie więc w piątek słonecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 07:19 nick000 napisał: > ...piątek to piękny dzień tygodnia... > ...weekend zapowiada i wszelkie z nim związane przyjemności, wypoczynek, > totalne lenistwo, odsypianie, zaległe książki, towarzyskie spotkania, koszenie > trawnika i podobne rozrywki... > ...witajcie więc w piątek słonecznie... i ja witam rownie cieplo i slonecznie wszystkich, ktorzy tu sa i beda :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 10:10 powitać, powitać ale coś się poranek marnie rozkręca. Tyle jest jeszcze do zrobienia przed tym uroczym nicnierobieniem. Domix Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 11:23 domix napisał: > powitać, powitać ale coś się poranek marnie rozkręca. Tyle jest jeszcze do > zrobienia przed tym uroczym nicnierobieniem. Domix ** Domix ...witam cieplutko.... "cos " nowego przybylo na poduchy???? przepraszam za to "cos",ale nie umie sie zorientowac czy to "chlopczyk czy dziewczynka" :-)) milego zakonczenia piatku i zarazem pieknego weekendu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 14:20 ...nawet burza która przed chwilą przeszła nad moim miastem nie zmieni faktu że już jestem po pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 14:34 nick000 napisał: > ...nawet burza która przed chwilą przeszła nad moim miastem nie zmieni faktu że > > już jestem po pracy... ale szczesciarz :)))) ale ja tez niedlugo koncze:))))) w nagrode za to, ze przetrwalismy caly tydzien nalezy nam sie...... ....no wlasnie co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 14:36 nagroda dla mnie ebdzie obiad u mojej kochanej tesciowej:))) to nie bylo ironiczne, ona jest wspaniala kobieta i najukochansza tesciowa na calym swiecie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 14:46 ...też taką miałem i rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 21:19 nick000 napisał: > ...też taką miałem i rozumiem... ja jeszcze mam, ale zato nieznalam tescia, odszel rowniez za wszesnie,duzo za wczesnie,(ot,taki los zycia) szkoda,pewnie bylby taki jak moja tesciowa.... nie narzekam na nia, robi papusne ruskie pierogi i nam przywozi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 21:22 nick000 napisał: > ...też taką miałem i rozumiem... [] wspolczuje Nicku [] Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątkowe post-owanie :) 06.08.04, 21:34 witam wieczorkowo:-) ja poproszę o coś wzmacniającego duszę i ciało;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 13.08.04, 06:51 ...miłego dnia w piątek trzynastego życzę wszystkim poduchowcom i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: piątkowe post-owanie :) 13.08.04, 10:36 dolanczam sie do zyczonek i nie bedzie to piatek pechowy....tfu,tfu,tfu...... ..................................tfu,tfu,tfu...... ..................................tfu,tfu,tfu...... juz odczarowalam zle moce ** usmiechow moc... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 20.08.04, 08:22 ...piątkowe i letnie jeszcze ukłony bywalcom poduch... ...jeśli w naiwności swojej myślałem że zaczyna się weekend tom się grubo pomylił... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 20.08.04, 10:30 nick000 napisał: > ...piątkowe i letnie jeszcze ukłony bywalcom poduch... > ...jeśli w naiwności swojej myślałem że zaczyna się weekend tom się grubo > pomylił... to co dzis czwartek??????:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątkowe post-owanie :) 20.08.04, 10:43 slo-onko napisała: > > to co dzis czwartek??????:(((( ...gorzej... ...sobotę zmuszony będę przepracować... ...ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: piątkowe post-owanie :) 20.08.04, 11:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > to co dzis czwartek??????:(((( > > ...gorzej... > ...sobotę zmuszony będę przepracować... > ...ot co... ufffff a juz myslalam,ze tydzien sie cofnal;) Odpowiedz Link Zgłoś