gosiasv 14.10.06, 12:04 Witam,od kilku dni jestem na forum,zauważyłam że większość dziewczyn jest z Wa-wy lub Wracławia,ale my tu na wschodzie też jeżdzimy motorkami.Wpisujcie się zobaczymy ile nas jest w tych okolicach.Pozdrawiam małagosia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagocha79 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 14.10.06, 13:30 Witaj Gosiu ! My jesteśmy z Siedlec. My tzn. ja i Cień1100. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 14.10.06, 17:40 pozdro dla Siedlec :)(to pewnie jeżdzicie do Kózek na imprezki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 14.10.06, 19:52 No ja to nawet z Radzynia jestem. Tzn z pochodzenia, urodziłem się tam i mieszkałem trochę. Do Kózek czasami jeździmy na parę godzin, wypić piwo i pogadać z trzeźwymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 15.10.06, 08:21 Hihi ja też jestem prawie z Radzynia (3km od)i dalej tu mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 15.10.06, 13:14 Wyczytałem to wcześniej gdzieś i dlatego wspomniałem o Radzyniu :) Często tam bywam, bo mam tam całą rodzinę. Niedawno przejeżdżaliśmy tamtędy grupą kilku motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś
blackforever Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 17.10.06, 16:47 ja pochodzę z Siedlec. Pozdrawiam Klub Motocyklowy ,,Gryf" Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 17.10.06, 20:28 Hej,witamy na forum:))) Oczywiście przyłączam się do pozdrowień dla ludzi z klubu .Ma nadzieję ,że spotkamy się nad Bugiem... Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 03.11.06, 23:13 hej,a rozszyfruj swojego nicka bo nie wiem czy na 100% jestes kobietką...:) sorki...Pozdrawiam siedlczanke(nina),ja tez jestem stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 17.10.06, 13:30 ale się tu nawpisywało ludzi :( -raptem 2 osoby PLISSS!!!! nie róbcie mi tego Odpowiedz Link Zgłoś
polokotka Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 18.10.06, 06:40 no to jeszcze ja jestem z okolic Lublina;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 19.10.06, 17:58 ja mam 75 km od Lublina ,ale często tam zaglądam(do Skóry i Darmotu)no i oczywiście na zloty.Mam ndzieję,że się kiedyś styknimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: HEJ NO CO Z WAMI !!! 02.11.06, 00:18 hej,witam serdecznie,na Waszym forum jestem pierwszy raz ale mam nadzieje ze mnie również przyjmiecie...Jak dotychczas wypowiadałam sie na "męskim" forum...az w koncu wylądowałam tu.ja jestem z Siedlec,za to z Białą Podlaską tez mam do czynienia bo tam studiuje na AWFie.Pozdrawiam znajomych z okolic i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv HEJ NO CO Z WAMI !!! 05.11.06, 14:05 Hej, megi ja w Białej jestem co 2 tygodnie, bo też studiuję ( na zaocznych).Może kiedyś się umówimy na kawę lub pojeżdzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 03.11.06, 10:53 jestem z chelma :) ale teraz moto-przerwa do czasu finansowego cudu i kupna jakiejs nowej maszyny, buu ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
xjtka Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 03.11.06, 23:27 Hej! Ja jestem z Zamoscia.Bywam na wiekszosci imprez Gryfow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Lublin ,Biała Podlaska i okolice 05.11.06, 14:08 Ja też zaglądam nad Bug ( w miarę możliwości)Więc do zobaczenia na imprezie u GRYFÓW :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 05.11.06, 22:54 czesc Gosia! oczywiscie nie ma problemu!!zapraszam bardzo serdecznie!ja mieszkam w akademiku bo dziennie studiuje(choc mam blisko od Siedlec),a z jazda jeszcze lepszy pomysl,tylko ze ja musze poczekac do wiosny bo narazie nie mam czym smigac...zreszta jestem jeszcze początkująca i czekam na zakup swojego pierwszego sprzetu.Mam nadzieje ze w takim razie duzo sie naucze od Ciebie!!:) p.s bedziemy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Lublin ,Biała Podlaska i okolice 06.11.06, 21:05 ja też niestety czekam do wiosny z jazdą ,na jesieni sprzedałam swoją sv i poszukuję nowego sprzętu (virago 1100).Zawsze możesz liczyć na rady (oczywiście w miarę moich możliwości) do zobaczyska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 06.11.06, 21:07 A może chcesz hondę shadow 1100 ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 06.11.06, 21:31 w ostateczności ,ale tą 94 z wydechami po jednej stronie,ale narazie poszukuje wiagry po 93,na szprchach i nie czarną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 06.11.06, 22:52 Właśnie taką mam :) I tak się składa, że chcę sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 07.11.06, 13:21 to poproszę o jakiś opisik fotki na meila może się skuszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 08.11.06, 16:59 Nie mam dobrych, aktualnych zdjęć. Zrobię w sobotę albo w niedzielę to wyślę. Opis wyślę dziś, jak nie zapomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Lublin rules! ;) 11.11.06, 15:39 Ciekawe czy zagląda tu też kobitka,którą latem widywałam na GSXR-ze w naszym mieście? Nieźle świruje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitka81 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 19.11.06, 16:41 Właściwie to jestem z Tarnowa , ale siedze już w Lublinie 6 roczek , więc właściwie chyna moge sie zaliczać do lubelskich motcyklistek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_gosia7 Re: Lublin ,Biała Podlaska i okolice 19.11.06, 17:15 wita Dęblin jest nas dwie ale na szczescie z tego co widze grupa "wschód" rosnie i nie bedziemy jeżdzić tylko z męzami i ich kolegami i zostawac w tyle.od wczoraj jestem na forum i pisze sie na wszystkie imprezy napalonych na jazde motocyklistek-najlepsze forum jakie znalazłam.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś