xemxija 15.10.06, 21:49 Ale miazga! Po jaka cholere ona odpowiada na te durne pytania Wojewodzkiego, nie moze mu powiedziec, zeby sie pocalowal w zupe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Jezus Maria Wiktoria! 15.10.06, 21:59 a kim ta dziewczyna jest bo nie kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Jezus Maria Wiktoria! 15.10.06, 22:09 Jeszcze przepracowuję psychicznie to, co widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jezus Maria Wiktoria! 15.10.06, 22:11 napiszta tu rzetelna relacje z tego widowiska w tym uzasadnijcie dlaczego wam sie nie podobala;)) a ja lece Kryśkę mon amour ogladac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Jezus Maria Wiktoria! 15.10.06, 22:51 mnie sie podobała nawet, potrafiła się w inteligentny sposób wyluzować, jest seksowna, umie mówić i nie strzela fochów o byle co Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 01:19 i to ma być relacja? tfu!:) chyba przejdę tez do obozu czytających bo nikt tu się nie stara omawiać audycji człowiek nic nie wie co sie w tv dzieje dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 06:44 Maria Wiktoria Wałęsa opowiadała o tym, że ciąży na niej brzemię nazwiska ojca, że nie wolno jej robić rzeczy, które robią rówieśnicy- a jednak dała się namówić na glupoty wymyslone przez Kubę i Miśka Koterskiego. Więc jednak trochę nazwisko ojca skompromitowała. Próbowała być wyluzowana i seksowna, to chyba chciał ktoś napisać, jak dla mnie- nie poszło jej. Widać jak na dłoni, że się wyrwała z Gdańska, używać chce Warszawy za wszelką cenę- stąd te bardzo wystudiowane miny, pozy i nonszalancja w głosie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 09:28 no co Wy? wypadla swietnie, jak na ten program, bo w nim sie nie da swietnie wypasc. normalna dziewczyna, z refleksem i poczuciem humoru. moze troche sie sili na "dame", ale malo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Czubówna 16.10.06, 09:36 ach..ta czubówna... widzieliscie p.s.do programu? "prezydent spotkał sie z premierem i było...zajebiscie" :-D))) szkoda ,ze nie dał jej więcej pogadać. co do Wałęsowej, to rzeczywiscie dobrze i kiepsko wypadła jednocześnie a pomysł z przystankiem..hę,hę i innymi głupotami...no cóż...dała się wmanewrować. MANIPULANT Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Czubówna 16.10.06, 10:10 Krystyna Czubówna to jest mistrzostwo świata i wszystkie te gwiazdy telewizyjne powinny się od niej uczyć. Zdania o Marii Wiktorii nie zmienię, dla mnie sztuczna lalka, próbująca na siłę błysnąć. Tylko chyba nie bardzo ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czubówna 16.10.06, 10:16 A mnie sie strasznie nie podobało czytanie tekstu o wprowadzeniu stanu wojennego. Ciepłym głosem czy nie, nie podobało mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Czubówna 16.10.06, 10:25 Maria W. - jak dla mnie osobiscie lekko głupawe dziewczę, jadace całe zycie na nazwisku ojca, co teraz chce zażyc Warszawki.( bankeity , melanże, prowadzenie szoł w tiwi, o jeeezuuu) Niby nic ale jak na rzecznika- coby nie mówic- prezydenta, noblisty i SYMBOLU jest za prymitywna. JA nie chciałabym z niaą zadnych spraw słuzbowych załatwiac. minus za gębe i spojrzenie seryjnego mordercy Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czubówna 16.10.06, 10:32 > jadace całe zycie na > nazwisku ojca, Mozambique, ona ma 24 lata:) Na czym ma jechac? Na gazie, jak bracia? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czubówna 16.10.06, 10:59 z tym stanem wojennym nie było smieszne, noszkurde..NIE BYŁO!!! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Czubówna 16.10.06, 11:09 czy ja wiem, na szkole może, wiedzy , umiejętnowsciach on stara gropa jest , juz powinna jakies studia konczyc a i preacować moze Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Czubówna 16.10.06, 11:00 Ale i ona sprawiała wrażenie, jakby często tak się bawiła ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Czubówna 16.10.06, 13:18 a mnie się podobała dziewczyna z dużym dystansem do siebie,wyluzowana,bystra - nie dała sie zagadac i kilka razy celnie zripostowała żarty Powiatowego,odważna (pokazywanie tatuaży,telefon do prezesa lotniska),nieobrażalska - nie strzeliła Powiatowego w gębę za różne macanki a to o prowadzeniu szoł to był żart,że niby wygryzie Kubę podobało mi się jak powiedziała,że nie nadaje sie do tv bo nie umie udawac,robic min itp,że Powiatowy ma ją w programie prawdziwą,taką jaka jest jak dla mnie w porównaniu z TzG,gdzie wypadła tak sobie,duży plus w porównaniu z bracmi,którzy odznaczyli sie pomrocznością jasną - drugi plus Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Czubówna 16.10.06, 14:33 czyli kazdy z miotu Wałęsowego , kto nie schleje sie jak messerschmit i nie zrobi z przechodnia kaleki zasługuje juz na programy , okładki, wywyiady i prowadzenie włąsnego SZOŁ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 14:10 Jak dla mnie to ona za bardzo sie czuje w obowiazku wyjasniania WSZYSTKIM (a nawet byle komu) co robila, gdzie byla i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 14:18 Jakbym byla na czterech imprezach, a trzy z nich Fakt by klamliwie opisal, to cos mi sie zdaje, ze wolalabym o tym ze dwa razy napomknac:) ah, przy okazji docenilam robote Faktu, dzieki MWW, to fachowcy, no no! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 14:30 nie wiem co mam o niej powiedzieć z jednej strony to fajnie że jest jakaś młoda, pewna siebie kobieta i nie głupio gadała z Kubą. Ale chyab wywiad z Czubówną był lepszy. a z drugiej strony mam wrażenie że TZG lansuje takie właśnie 'sławne bo są sławne' i nic poza tym. Bo co Wałęsa, czy Kwaśniewska sobą reprezentują? Co one mają do powiedzenia? I czym zabłysnęły?? Kolejny chyba lans na siłę. Poza tym wkurza mnie szczęka MWW... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 20:20 dziewczyna ma przewalone w pewnym sensie jak jej sie w zyciu nie bedzie wiodło to naskoczy lud ze przynosi wstyd ojcu jak bedzie tak sobie to naskoczy ze przecietna i pewnie leniwa jak bedzie jej sie wiodło to znowu ze ojciec ją proteguje i tak w koło Macieju reasumując zgadzam sie z Romy choć programu lukałem coś ze 3 minuty i wogóle pierwszy raz dziewczyne na oczy widziałem urode ma po tatusiu;)) (żarcik, nie jest taka zła) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 20:49 Urodę po tatusiu??? Ja w jej twarzy widzę taką zaciętość wypisz wymaluj jak u Danuty. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jezus Maria Wiktoria! 16.10.06, 20:53 around_the_sun napisała: > Urodę po tatusiu??? > Ja w jej twarzy widzę taką zaciętość > wypisz wymaluj jak u Danuty. > to był zarcik, przez te 3 min nie widziałem zacietości moim zdaniem jest srednio ładna ale pociagająca Odpowiedz Link Zgłoś