nekroskop88 17.10.06, 15:57 no - zapamiętajcie te słowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: kurwex i xuj 17.10.06, 16:50 xuj w oko to wiem skąd pochodzi (typowe) a kurwex? to coś od fervexu? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:15 kurwex pochodzi od korwexu, a korwex od Nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:22 wszystko ma swój początek i koniec w Nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:24 pięknie zabrzmiało:) (taki młody a taki zdolny) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:28 nie mogę na razie, idę odrabiać matematykę, bo przyda mi się w podboju świata (tak mówi Nutopia) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:29 a ja przechodzę przyspieszony kurs typisty i germanofila (tfu) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 17.10.06, 17:55 pani konieczność (jeden dobrowolny i już zakończony, a drugi wymuszony i w trakcie) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 17.10.06, 18:12 zaliczenie pierwszego będę miał o 20 - przewiduję dobry egzaltowany wynik (ale madrego słowa uzyłem:) co ono właściwie oznacza?) a germanofilem miał ja być dziś w południe ale opanowałem tylko część materiału i nie podszedłem do próby generalnej - może jutro? (jeno wsparcie mi potrzebne hmmm...moze od Heinekena? powinien być w temacie jakby nie patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 09:25 nekroskop88 napisał: > wszystko ma swój początek i koniec w Nutopii > > w tym kontekście brzmi to dwuznacznie ale udam, że tego nie zauwżylam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kurwex i xuj 17.10.06, 19:39 no no...a ja juz dzi nie sypie kurwexami to Tyś zaczynasz?? czy na tym forum moze byc choc 1 dzien bez kurwexow? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 20:33 kurwexy muszą być rozpatrujmy to w kategoriach: kurwex twój przyjaciel i kurwex twój wróg Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kurwex i xuj 17.10.06, 20:41 a ja sobie powiedzilam ze juz nigdy wiecej zadnej kurwy w moim zyciu a sie od starej odczepic nie moge... ja nie moge sie z nim nawet na 15 min spotykac bo robi sie milo i przestajemy byc na siebie obrazeni...znaczy ja przestaje choc dzis to on wykazal sie laskawoscia...a ja juz sie cieszylam ze to juz koniec meczarni...a jak znow zaczniemy? przeciez za tydzien znow bedzie draka chcialabym poznac jakiegos samca nie xuja...poza moim kotem ktory xujem nie jest, nie byl i nie bedzie...kochany jest no ..ale z ludziow to jakich nie xuj by sie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 20:45 to może Makbrajd, ale on już stary jest Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kurwex i xuj 17.10.06, 21:00 właściwie to nie wiem czy jest stary, ale wszyscy świadkowie jego narodzin już nie żyją, a może to on ich zlikwidował? ale na dowód jego starości, niech świadczy to, że jego wszyscy rówieśnicy już nie żyją tylko on przeżył, reszta dinozaurów zmarła w niewyjaśnionych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 00:29 nekroskop88 napisał: > właściwie to nie wiem czy jest stary, ale wszyscy świadkowie jego narodzin już > nie żyją, a może to on ich zlikwidował? > ale na dowód jego starości, niech świadczy to, że jego wszyscy rówieśnicy już > nie żyją > tylko on przeżył, reszta dinozaurów zmarła w niewyjaśnionych okolicznościach > > niewygodni świadkowie nigdy nie wypływają z Brdy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kurwex i xuj 18.10.06, 13:06 ponoc samiec jest jak wino...im starszy tyym lepszy ocet z niego;] Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 00:28 nekroskop88 napisał: > to może Makbrajd, ale on już stary jest > nono i tu się grubo mylisz makbrajd to akurat na xuja nadaje się w sam raz! spytaj Nutopii:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 09:29 makbrajd napisał: > nekroskop88 napisał: > > > to może Makbrajd, ale on już stary jest > > > > nono > i tu się grubo mylisz > makbrajd to akurat na xuja nadaje się w sam raz! > spytaj Nutopii:) > --------- z grzeczności nie zaprzeczę Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 13:31 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nekroskop88 napisał: > > > > > to może Makbrajd, ale on już stary jest > > > > > > > nono > > i tu się grubo mylisz > > makbrajd to akurat na xuja nadaje się w sam raz! > > spytaj Nutopii:) > > > --------- > z grzeczności nie zaprzeczę a w przejawach niegrzeczności tym bardziej nie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kurwex i xuj 18.10.06, 13:07 dobra dobra...bronisz sie jak mozesz bom sie kobiet boisz;] Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kurwex i xuj 18.10.06, 00:35 ten kurwex kojarzy mi się z durexem Nekro! Czyżby jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kurwex i xuj 18.10.06, 00:46 niechaj mu tylko nie obce będzie określenie szklanka zimnej wody - skuteczną metodą antykoncepcyjną :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 01:01 moze być w kuchni mozna też rozsypać z rana cukier ku uciesze gawiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kurwex i xuj 18.10.06, 01:02 na jakiej podstawie twierdzisz, że gawiedź będzie uradowana rozsypanym cukrem? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 01:04 zaspaną kelnerkę o 8 rano wszystko bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kurwex i xuj 18.10.06, 01:10 jeśli Twego rozsypywania nie liczymy w kilogramach, to nawet sie jej nie dziwię :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 01:11 no każdemu się może zdarzyć, no (choc cukrownię jakby co to móglbym też przewalić wtedy - ale dziś już nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 09:31 makbrajd napisał: > no każdemu się może zdarzyć, no > (choc cukrownię jakby co to móglbym też przewalić wtedy - ale dziś już nie:( ------------ i niech Panu będzie chwała za to, że już nie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 09:42 pewnie - nie ma co głupka z siebie znów robić Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 10:04 makbrajd napisał: > pewnie - nie ma co głupka z siebie znów robić nigdy się nie powinno Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 13:33 fakt bo to śmieszne i żałosne się wygłupiać:/ lepiej robić głupka z kogoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 14:07 makbrajd napisał: > fakt bo to śmieszne i żałosne się wygłupiać:/ > > lepiej robić głupka z kogoś innego > co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 14:15 makbrajd napisał: > dokładnie > są tacy co to uwielbiają:) gusta są różne, a gustach...? wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kurwex i xuj 18.10.06, 14:22 makbrajd napisał: > się pije o ile nie pije się do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kurwex i xuj 18.10.06, 14:30 lepiej pić samemu - bezpieczniej a i butelki wina się tak nie mnożą Odpowiedz Link Zgłoś