Dodaj do ulubionych

Chce powiedzieć monotonii NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.10.06, 17:03
mam pytanie do Was wszystkich:) co robicie zeby w waszym związku nie bylo
monotonii i ciagle tego samego...bo potrzebujemy oboje(ja i on)czegos
świeżego czegoś nowego co bedizemy robić w te zimowe wieczory:] chce
zaznaczyć że : lodowisko, kręgle, kino, wspólne kolacje,spotkania ze
znajomymi, kino, spacery juz były...co możemy robić zeby dalej było tak
fantastycznie jak do tej pory. co wy robicie????
Obserwuj wątek
    • kruszynka_85 Re: Chce powiedzieć monotonii NIE!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 18:55
      Wydaje mi sie ze jest to niemozliwe, zeby nigdy sie nie nudzic z partnerem. W
      zwiazku sa po prostu wyze i nize.. Nasz mozg nie wytrzymalby ciaglej nadwyzki
      hormonow , dlatego od czasu do czasu aby znowu moglo byc fantastycznie musi
      pojawic sie chwila ciszy.
      Uciekanie od monotonii nic ci nie da.. czy bedziesz sama, czy z kims.. nawet co
      miesieczny inny partner nic nie zmieni, bo i to ci sie kiedys znudzi..
      monotonnia po prostu jest czescia naszego zycia i tyle. Warto ja w jakis sposob
      zaakceptowac , co nie znaczy zeby sie z nia pogodzic, usiasc przed tv i cale
      zycie spedzic przy serialach ;).. no ale trzeba sobie powiedziec, ok monotonnia
      jestes jak deszcz ktory od czasu do czasu musi spaść żeby lato nie było zbyt
      gorące i nie do zniesienia. No to chyba tylko powodzenia życzę.. :)
    • guapisima Re: Chce powiedzieć monotonii NIE!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 00:17
      hmmm... a może by spróbować zrobić od czasu do czasu coś... osobno?
    • siula5 Re: Chce powiedzieć monotonii NIE!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 07:32
      Myślę że najważniejsze jest aby dużo rzeczy robić razem, a nie "on gra na
      kompie" a ty w kuchni albo serial oglądasz. Nawet w karty razem pograć, czy
      obiad razem ugotować
    • nerri Re: Chce powiedzieć monotonii NIE!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 12:50
      Po pierwsze monotonia nie musi oznaczać nudy.Po drugie...można się nie nudzić
      nawet robiąc obiad razem:)Bo jeśli ludzie pracują trudno przełamać schemat
      PRACA-OBIAD-ODPOCZYNEK-SPANIE.Czasem wystarczy coś dodać...nawet rozmowę czy
      zrobienie czegoś razem.Ja nie nudzę się z moim facetem,nawet jeśli "tylko"
      gotujemy coś razem...albo się przytulamy...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka