24.03.03, 18:02
nadzieje, ze jak jutro sie tu zjawie to zobacze watek: wyslalam wam zdjecia!;)
badz wierzba a nie wisnia i bierz zdjecia w lapke i jutro skan i na skrzynki!
a ja ide zmieniac ustawienie antyramek na scianie celem wygospodarowania
wolnego miejsca;)
buziak*)
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Iwa, mam 24.03.03, 20:19
      heheheh najpierw musze je wywołac a potem będziemy skanować. Mathi to ja już
      chyba byłam naprawde napruta, bo myślałam ze będę ta jedyna szczęściara z
      wizerunkiem pieska, ale jak widzę grono uszczęśliwionych jest większe hihihi.
      ok ja wyśle zdjęcie a Ty połowe koszulki hihihihi.
      ps. juz się nie moge doczekac zdjęć, ujęcia coponiektórych były naprawde
      niezłe:")))))
      • mathildae Re: Iwa, mam 25.03.03, 16:35
        pol koszulki powiadasz? hmmmmm.... wiesz, skoro glownie chodzi o tego
        wscieklego psa, a na koszulce sa dwa, to ja Ci po prostu wytne jednego;)
        wolisz bialego czy czarnego?:
        • mathildae Re: Wierzba, to jak? 26.03.03, 14:39
          ktorego psiaka mam wycinac?: ewentualnie: wolisz prawy czy lewy rekaw?:
          naturalnie jesli masz juz skany;)))
          • iwusia Re: Wierzba, to jak? 26.03.03, 15:03
            Mathi zdjęć jeszcze nie wywołałam, dzisiaj oddam do fotografa więc pewnie jutro
            bede miała dopiero zdjęcia, a skany nie wiem kiedy bo u mnie to malusi problem
            z zeskanowaniem. Tak wioęc jak bede miała je już na swoim twardzielu to
            bedziemy sie licytować ale juz zanzczam że jeśli chodzi o rękawy to oczywizda
            [prawy, bo ja zawsze po prawicy:))))))
            • emperor Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:08
              ... nawet nie chce myslec co by sie stalo gdybym nie doatal tych zdjec...:))
              • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:13
                radze zacząć:)
                • mathildae Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:21
                  ok, to ja biore lewy (rekaw), ten blizej serca;) a moze i zoladka...?:

Iwa, nie kaz mu myslec, bo mu sie glowka przepali z wysilku;)
                  • saqqara Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:23
                    ja mu podesle kilka zdjec, oczywiscie swoich, wystraszy sie i w koncu szalej mu
                    przejdzie:))

Iwus
                    Slonce, wybacz, nie zdazylam odpisac, mam troche roboty,jutro z ranca, oki?
                    • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:35
                      Mathi na uczuciach mi nie zalezy, tylko na przyjemności więc lewa strona jest
                      Twoja:)))))
                      Szaki ok nie ma sprawy, zgadamy się jutro tylko koniecznie, bo mnie w piątek
                      nie ma już w pracy.
                      • emperor Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:48
                        a macie jakies fotki rozbierane?? :))
                        • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 15:56
                          mało stołu nie rozebraliśmy w pijackim amoku :))
                          • emperor Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:08
                            szkoda ze ciebie nikt nie rozebral:((

no nie, wogole sie bawic nie umiecie, chyba musze tam do was przyjechac i
                            pokazac wawce jak sie swiat bawi:))))
                            • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:11
                              he he he ok Empek popatrz czasem oczami wyobraźni:)))
                              • emperor Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:13
                                probuje sobie wyobrazic te wasze impry i nie potrafie:))
                                • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:14
                                  no cóz nie pozostaje Ci nic innego jak przyjechać na jakąś impre:))
                                  • emperor Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:24
                                    zastanow sie czy na pewno tego chcesz, przemysl to, przespij sie z tym w nocy i
                                    daj mi znac:)) moge tylko powiedziec ze to bedzie najlepsza impra w twoim
                                    zyciu:))
                                    • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:31
                                      skoro tak to nie ma się nad czym zastanawiać, przyjeżdżaj i organizuj impre
                                      mojego zycia:))))) jestem na tak:)
                                      • emperor Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:37
                                        ale jestes swiadoma ze po tej imprezie diametralnie zmieni sie twoje
                                        zycie?? :))))
                                        i jeszcze jedna uwaga, zeby ci czasem do glowki nie przyszlo przyjechac po
                                        pewnym uplywie czasu do Krakowa w celu odszukania mnie!! nawet jesli bedziesz
                                        musiala:))
                                        • iwusia Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 16:57
                                          Emperor jak mniemam to streaptisie który dla mnie wykonasz nic już nie będzie
                                          takie samo.
                                          A dlaczego musiałabym Cie szukać póxniej? tego kwaitu to pól światu:))) a
                                          zreszta prawdziwy mężczyzna nigdy nie partaczy:))))))
                                          • mathildae Re: Drogie Czarownice... 26.03.03, 17:08
                                            chwila, Emepk nie ma jeszcze kompletnego stroju do tej wiejkopomnej chwili
                                            czyli swojego striptasse!!!
                                            cyckonosz ma ale mu majtek brakuje;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka