Dodaj do ulubionych

Rybnik bez sex-u?

22.10.06, 17:03
Czy w Rybniku nie ma już dziewczyn chętnych na sex?To nie mozliwe.
Obserwuj wątek
    • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 17:05
      może oczekują czegoś więcej?
      • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 17:51
        Zawsze oczekują czegoś więcej:)
        • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 18:10
          tylko czy dostają?
          • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 18:50
            Oczywiście że dostają. Dlaczego miałyby nie dostawać? ;)
            • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:25
              a niby dlaczego miałyby dostawać?
              • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:29
                Bo nie ma nic za darmo. Jeśli się cos bierze, to trzeba coś dawać:)
                • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:31
                  coś za coś mówisz?
                  takie czasy nastały, że bezinteresownie już nic nie można dać?
                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:42
                    To nie handel, tylko intuicyjna wymiana i jest niezależna od czasów, bo
                    towarzyszy nam od zawsze:)
                    • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:46
                      No ale niektórzy za to płacą, traktują kobietę jak towar, a niektóre kobiety są
                      tym towarem, więc czasem można potraktować to jak handel.
                      • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:48
                        Ale my nie mówimy o handlu ciałem, tylko o tym czymś, czyli o odrobinie
                        staranności w stosunkach wzajemnych:)
                        • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:49
                          no dobrze, w tym wypadku masz rację;)
                          • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:52
                            Znowu Cię przekonałem. Coraz lepiej mi to wychodzi:)
                            • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:54
                              Ja mam wrażenie, że aż za dobrze Ci idzie;)
                              • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:55
                                Chodzą słuchy, że zmieniasz się w oczach;)
                                • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 19:57
                                  Tak, aż tak głośno o tym jest???
                                  Chyba pora zniknąć.
                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:00
                                    Za późno. Nie masz gdzie zniknąć. Po ewolucji jesteś juz odmianą bezmuszlową;)
                                    • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:03
                                      bardzo śmieszne;)
                                      w każdej chwili mogę skasować konto, prawda?
                                      • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:06
                                        Pewnie że możesz, tylko po co, jeśli kuracja jeszcze nie skończona:)
                                        • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:07
                                          a widzisz sens tego?
                                          • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:13
                                            Przecież nie o mnie tu chodzi:)
                                            • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:17
                                              Ale czy chce Ci się prowadzić dalej terapię?
                                              Wiem, że o mnie i jest lepiej, chociaż domyślam się kto Ci naplótł o tak dużych
                                              zmianach;)
                                              • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:25
                                                Niczego nie robię pod przymusem, a jedynie z przyjemności:)
                                                Nikt mi niczego nie naplótł. Przeczytalem tylko kilka Twoich wpisów;)
                                                • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:27
                                                  i po moich wpisach sądzisz, że jest dużo lepiej?
                                                  coś w tym jest, bo kilka osób mówiło podobnie do Ciebie;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:31
                                                    Może się po prostu wyspałaś i częściej się uśmiechasz:)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:56
                                                    To fakt, dwa wolne dni i ślimak już inny i z większym sensem pisze.
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 20:59
                                                    Zauważ, że obroniłem Cię przed pomówieniami;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:00
                                                    A któż dopuścił się tego niecnego procederu ?
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:01
                                                    Jeszcze nikt, ale gdybym nie wziął winy na siebie, to kto wie...;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:03
                                                    Jakiż Pan troskliwo - zapobiegliwy...;)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:05
                                                    czyli do tej pory pisałam bez sensu Agrafko?
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:06
                                                    slimaczek14 napisała:

> czyli do tej pory pisałam bez sensu Agrafko?

Ale teraz Agrafko to juz się sama tłumacz;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:09
                                                    slimaczek14 napisała:

> czyli do tej pory pisałam bez sensu Agrafko?

hahaha....wiedziałam, że się uczepisz niewinnej gry słów ;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:12
                                                    bo ja generalnie lubię się czepiać;P
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:17
                                                    Dlatego tak dobrze dogadujesz się z Roberto ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:20
                                                    myślisz?
                                                    w końcu spotkałam bratnią duszę;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:45
                                                    Ale lekka doza ostrożności nie zawadzi :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:48
                                                    czyżbyś mnie ostrzegała?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:54
                                                    Tak :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:58
                                                    a przed czym, jeśli wolno wiedzieć?
                                                    jak już nabroiłam, to chcę wiedzieć co??
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:05
                                                    Za bardzo wszystko bierzesz do siebie,
                                                    a to nie o Ciebie chodzi, bo to nie Ty broisz.
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:08
                                                    czyli Roberto, przeze mnie?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:09
                                                    On to ma w genach i czasem trzeba mu w łeb
                                                    strzelić dla opamiętania :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:18
                                                    ale co On takiego zrobił, bo ja nie wiem o co chodzi?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:21
                                                    Temat niewdzięczny, ale może kiedyś Ci opowiem.
                                                    Teraz buduje swój wizerunek na nowo, ale ja już wiem swoje.
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:21
                                                    ok:)
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 16:43
                                                    arogancka_agrafka napisała:

> On to ma w genach i czasem trzeba mu w łeb
                                                    > strzelić dla opamiętania :)
                                                    policzymy sie za to;-)))))))))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 16:47
                                                    Roberto Ty to wszystko wywęszysz;)
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 16:50
                                                    nie sluchaj tej wywrotowej Arogantki;-))))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 16:54
                                                    ja słucham tylko siebie, wbrew temu co o mnie sądzicie wszyscy
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 16:57
                                                    a co my sadzimy?
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:01
                                                    no właśnie co sądzisz?
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:08
                                                    czasami jak z Toba rozmawiam i czytam to co piszesz mam wrazenie jak bys byla
                                                    zagubionym dzieckiem ktore stracilo orientacje w obcym miescie.
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:18
                                                    bo tak jest:)
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:19
                                                    mam zadatki na psychologa.Ale nie przydepnalem Cie tym sadem?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:22
                                                    zrob-to-teraz napisał:

> mam zadatki na psychologa.

Prędzej na psychopatę ;pp))))
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:32
                                                    grabisz sobie kochana ale odpuszczam Ci;-))))))))))PS.jak sobie radzisz w 2
                                                    dniu?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:42
                                                    Tak samo jak w pierwszym.
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:51

> Tak samo jak w pierwszym.
                                                    a konkretnie?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 18:00
                                                    zrob-to-teraz napisał:

> a konkretnie?

A konkretnie, to możesz tylko, w dziób dostać :)
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 18:06

> zrob-to-teraz napisał:
                                                    >
                                                    > > a konkretnie?
                                                    >
                                                    > A konkretnie, to możesz tylko, w dziób dostać :)
                                                    to juz jestem spokojny jak widac powyzej wszystko z Toba dobrze:-))))))ale jak
                                                    bys potrzebowala pomocy to wal jak w dym;-)
                                                    >
                                                    >
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:23
                                                    za prawdę się nie gniewam
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:34
                                                    i nie chcesz validolu????;-)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:43
                                                    ja?
                                                    dzisiaj już mi wszystko jedno, możesz mówić co chcesz, zobojętniałam na
                                                    wszystko:(
                                                  • zrob-to-teraz Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:53
                                                    slimaczek14 napisała:

> ja?
                                                    > dzisiaj już mi wszystko jedno, możesz mówić co chcesz, zobojętniałam na
                                                    > wszystko:(
                                                    Agrafke pytalem:-)a tak przy okazji powiem Ci ze nic na sile slimaku:-)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 23.10.06, 17:57
                                                    przepraszam, że się wtrąciłam:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:04
                                                    tak, wyspać się wyspałam za wszystkie czasy:)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:08
                                                    W takiej formie jesteś nie do zatrzymania:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:11
                                                    nie zamierzam się zatrzymywać nawet na chwilę;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:15
                                                    O ile pamiętam, to w bajce ślimak wygrał z zającem;)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:16
                                                    jakiś szybki ślimak był;P
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:20
                                                    Przynajmniej umiał uśpić czujność:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:48
                                                    jeszcze był sprytny?
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:49
                                                    Chyba najsprytniejszy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 21:54
                                                    sprytnieszy być nie mógł;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:02
                                                    W każdym razie nieźle sobie radzi;)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:04
                                                    jak na ślimaka:)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:11
                                                    Zwierzyna płowa też została w tyle;)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:19
                                                    no to niezły ślimak, nie to co ja:(
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:20
                                                    No przecież wszyscy sa pod wrażeniem Twoich weekendowych dokonań;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:21
                                                    crimen napisał:

> No przecież wszyscy sa pod wrażeniem Twoich weekendowych dokonań;)

Ja to byłam tak zdumiona, że słowa wykrztusić nie mogłam :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:22
                                                    o co Wam do cholery chodzi?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:23
                                                    O nic złego, po prostu ładnie Ci w tej apaszce ;)))
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:25
                                                    A ja wyksztusiłem i było na Ciebie;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:26
                                                    Ktoś musi być winny;)
                                                  • crimen Ślimaczku 22.10.06, 22:32
                                                    slimaczek14 napisała:

> Ktoś musi być winny;)

Bij, jak masz sumienie;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:34
                                                    nie mam sumienia, jestem tego pewna:)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:38
                                                    Bez sumienia to mozna zabić;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:38
                                                    nie mam instynktu mordercy;)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:40
                                                    Ale sumienia też nie masz;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:42
                                                    i wogóle jestem do dupy;(
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:47
                                                    I zmienność nastrojów typową dla kobiety:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:48
                                                    tak, ozywiście a świstak zawijka w sreberka;P
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:55
                                                    Z tego świstaka to najlepiej mi sie jazda na niedźwiedziu podoba:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 22:58
                                                    tak przednia zabawa:)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:04
                                                    Nawet Ślimaczki uzyskują prędkość ekspresu;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:05
                                                    fajnie by było tak z górki pośmigać, opstatniej zimy jeździłam z coreczką na
                                                    sankach, niezła zabawa
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:07
                                                    Świeża dostawa śniegu juz w drodze, tylko gdzie znaleźć niedźwiedzia? :)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:07
                                                    z tym może być problem:)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:16
                                                    W zasadzie to masz zoo pod nosem. Jakies futro musi sie tam znaleźć:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:19
                                                    gdzie pod nosem?
                                                    do Warszawy mam kawałego, no chyba, że masz inne zoo na myśli;)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:21
                                                    Miałem na mysli warszawskie. W takim razie musisz zaczekać aż Ci metro
                                                    podciągną, albo przyjechać w Bieszczady. Tu żyje kilkanaście futrzaków:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:24
                                                    tam mnie jeszcze nie było;)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:30
                                                    Za to ja mam do nich blisko. Pojeżdżę na nich za Ciebie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:36
                                                    Ja bym wolała po górach pochodzić:)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:39
                                                    Zimą śnieg jest po pachy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:41
                                                    jesienią, ale w tym roku już za późno:)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:45
                                                    W ten weekend była świetna pogoda w Bieszczadach, I liscie jeszcze wiszą:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:47
                                                    droczysz się ze mną, chcesz mnie wkurzyć?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:56
                                                    Ależ skąd. Ja też nie skorzystałem z tej pogody:(
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 22.10.06, 23:57
                                                    ja skorzystałam tyle, że nie w górach
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 23.10.06, 00:01
                                                    No to nie psuj mi humoru;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 23.10.06, 08:48
                                                    a niby dlaczego miałabym to zrobić?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 23.10.06, 21:43
                                                    Bo Ty korzystasz, a ja nie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 23.10.06, 22:11
                                                    już nie korzystam, jak chesz to pisz na @, ja znikam na jakiś czas, przepraszam..
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 23.10.06, 23:28
                                                    Jeśli znikniesz na dłużej, to mogę molestować;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 23.10.06, 23:29
                                                    kogo?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 00:14
                                                    Ciebie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 07:07
                                                    każde nowe doświadczenie może być ciekawe i czegoś nauczyć;)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 14:05
                                                    Jest to już pewna forma otwarcia na świat;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 14:11
                                                    Tylko czy warto?
                                                    Otwierać się na ten świat??
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 14:50
                                                    Materialistka z Ciebie;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 14:59
                                                    nie miałam na myśli wartości materialnych:(
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 17:14
                                                    Niemniej jednak oczekujesz jakiegoś zadośćuczynienia za otwarcie;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 17:19
                                                    Ja, nie wcale.
                                                    Nic, a nic.
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 17:37
                                                    Zamiast demonizować popatrz lepiej, jak twórczo rozwinęliśmy temat seksu w
                                                    Rybniku;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 17:40
                                                    Najbardziej ciekawe jest to, że nigdy nie byłam w Rybniku.
                                                    A nasza rozmowa z seksem, zwłaszcza w Rybnkiu niewiele ma wspólnego.
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 19:47
                                                    Liczy sie punkt wyjscia, a w Rybniku też nie byłem:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 21:47
                                                    zupełnie mi nie po drodze..
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:04
                                                    Bo to jakby trochę z boku, chociaż w góry blisko;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:07
                                                    gdzie z boku, ode mnie w dół i do gór daleko:((
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:14
                                                    Bo nie mieszkasz w Rybniku;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:16
                                                    i bardzo dobrze, chociaż i tak nie mieszkam tam gdzie bym chciała;)
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:24
                                                    Sama widzisz, że nie mozna miec wszystkiego:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:26
                                                    Jak się nie ma co się lubi...
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:37
                                                    Myśl pozytywnie, tak jak innym radzisz;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:47
                                                    Cz Ty czytasz wszystkie moje wypowiedzi?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:51
                                                    Nie wszystkie. Ta była akuratnie na FT;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 22:54
                                                    no i co w zwiąku z tym???
                                                    lubię pomagać innym, co w tym złego?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:04
                                                    Niz w związku z tym, poza tym aby stosować to również do siebie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:06
                                                    Wiesz, że to wcale takie proste nie jest.
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:30
                                                    Ale i nie aż tak skomplikowane:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:32
                                                    czyli, że mam się przełąćzyć na pozytywne myślenie?
                                                  • crimen Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:46
                                                    Inaczej Twoje rady wygladają na nieszczere:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ślimaczku 24.10.06, 23:48
                                                    może tsk już musi zostać, jestem pełna sprzeczności?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:26
                                                    Zemściłeś się niecnoto ;)))
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:31
                                                    Za co??? Czyżbym miał jakieś powody do zemsty??? Ciekawe;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:35
                                                    pobijcie się będzie ciekawiej;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:36
                                                    Slimaczku, a jakież ja miałabym szanse w tym starciu.Żadne :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:39
                                                    A kto Cię tam wie;P
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:39
                                                    My z Agrafką walczymy o dominację w innym matrixie;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:43
                                                    wasza sprawa
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:46
                                                    Dyktatorskie skłonności się odezwały ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:47
                                                    poprostu się wkurzyłam, ale nie na Was
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:48
                                                    My ludziki miłe i Tobie sprzyjające, więc nie masz powodu :))
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:56

> My ludziki miłe i Tobie sprzyjające, więc nie masz powodu :))
                                                    >
                                                    No właśnie:)))
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:48
                                                    Same silne osobowości. Ktos musi ustąpić;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:51
                                                    Ja mogę sobie pójść
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:54
                                                    Ale gdzie Ty teraz po nocy, chcesz się włóczyć ? ;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:57

> Ale gdzie Ty teraz po nocy, chcesz się włóczyć ? ;)
                                                    I z kim? ;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:59
                                                    I w jakim celu ? ;))

No Ślimaczku słuchamy, co masz do powiedzenia :)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:57
                                                    slimaczek14 napisała:

> Ja mogę sobie pójść
                                                    Co to to nie:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 22:58
                                                    Sama, przed siebie, co znaczy nie;P
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:05
                                                    To tylko cicha perswazja;)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:07
                                                    a dlaczego?;P
                                                  • arogancka_agrafka Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:13
                                                    Bawcie się dobrze :))
                                                  • slimaczek14 Re: Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:14
                                                    A Ty gdzie?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:15
                                                    A nie wiem, może jakiś film obejrzę, może coś przeczytam
                                                  • crimen Re: Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:15
                                                    Dobranoc Pani. Muszę pomyśleć nad rogalikiem do kawki;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:17
                                                    Czy to stanie się tradycją ?
                                                  • crimen Re: Dobranoc Państwu 22.10.06, 23:23
                                                    Chyba nie, bo zapasy mi sie wyczerpują, a zwykłe to byłoby spłycenie tematu;)))
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:14
                                                    Dlatego, że dla Ciebie się tu zbieramy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:16
                                                    co znaczy dla mnie?
                                                    kółko różańcowe czy jak?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:17
                                                    slimaczek14 napisała:

> co znaczy dla mnie?
                                                    > kółko różańcowe czy jak?

Ślimaczku, nie dziel włosa na czworo :)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:21
                                                    dlaczego?
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:24
                                                    slimaczek14 napisała:

> co znaczy dla mnie?
                                                    > kółko różańcowe czy jak?
                                                    Bynajmniej różańca nie klepiemy. To chyba Twój magnetyzm:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:25
                                                    jaki magnetyzm, chyba nie bardziej szarej osoby ode mnie;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:32
                                                    To chyba Twoje słowo pisane tak działa, bo obrazem faktycznie nie dysponuję:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:37
                                                    ciekawe, mnie się wydaje, że nic ciekawego nie piszę;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:40
                                                    To wstukalismy już kilkaset nieciekawych postów:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:41
                                                    chyba ja, nie Ty;)
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:46
                                                    Tłukliśmy je wspólnie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:47
                                                    ale każdy pisał swoje, woich nie uważam za nieciekawe;)
                                                  • slimaczek14 Re: Dobranoc 22.10.06, 23:51
                                                    idę już spać:)
                                                    jutro znowu do pracy:(
                                                  • crimen Re: Rybnik bez sex-u? 22.10.06, 23:58
                                                    Ale i ktos odpowiadal na Twoje, więc widocznie go interesowały:)
                                                    Dobranoc:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka