Gość: martuha IP: *.chello.pl 27.03.03, 07:20 drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn!!!!!!!!!! wzielam mltek w reke i potraktowalam nim budzik. witajcie kochani!!! wszystkiego dobrego na caly dzien :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzyt Re: i znowu mam Was budzic??? IP: cache:* 27.03.03, 07:29 cześć czołem - kluski z rosołem :))))))))))) Witam serdecznie :) dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: i znowu mam Was budzic??? IP: *.chello.pl 27.03.03, 07:32 fajna ksywka Dzyt! sorry za ignorancje, czy jest jakies jej podloze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: i znowu mam Was budzic??? IP: cache:* 27.03.03, 07:36 sentymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 07:37 może wulkaniczne, dzień dobry pracusie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 07:50 witojcie z rana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: i znowu mam Was budzic??? IP: cache:* 27.03.03, 07:54 "witojcie z rana" czy jesteś nieco zaspana? :) dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 07:54 witaj Magda, jak Ciebie zobaczyłem to nie wiem czemu przypomniało mi się, że nie opłaciłem karty wędkarskiej ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzownica_magda Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 07:57 witojcie, witojcie;)))) no fajnie znowu mnie chcą na rybki wziąść:)))) a ja mam ochotę iść na grilla;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 08:02 swiezego mieska Ci sie zachciewa??? no juz niedlugo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Martusia!! 27.03.03, 09:32 pasztet a'la Mieszko i comber z dzika:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: i znowu mam Was budzic??? IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 27.03.03, 08:29 Ale robisz dużo błędów kup słownik i śię ucz dziecko nara..... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 08:52 śię na pewno będzie uczyć mając takie przykłady Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: i znowu mam Was budzic??? 27.03.03, 08:58 moze i robie duzo bledow, ale nie bede za to przepraszac. zamiast krytykowac popatrz na swoja ortografie, tez nie jestes doskonaly/a. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Martuha IP: cache:* 27.03.03, 09:05 ależ co Ty się martwisz kosmitą cio?? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dzien dobry Panstwu! 27.03.03, 09:08 a ufoludek to co taki markotny z rana? zielona koopka sie nie udala czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: dzien dobry Panstwu! 27.03.03, 09:17 saqqara napisała: > a ufoludek to co taki markotny z rana? zielona koopka sie nie udala czy co? Pewnie ma kosmiczne zatwardzenie:). Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzien dobry Panstwu! 27.03.03, 09:23 biedaczek... jak sie napnie to mu moga popekac zielone kiszeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: dzien dobry Panstwu! 27.03.03, 09:24 saqqara napisała: > biedaczek... jak sie napnie to mu moga popekac zielone kiszeczki:) I zaspiewa: moje oczy sa ciagle zielone, zatwardzenie mam pierdolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzien dobry Panstwu! 27.03.03, 09:28 hahahaha, tylko czekac jak bedzie nam na glowy lecial zielony deszcz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: komu dobry temu dobry IP: *.arcor-ip.net 27.03.03, 09:28 Jeden pterodaktyl przestał swoje obowiąki budzenia wykonywać,to się zaraz znalazł drugi.Czy na tym świecie nie może być kurwa,spokoju,przynajmniej o tak bandyckiej porze,jak teraz?Wszyscy drą ryje,jeden przez drugiego i każdy chce być najgłośniejszy.A zatkajta się browarem jakim czy innym kwasiborem i dajcie innym pospać spokojnie,ranne ptaszki pojebane.Co za początek dnia,toż to kurwicy kiszek z radochy można dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: komu dobry temu dobry 27.03.03, 09:31 czesć Lezior! zaś chlałeś mendo jedna!!!????;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: komu dobry temu dobry IP: *.arcor-ip.net 27.03.03, 09:32 NIe,Tygrysek,na razie się trzepałem.Na chlanie przyjdzie wkrótce czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: komu dobry temu dobry 27.03.03, 09:33 kurna nie trzep tyle! to już lepiej chlej cały dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: komu dobry temu dobry IP: cache:* 27.03.03, 09:32 cześć Lezio... chyba d*** wstałeś dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: komu dobry temu dobry IP: *.arcor-ip.net 27.03.03, 09:33 Jak już masz się Dzyt wyrażać,to pełnym zdaniem może,a tak to trzeba z rana uruchamiać komórki szare aby się domyślać że chodziło ci o dupę. A wiesz przecież że na myślenie to dla mnie za wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: komu dobry temu dobry 27.03.03, 09:46 takiemu to dobrze, ja procesy myslowe musialam uruchomic o 8.00 rano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: komu dobry temu dobry IP: cache:* 27.03.03, 09:54 słońce z rana Lezia grzeje piwko w mordkę dziś mu wleje :) Buziaczek Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: komu dobry temu dobry 27.03.03, 11:41 hehe, lepiej bym tego nie ujela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: komu dobry temu dobry IP: *.arcor-ip.net 27.03.03, 21:10 No i jak tu zostać abstynentem,kiedy czyta się takie urocze wierszyki? A jak Dzyt jeszcze zacznie składać zwrotki o migdaleniu się/czyt.grzmoceniu/,to w ogóle nie będę chciał czytać wątków od innych osób tylko od niej. Odpowiedz Link Zgłoś