Dodaj do ulubionych

Tralalalalalala

27.10.06, 11:26
Dzisiaj piatek, piateczek, ukochany weekendzik nadchodzi a wraz z nim
sprzątanie chałupy, trzepanie dywanów i mycie okien i czego tam jeszcze
popdanie.
Ale nic to! nie idę jutro do pracy, tądidądidądi....pierwszy raz od ładnych
kilku tygodni....:)))
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Tralalalalalala 27.10.06, 11:29
      A ja mam wolne do środy :DDDDDDDDD Jupi!!!!
      • jeanne_ne Re: Tralalalalalala 27.10.06, 11:31
        farciara:)))
    • conejito13 Re: Tralalalalalala 27.10.06, 12:10
      hihi...:)
      dzisiaj jade zamowic nowiutkie drzwi do mieszkania:) cale 9 sztuk!:) ciesze
      sie, bo stare mnie doprowadzaja do nerwicy juz. acha, wczoraj moj maz oderwal
      (doslownie) klamke od drzwi probujac je otworzyc;)
      • jeanne_ne Re: Tralalalalalala 27.10.06, 12:25
        hihi...to on ma tyle siły, czy drzwi byly takie stare??
        • conejito13 Re: Tralalalalalala 27.10.06, 12:58
          klamki takie swietne:( poprzednia wlascicielka mieszkania to byla niezla
          wieprzowina. dosc powiedziec, ze jak maz kupil mieszkanie, to w dodatkowym
          wyposazeniu dostal: brudne podpaski, jakies smieci i syfy wszedzie. kiedy ja
          sie sprowadzilam, nadal jechalo z niektorych szafek, pomimo wczesniejszego ich
          szorowania ace:( sama juz nie wiem ile razy je mylam, czyscilam, roznymi
          srodkami (szczegolnie te lazienkowe) i dupa. powiem jedno: nic nie trzymam w
          szafkach w lazience. stoja puste. od 3 lat. tylko produkty do czyszczenia
          kibelka i podlogi. normalnie amok:( dlatego tak sie ciesze z remontu. wszystko
          bedzie czyste i pachnace nami a nie jakas obrzydla brudasica.
          • jeanne_ne Re: Tralalalalalala 27.10.06, 13:40
            a nie mogłas sobie te szafki wymienic?
            kurcze, niektórzy ludzie to w ogóle wstydu nie mają. tak jak ja oglądałam to
            mieszkanie na wawrzyszewie, tę kawalerkę, normalnie syf i malaria...magazyn,
            kuchnia w przedpokoju, i oni chcieli za nią 180.000(!!!!!!), za co ja nie
            dałabym nawet złotówki, w takim stanie była chałupa.
            • conejito13 Re: Tralalalalalala 27.10.06, 13:47
              no wymieniam przeca, wymieniam. musialam jedynie poczekac na zgromadzenie
              funduszy odpowiednich. bez tego niestety... a ja uwazam, ze wymiana na raty
              jest bez sensu, bo i tak wiedzialam, ze brudne plytki, ktorych niczym doczyscic
              nie mozna bylo tez wymienie. powoli mi sie konczyla cierpliwosc, ale juz:) juz
              blizej niz dalej konca.
              • jeanne_ne Re: Tralalalalalala 27.10.06, 13:58
                no to najważniejsze. ja mam w ten weekend sprzątanie w domu po remoncie, a moja
                mam sobie pojechała na działkę, a nam kazala sprzatać.wkurzyłam sie wczoraj,
                ale nic.
                w każdym razie, w sumie ja juz nie mogę sie doczekać, kiedy będę miała własne
                mieszkanko.
                • nutopia Re: Tralalalalalala 27.10.06, 19:24
                  jeanne_ne napisała:

> no to najważniejsze. ja mam w ten weekend sprzątanie w domu po remoncie, a
                  moja
                  >
                  > mam sobie pojechała na działkę, a nam kazala sprzatać.wkurzyłam sie wczoraj,
                  > ale nic.
                  > w każdym razie, w sumie ja juz nie mogę sie doczekać, kiedy będę miała własne
                  > mieszkanko.

eee tam pieprzyć sprzątanie:)
                  (robię rewolucję tu):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka