romy_sznajder 28.10.06, 15:50 bo najmniej mozna na niej zarobic u bukow. ja nie wiem, czy zasluzyla, pomijajac jej zaslugi dla TVN, np. poranne wstawanie w weekendy. ale kto jest na tyle dobry, zeby naprawde zasluzyl na wygrana? kto zostal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 15:51 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 16:10 Została Kinia i same chłopy: Chochoł, Sadowski (którego nie trawię ale on ma duże szanse na wygraną) i Lucas. Po odpadnięciu Liszowskiej moja szczęka nie wróciła jeszcze na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 16:13 Feber popaczno:)pisałyśmy prawie to samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 16:14 :) oo, o chochole zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 16:09 ja to bylam pewna, ze Lisza wygra... a teraz to nie wiem, zostal jeszcze Sadowski (na ktorego patrzec nie moge), Lucas (nie rozumiem czemu nie wystepuje pod swoim nazwiskiem prawdziwym), Rusin i nie wiem kto jeszcze, moze tyle Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 28.10.06, 22:14 Nigdy wcześniej TzG nie oglądałam, dopiero tę edycję tak jednym okiem... Sadowski coraz lepiej sobie radzi (schudł chiba, w pierwszych tańcach przyciężkawy był), Lucas też jako tako, Marcin Chochoł zdecydowanie gorszy od Rafała Chochoła , a lansowanie na siłę Rusinowej dlategio że "ichnia", tefałenowska, jest żałosne. P.S. Mnie takoż szczęka nie wróciła na miejsce po odpadnięciu Liszowskiej. I nie wróciła mi ochota na ogladanie. Nie wiem jak daleko idący wpływ na ostateczny wynik głosowania mają esemesy. Wydawało mi się, że największe szanse ma para tańcząca jako pierwsza, bo teoretycznie widzowie mają najwięcej czasu, żeby na tę parę głosować. W ostatnim odcinku Liszowska tańczyła zdaje się jako pierwsza. Dostała też wysokie oceny od jury, a mimo to przegrała. No więc pachnie mi przekrętem .... albo zmasowany atak przypuścili wielbiciele talentów tanecznych ( i innych) chocholstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 30.10.06, 14:38 wczorajszy kłikstep Rusin to była miazga - potancówka w sali gimantycznej w podstatwówce tanczy lepiej . ALe po tych dziesiatkach i pitoleniu hrabiny ( ja ja jej juz nie moge słuchać) to juz wiem na bank ze Kinai wygraną ma w kieszeni. W KOncu przy tych nznych alimentach od LIsa sto tysiaków sie jej przyda na otarcie łez , nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 30.10.06, 16:58 Też bym poszła do tańca z gwiazdami, jakby moja przyjaciółka najlepsza (Smoktunowicz znaczy się) męża mi przeleciała. Ale to popychanie pani Rusin do finału i wygranej jest obrzydliwe- takie bardzo, bardzo, bardzo na siłę. I jeszcze Galiński: "Mi tu zarzucają, że panią Kingę faworyzuję, ale ja tu czuję talent". Sralent, panie Galiński, kłikstepa odstawiła jak polkę, drewniana jest jakby kołek w tyłku miała. Liszowska miała wygrać, bo jest kobieta z krwi i kości. Jeżeli pani Rusin tak bardzo chce udowodnić wszystkim, że jest silną, niezależną kobietą po rozwodzie, to niech udowadnia gdzie indziej, niekoniecznie na parkiecie. Nie lubię jej- ale to ona wygra, bo ją hrabinia Tyszkiewiczowa głaszcze i Galiński i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: pisza w SE, ze wygra Rusin 31.10.06, 20:13 Liszowska odpadła - zaliczyłam opad szczeny. Ale se mowię, nieee, to nie może być sprawka "ukladu". Tak dalego ich macki jeszcze nie sięgają. Ale jak odpadl Sadowski, to już mam pewność!! Tam powinno wkroczyć Centralne Biuro Antykorypcyjne czy inny CBŚ. Przecież to ewidentnie z daleka pachnie przekretem jak stąd do Mandżurii. Na szczęście na mnie to oni nie zarobiom!! Odpowiedz Link Zgłoś