jetbang 03.11.06, 15:58 ehhh faktycznie to juz listopad ... ide do garazu założyć zimówki ... ehhh choć z drugiej strony to dobrze że tak zimno ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: zimnoooo ... brrrrr 03.11.06, 16:30 jetbang napisał: > ehhh faktycznie to juz listopad ... ide do garazu założyć zimówki ... ehhh > > choć z drugiej strony to dobrze że tak zimno ;-))) Nie narzekajmy ;) Pamiętacie chyba, co działo się kilka miesięcy temu? Temperatura poniżej -15 :] Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: zimnoooo ... brrrrr 03.11.06, 21:17 Kilka miesięcy temu to było w okolicach +40st i też było źle :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: zimnoooo ... brrrrr 03.11.06, 17:34 Jetbang jesteś niesprawiedliwy w tej swojej branżowej ocenie !! Jestem zdecydowanym przeciwnikiem takiego zimna. Mój pies odczuł wpływ tego zimna i od dobrych kilku dni zabrał się ostro za jedzenie ... biedaczek chyba gromadzi tłuszczyk na zimę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: zimnoooo ... brrrrr 03.11.06, 21:45 powiem Ci jedno, jako że jeszcze sporo urlopu mi pozostało na ten rok do przymusowego wykorzystania ... to tak kombinuje co by gdzieś do ciepłych krajów wyskoczyć ... tylko nie wiem czy teraz czy w okolicach sylwestra ;-)) tylko tak szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszki ... bo samemu to lipa :/ PS. ponoć jestem pracoholikiem ... ups :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: zimnoooo ... brrrrr 09.12.06, 23:44 jakas lipa sie totalnie zrobiła ... zaczynam sie obawiac o rózne rzeczy ... w sumie trawa zielona ... drzewa pączki puszczają ... nasionka kiełkują ... ot a na grzejniku tez nie wiele :-( Odpowiedz Link Zgłoś