urszulka_ma 04.11.06, 16:20 zielonezero.blox.pl/html nową "kartkę" dla wygody rozpocznę:) bo to już nie zarys ..a dziecko całkiem hmm...duże?:) przypominam adres skrzynki na którą można nadsyłać zdjęcia czy jakieś propozycje: zielona.plama@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma pytanie mam... 04.11.06, 16:24 ...jedno nadesłał Leszek, polemikę do jednego wpisu.. "Na zachodzie bez zmian" skrypty obsługujące wstawianie kolejnych wpisów działają tak, że ustawiają automatycznie czasowo każdy wpis i teraz np. nie można wstawić bezpośrednio nadesłanej polemiki Leszka, tuż pod wpisem Morfeusza.. ale jest jedna możliwość mogę na chwil kilka wyciąć ten wpis Morfeusza o Paryżu i wstawić polemikę Leszka a potem na nowo wstawić Paryż nie wiem co zrobić mam czy zostawić tak jak jest czy wycinać i wstawiać na nowo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: pytanie mam... 04.11.06, 17:45 Jeśli o mnie chodzi to niech zostanie jak jest a miejsce do polemiki z Leszkiem przyjmuję na blogu w obecnej wersji. Z przyjemnością podejmę wyzwanie na zdjęcia i komentarze;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama ale... 05.11.06, 13:56 ...palce mnie swedzą, żeby kilka przeprowadzek jednak poczynić:) na wejściu w "Spotkaniach" zostawiłabym tylko te "wizytówki" naszych ludzi z linkami do ich prywatnych galerii.. a my z Jesienną Halinką i Kasztanem polecimy sobie w miejsce być może lepiej dobrane:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: ale... 05.11.06, 21:39 "Spotkania" na wejściu zapierają mi dech. Jestem dumny, że mogę się poczuwać do "ojcostwa naszego dziecka";) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ale... 05.11.06, 22:10 powiem szczerze, przerosło moje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Tatuśkowie..:) 05.11.06, 23:20 nie gapić się.. tylko dziecko dokarmiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma no i... 07.11.06, 00:03 szykuje nam się wesele jednego... synalka:) wstawie później tablice ogłoszeniową.. ale niech narazie młody się cieszy i na wejściu wisi:) Wszystkiego dobrego Peterku:) zielonezero.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: no i... 07.11.06, 09:32 niech Wam się zieleni w drodze ku nowej drodze :0) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Tatuśkowie..:) 07.11.06, 11:22 Może i przekarmiam ale odruchy bezwarunkowe, warunkowe i układy (szczególnie wydalniczy) dadzą sobie radę:) Duże rośnij! P.S. Nie ma jakości bez ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Tatuśkowie..? 07.11.06, 14:30 el_morfeusz napisał: >dadzą sobie radę:) jasne ze sobie poradzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Tatuśkowie..:) 07.11.06, 22:52 Sądząc po urodzie...dzieciątko ma się dobrze, wszystko pracuje bez zarzutu...więc pewnie i metabolizm jest ok;) Dobrze wchłania ... a nad kondycją czuwa niania;) --------- Ojciec morfeusz proszony jest o podtrzymywanie karmienia i to bez marudzenia! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Cioteczka o_anna?:) 08.11.06, 10:24 yoanna napisała: > Dobrze wchłania ... > a nad kondycją czuwa niania;) może cioteczka też czasami pomoże trochę owej niani?:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Ojciec morfeusz do niani 09.11.06, 18:53 Jak Pani czuwa nad kondycją? I proszę wreszcie przedstawić referencje;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama referencje:) 09.11.06, 23:06 Kim jest Niania? Jedno jest pewne - to istota tajemnicza o wielu różnych obliczach: - koza na wesołej łące - kobyłka biegająca - małpka wesoło skacząca - kura ziaren szukająca - krówka mleko dająca - kwoka piskląt broniąca - żmija na słonku się wygrzewająca - rybka w wodzie pływająca - borsuk domek sprzątający - mysz w książkach siedząca - sowa się mądrząca... - żyrafa głowę zadzierająca.. - papuga, ptak kolorowy - motyl tańczący.. silna jak niedźwiedzica, drapieżna jak kocica! i tak wymieniać można by tu.. niani zalet i wad wiele....:) a.. kondycja, odpowiadając szczerze, na pytanie: "pani Genowefo czy pani jeszcze może...".. odpowiada: noooo peeeewnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: referencje:) 10.11.06, 12:03 Droga Nianiu. Słyszy się stąd i owąd ,że Ziemię zasiedlają Ufoludki. Zielone dziecko jest dowodem na to, że znalazły na niej przyjazne warunki i rozmnarzać się zaczną w zawrotnym tempie. Zapotrzebowanie na Nianie w związku z tym wzrośnie i Ty jedna, to jak kropelka wody w morskiej toni. Dziękuję zatem za wskazówki,którymi posługiwać się będę w nieuniknionym kontakcie z młodym ,zielonym pokoleniem naszych kosmicznych przyjaciół. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: referencje:) 10.11.06, 22:05 dużo cennych informacji.. jak, co i gdzie... można znaleźć na tym pomocnym blogu css.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0 Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Halinko... 10.11.06, 22:20 Twoją "minkę" z rodzicami umieściłam w "panience Hilyni":) Istnieje możliwość edycji wpisów już zamieszczonych, więc jeśli ktoś, coś, chce jeszcze zmienić to owszem, wszystko jest do zrobienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: referencje:) 11.11.06, 08:39 zielona.plama napisała: "pani Genowefo czy pani jeszcze może..."? Potwierdzam. Pani Gienia może, a nawet powinna i jest cudowna;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: referencje:) 11.11.06, 23:09 jaka tam cudowna?...toż to, czarownica jakowaś jest!:) img481.imageshack.us/img481/8067/wlesiect6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama nasze " zielone dziecko" rośnie:) 11.11.06, 23:13 wstawiłam nową kategorię - "Tablicę" można na niej szpileczką przypinać różnego rodzaju ogłoszenia, informacje, obwieszczenia itd.. zielonezero.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?283459 Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 13.11.06, 07:29 tysz piknie :0) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 13.11.06, 22:11 na tablicy nowe ogłoszenie:) nowa propozycja też jest..."z pajęczyną":) kategorię zamki, ruin/lochy.. otwieramy? Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 14.11.06, 07:42 oooooo... tak, jeżeli będzie można "trochę straszyć" jakimiś opowieściami:) auuuu huhu Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 14.11.06, 08:11 zatem, mianuję Cię Morfeuszu nadwornym "straszydełkiem":) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 14.11.06, 10:28 W ramach przyznanych mi kompetencji ogłaszam możliwość przysyłania na wiadomy adres: po_twory, czyli twórczość po_pisaną (prozą, wierszem i każdą dostępną formą) - własną lub znalezioną w sieci. Mam nadzieję na duchową ucztę. Po_twór naczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama pierwsze urodziny:) 14.11.06, 20:40 i otrzymaliśmi pierwszego po_Twora: Powtalną paczkę gratisową z mistrzami muzyki, gdy ją zamówimy to dostaniemy nawet słuchawki!:))) minął wczoraj miesiąć jak żyje nasz blog.. w tym czasie.. jak podają statystyki wejść na bloga zielonezero z innych stron odnotowano 731:) ps. Naczelny Po_tworze chyba będziesz musiał dać przykład i po_twornie postraszyć jako pierwszy na początek:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pierwsze urodziny:) 19.11.06, 08:47 Podrzucam nasze dziecko w górę :)) Duuuuże rośnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: pierwsze urodziny:) 19.11.06, 11:44 dziecko blogowe musi mieć trzy miesiące, żeby trafić do spisu blogów gazetowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 19.11.06, 10:00 Przygotowuję po_tworny system motywujący do dzielenia się zawartością tzw. szuflad. Wiem, że część z Was pisze właśnie do nich. Nie lepiej pisać do zielonej.plamy? W razie czego opublikujemy pod pseudonimem;) Po_twór być głodny:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 19.11.06, 11:47 idę robić porządki... inspekcja szufladowa rusza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 19.11.06, 21:32 el_morfeusz napisał: > Nie lepiej pisać do zielonej.plamy? zdecydowanie lepiej, zielona ma dużo miejsca w skrzynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 20.11.06, 20:39 Ostatni raz po dobroci:) Kto chowa w szufladzie - ostatnia szansa na publikację. Proszę mi zaufać, nie chcielibyście żeby zaczął pisać na naszym wspólnym blogu;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 20.11.06, 21:23 Niby pisze trzy miesiące ale mój blog jakoś tak uprawnieniea załapał wcześniej, nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 21.11.06, 08:31 Twoj założony był chyba na koniec sierpnia:) zobaczymy, może i nasz złapie ..trwamy przecież, nieco ponad miesiąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 21.11.06, 08:33 el_morfeusz napisał: > Ostatni raz po dobroci:) Kto chowa w szufladzie - ostatnia szansa na publikację > . > Proszę mi zaufać, nie chcielibyście żeby zaczął pisać na naszym wspólnym blogu; > ) "uparte" towarzystwo.. co?:) musisz pierwszy dla przykładu zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 21.11.06, 09:03 Będę "zmiękczał" metodycznie "Towarzystwo". Cóż ja, piszę na forumowym piasku ale jeśli będzie potrzeba... Może warto wrócić do dyskusji nad wizytówką blogu? Gdyby OLD zechciał pomyśleć nad zdaniem... może do naszego zieleniaka goście odwiedzający chcieliby wrzucić jakiegoś po_twora;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 21.11.06, 09:31 el_morfeusz napisał: > Będę "zmiękczał" metodycznie "Towarzystwo". Cóż ja, piszę na forumowym piasku > ale jeśli będzie potrzeba... > Może warto wrócić do dyskusji nad wizytówką blogu? Gdyby OLD zechciał pomyśleć > nad zdaniem... może do naszego zieleniaka goście odwiedzający chcieliby wrzucić jakiegoś po_twora;) urszulka czasem pisze w knajpkach, na niebieskich serwetkach.. ot tak sobie, bez powodów.. no,.. może tylko by dać powód rzucania w nią lotkami..:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=14254823&a=14573478 myślę, że nie należy poganiać po_Tworów:) bo się ukryją głęboko:) foto.onet.pl/0,5915453,1212478,8273807,user.html Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 21.11.06, 12:16 Masz rację Ólka, w tej po_twornej materii pośpiech nie jest wskazany:) Wysyłam jedynie komunikat "po_twory mile widziane". A propos Twoich;) to maniakalno-schizofreniczne należą do moich ulubionych. No, i żebym Was nie musiał szukać w Loch Ness;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama pomoc techniczna:) 19.11.06, 11:43 dochodzą mnie słuchy, że są kłopoty ze ściągnięciem muzyki.. portal na ktorym zalożyłam konto zielonej.plamy do wstawiania muzyki.. pozwala na zamieszczenie muzyki z własnych zasobow dyskowych ..ale jednocześnie swoje reklamy na siłę chce nam zaproponować..:) powieszę na "tablicy" blogowej jak sobie radzić:) jeśli będą jakieś kłopoty/pytania to śmiało proszę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pomoc techniczna:) 20.11.06, 07:27 jesteście niepowtarzalni :0)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pomoc techniczna:) 20.11.06, 19:01 oldpiernik napisał: > jesteście niepowtarzalni > :0)))))))))))))) ...ale przesuwalni. Przyszpil dziecko szpileczką ,co? ;)). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: pomoc techniczna:) 21.11.06, 08:34 tylko delikatnie proszę.. z tymi szpilami:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: pomoc techniczna:) 22.11.06, 08:55 można:) ale może jakąś nową kartkę?.. nie tą tu, taką kuchenno - roboczą Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 22.11.06, 07:33 Przyszedł mi do głowy pomysł na kategorię "Księga gości". Tam w paru zdaniach można opisać naszego "zielonego po_twora" i jak się z nami kontaktować. Przy okazji chciałem publicznie podziękować Ólce za jej matczyną opiekę nad naszym "zieleniakiem". Pozdrawiam. Ojciec Morfeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama smutne wieści... 22.11.06, 09:01 publicznie ólke na rynku wystawia no!:) Pomyślimy o Twojej propozycji... Dziś, postanowiłam(właściwie pownnam się Was zapytać)zmienić barwy bloga.. i dołączyć do żałoby z powodu napływających smutnych wieści.. zielonezero.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: smutne wieści... 23.11.06, 23:19 a ja się tam dołoże jak złapie oddech do świąt raczej bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: smutne wieści... 25.11.06, 14:50 patrząc na sklepowe zaopatrzenie.. to prawie, już tuż tuż.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama dobre wieści... 01.12.06, 08:53 wydaje się, że już dziś serwer gazetowy ruszył z miejsca:) wczoraj nic prawie u mnie nie działało... Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama małe zmiany... 03.12.06, 11:21 pozmieniałam linki do muzyki..:) zielonezero.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?283459 ps. jeżeli zauważycie jakieś "cośtentego" - nieprawidłowości to śmiało.. proszę pisać:) Leszku, namieszałam w Twoich plikach muzycznych ale teraz już powinno być dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.12.06, 13:26 ekhm... zdjęcia mi się kończą... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.12.06, 13:41 dostawcy ..nowych nie dostarczają?:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.12.06, 14:14 Może by tak audyt u dostawców zaproponować?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.12.06, 15:34 audyt kojarzy się z kontrolą i sprawozdaniem finansowym.. u nas, dostawcy dobrowolni i darmowi... zero powodów by..:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.12.06, 19:09 Wiem, pamiętam ale audyt może być również inspirujący dla stron uczestniczących... chyba... trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma małe zmiany... 03.12.06, 23:40 chyba ...trochę:) ps. małe zmiany na blogu niektóre daty urodzinowo/imieninowe znam...:) a niektóre, należy podać do "kwiatowego kalendarza":) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: małe zmiany... 04.12.06, 08:39 Chyba trochę mi zależy na "dzieciaku";) Nie chciałbym żeby anoreksja się przyplątała... Hmmm... odżywianie jest ważne no i rodzina to podstawa:) A ponieważ idzie Mikołaj myślę, że zieleniak dostanie super prezenty;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: małe zmiany... 04.12.06, 11:26 niespodzianki radość sprawiają jeśli ich nie oczekujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: małe zmiany... 04.12.06, 16:43 Tak, dzieci lubią niespodzianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 06.12.06, 08:54 el_morfeusz napisał: > ekhm... zdjęcia mi się kończą... może innym się zaczną?:) jakieś "niegrzeczne te dziaciaki"! od Mikołaja chyba dostaną kijaczkiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama nasze " zielone dziecko" rośnie:) 07.12.06, 14:36 kłopoty gazetowo-serwerowe chyba dziś na zmianę dopadły skrzynki pocztowe i blogi.. czy może tylko u mnie coś nie tak działa? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 08.12.06, 08:49 pracostop się zaciął nie działa od kilku dni :( Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 09.12.06, 09:07 może włączyć jemu/mu czerwone światło?:) a nasze dziecko i tak rośnie:) zapraszam do nowej kategorii...opowieści "z pajęczyną" zamczyska, ruiny, lochy, duchy, zjawy i inne s_twory:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama dobre wiadomości:) 11.12.06, 15:00 gazeta zwiększyła nam miejsce na zasoby blogowe:) gdyby nie to, musielibyśmy już niestety zakończyć wstawianie zdjęć nie chciałam Was straszyć..ale nasze dziecko bardzo szybko urosło i swoje 8 MG startowe już całkowicie wypełniło.. ufff...odetchnęłam trochę:) możemy dalej podkarmiać dziecko zielone:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: dobre wiadomości:) 11.12.06, 15:03 ups.. nie "pod" tylko doooodokarmiać... dokarmiać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama drugie urodziny:) 14.12.06, 08:45 wczoraj minęły:) przez te dwa miesiące w statystykach odnotowano 1316 wejść na bloga zielonezero z innych stron od gazety dostaliśmy prezent na urodziny:) możliwość dopisania naszego blogu do katalogu zapisałam nas w "fotoblogach" a może do innego katalogu zapisać? www.blox.pl/html/4849665,1376258.html Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: drugie urodziny:) 14.12.06, 16:29 100 lat! Uważam, że fotoblogi to najlepsze towarzystwo dla naszego "zieleniaka". ojciec Morfeusz Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 29.12.06, 14:12 trochę porządków i zmian na blogu z końcem roku..:) zielonezero.blox.pl/2006/12/halo-halo-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama trzecie urodziny:) 13.01.07, 11:12 trzy miesiące dziś mijają jak powstał.. i ciągle rośnie:) mamy takie kategorie: Kalendarz - kartki okolicznościowe Krajobrazy - różne Parki Narodowe i miejskie Podróż z Morfeuszem - zdjęcia Morfeusza Podróże - zdjęcia z różnych wyjazdów Pory roku - zdjęcia z przyrodą Pożegnania - smutne wieści Spacery Olda - zdjęcia Oldpiernika Sport - zdjęcia z zawodów sportowych Spotkania - galerie, własne poletka naszych gości Sztuka - różności muzyka/plastyka/teatr/film Tablica - ogłoszenia W pajęczynie - ruiny i zamki Znajomi - zwierzaki i ptaki Ślady - zdjęcia, wspomnienia Razem przy oszczędnym zmiejszaniu zdjęć, mamy już zapełnione 9.73 MB powierzchni blogowej Statystyki odnotowały 1912 gościnnych wejść z innych stron:) Mam nadzieję, że nasze "zielone dziecko" dalej będzie rosło:) a może chcielibyście coś w nim zmienić albo dodać?:) propozycje i uwagi mile widziane:) zielonezero.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 20.01.07, 09:28 nie wiem co o tym myśleć.. chciałam wstawić komentarz na blogu a on tak do mnie gada: "Tempo wpisania komentarza wskazuje, że być może jesteś automatem spamującym. Poczekaj chwilę i spróbuj wysłać ponownie." za wolne mam tempo czy za szybkie? ech.. idę dolać sobie kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama jak sprawozdania to... 18.02.07, 11:37 ..sprawozdania:) minęły czwarte urodziny zielonego bloga Statystyki odnotowały - 2354 wejścia z innych stron Plików w zasobach posiadamy - 10.67 MB Dozwolone jest 30.05 MB i więcej:) więc śmiało zachęcam do przesyłania swoich zdjęć:) Ojciec - Morfeusz zrezygnował z dostępu do netu, ale przecież Jego podróże można dalej kontynuować:) W sporcie susza, sucha.. Myślę o publikacji moich majowych wyjazdów..ale czy aby Was nie zanudzę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jak sprawozdania to... 19.02.07, 09:52 za miesiąc będzie turniej jeśli zakończy się sukcesem, poślę z dumą jaies fotki w razie klęski... nie, to niemożliwe ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: jak sprawozdania to... 21.02.07, 20:07 gdyby nawet niemożliwe stało się możliwym.. to już nie przyślesz? życzę spełnienia najlepszego z możliwych:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jak sprawozdania to... 22.02.07, 07:20 wyniki treningów stawiają pod znakiem zapytania nawet udział :( może przerzucić się na sprawozdawczość? ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: jak sprawozdania to... 22.02.07, 09:24 miesiąc może wiele zmienić:) o specjalności - sprawozdania z treningów podnoszenia wyników?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma sprawozdanie.. 21.03.07, 22:04 oldpiernik napisał: > za miesiąc będzie turniej > jeśli zakończy się sukcesem, poślę z dumą jaies fotki > w razie klęski... > nie, to niemożliwe ;0) > w drodze?:) minęły następne urodziny "zielonego dziecka" dziecko ma się dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nowa kategoria... 26.03.07, 22:27 ...pojawiła się na zielonym blogu Kocibrzucha pole można w niej znaleźć debiut fotograficzny myślę, że bardzo udany:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama nasze " zielone dziecko" rośnie:) 15.05.07, 19:16 i ma już ponad pół roczku!:) dziś mija siedem miesięcy od momentu założenia zielonego bloga kilka podsumowań: w naszych zasobach blogowych posiadamy - 24.68 MB plików graficznych oraz 19 zakładek z różnymi kategoriami Drzewa Kalendarz Kocibrzucha pole Krajobrazy Majówka Parki Pocztówki Podróż z Morfeuszem Podróże Pory roku Pożegnania Spacery Olda Sport Spotkania Sztuka Tablica W pajęczynie Znajomi Ślady Statystki odnotowały 4511 wejść na bloga zielonezero z innych stron Autorami zamieszczonych zdjęć są: Cover Halinka Hrunio – Leszek Joanna Kocibrzuch Morfeusz Oldpiernik Peter Rena urszulka gazeta.pl wprowadza nowości blogowe np. można zgłaszać blogi do Syndykatu co daje syndykat? podobno większą reklamę i większe promowanie blogów tu więcej informacji: www.blox.pl/html?page=oSyndykacie Mnie osobiście większa popularność nie interesuje.. Traktuję naszego wspólnego bloga jako dodatek ilustrowany do naszego forum ale może niektórym autorom zdjęć zależy na większej popularności i oglądalności? Pytam, więc Was, czy my się tam mamy zgłosić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 31.05.07, 14:08 Rośnie,jest coraz cięższe i spada coraz niżej;)) Póć na rączki drogie dziecię:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 31.05.07, 18:36 cieszę się, że na ręce bierzesz dziecinkę:) właśnie się zastanawiałam, kto dzieciną się zaopiekuje gdy, macocha zielona, wakacyjnie w świat powędruje Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 19.06.07, 09:36 "macocha" zostawia dziecko?;) Wakacyjnie juz prawie podrzucam dziecko w górę.Do słońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 20.06.07, 09:46 macocha trochę ostatnio zabiegana ale o dziecku pamięta :) Halinka siłacz Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.10.07, 10:19 Podrzucam nasze dziecko do góry:) hooooop Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 03.10.07, 21:54 ciężko je podrzucać urosło szybko:) trzeba pomyśleć o urodzinach już tuż, tuż, będzie miało roczek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nasze " zielone dziecko" urosło:) 19.10.07, 15:28 wczoraj minął roczek:) zielonezero.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nasze " zielone dziecko" urosło:) 19.10.07, 18:25 www.wrzuta.pl/film/hY6NB4DlQu/roczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nasze " zielone dziecko" urosło:) 20.11.07, 12:36 wyrodny ze mnie opiekun, dobrze, że inni lepsi :0) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nasze " zielone dziecko" urosło:) 21.11.07, 08:02 oldpiernik napisał: > wyrodny ze mnie opiekun, dobrze, że inni lepsi > :0) Ekhmm, no... ja też się trochę spóźniłem z życzeniami. 100 lat! Pozdrawiam bardzo serdecznie :) "ojciec" Morfeusz Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" urosło:) 05.12.07, 20:30 wyrodni i spóźnieni.....nic to!..:) ale aktualizować trzeba dziecko głodne! a tu nowych fotek nie ma... znaczy są jakieś, tam...tylko ten, czas, zagania w inne rejony nas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 07.02.08, 00:50 skrzyneczka zdjęciami zapełniona Peterek ale miałeś super urlop! postaram się szybko zdjęcia powstawiać:) ja też urlopowałam w wątku "znowu..." relacje z urlopu dałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama nasze " zielone dziecko" rośnie:) 08.02.08, 22:54 i nowi Autorzy zdjęć przybywają:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 19.05.08, 11:40 Nastały zimne dni. Spacer z dorożką w słońcu ku rozgrzaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nasze " zielone dziecko" rośnie:) 20.05.08, 18:45 chłodniej, owszem, ale już cieplej:) Odpowiedz Link Zgłoś