gekko844 06.11.06, 21:23 Dziewczyna mnie rzuciła i chciałbym się na niej odegrać. Proszę o jakieś rady i sposoby. Interesują mnie rzecz jasna jakieś inteligentne i żeby nie robić tego wprost ale z wyrachowaniem:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura303 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 21:26 Dzieciak jesteś jeszcze;D Odpowiedz Link Zgłoś
gekko844 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 21:34 Bardzo śmieszne:D Też się cieszę, nie widzę w tym nic złego. Jak możesz tak pisać nie znjąc sytuacji... Chcę tylko mieć ostatnie słowo i szukam informacji(i się odegrać, bo wrócić do niej na pewno nie). Odpowiedz Link Zgłoś
laura303 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 21:45 Przeczytaj to co napisaleś:D Sory ale nie dziwie sie że Cie rzuciła laska:D Boli Cie to że już nie będzie z Tobą? A może boli Cię to że wybrała innego? A nie lepiej dać sobie siana i być ponad to?!Tak robią dojrzali ludzie a dzieciaki...no coż "ZĄB ZA ZĄB" Odpowiedz Link Zgłoś
gekko844 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 22:16 Chyba zbyt poważnie traktujesz to co napisałem. Zresztą skoro wiesz wszystko najlepiej to po co piszesz. Tak się składa, że nie mam z tym problemów. Na brak zainteresowania panienek nie narzekam. Postawiłem taki post z ciekawości i tyle. Przemawia przez Ciebie kobieca solidarność:) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 15:08 Gdybys byl Facetem, facetem przez duze "F" nie zadawal bys tak glupich pytan, widocznie jestes jeszcze nie dojrzalym psychicznie czlowiekiem. Najlepiej zrobisz jak sie powiesisz, zaoszczedzisz wydatkow twojej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekko844 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 22:19 Spojrzałem na Twój profil sposób w jaki piszesz nie wskazuję, żebyś miała 33 lata:) A do tego może jesteś sama. Napisałem właśnie do Ciebie Twoim językiem, odpowiada Ci taki sposób komunikacji?? Łatwo oceniać innych i się mądrować. Odpowiedz Link Zgłoś
laura303 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 08:41 Dziękuje za komplement:)Z solidarnością nie ma to nic wspólnego... Jeśli chcesz sie mścić na byłej dziewczynie tzn. że nie pogodziłeś sie z jej odejściem:) Daleka jestem od oceniania Cię... Liczyłeś na to że wszyscy Ci pomogą w poniżaniu innej osoby?! No wybacz że mam inne zdanie:)) Pozdrawiam Ps.Jeśli nie masz problemów z kobietami to czemu uczepiłeś sie tej? Sprawia Ci przyjemność :ZĄB ZA ZĄB:? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 21:58 Jasiek wyjechał z misją stabilizacyjną do Iraku. Po sześciu miesiącach służby przychodzi list od narzeczonej: -"Kochany Jasiu, niestety nie mogę juz być dłużej z Tobą. Ta odległość jest za duża, a do tego zdradziłam Cię dwa razy, więc sam widzisz, że to nie ma sensu. Dlatego proszę Ciebie, abyś odesłał mi to zdjęcie, które Ci dałam na pamiątkę. Buziaki Ania". Jaśkowi zrobiło się przykro, ale co miał robić. Wziął swoje zdjęcie, zaczął chodzić po jednostwce i zbierać od chłopaków zdjęcia zdjęcia ich dziewczyn, dziwek z którymi spali, sióstr i w ogóle wszystkich lasek, jakich zdjecia mieli. Zebrało się tego kilkadziesiąt sztuk. Zapakował to wszystko w kopertę i wysłał do Anki. Kiedy ta otworzyła list, wszystkie zdjecia wysypały się na podłogę, a pomiedzy nimi była notatka: -"Kochana Aniu, niestety nie mogę sobie Ciebie przypomnieć, dlatego wyświadcz mi tę przysługę i wybierz sobie swoje zdjęcie, a resztę odeślij mi do jednostki. Buziaki Jasiek" Odpowiedz Link Zgłoś
theanswerisme Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 23:25 zajebiste, crimen, zajebiste;)) subtelne, dowcipne.. czy to autentyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 23:52 Zasłyszane, więc za autentyczność nie ręczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 22:33 przestac sie nia wogole interesowac, i myslec o niej. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 23:32 Zemsta tylko na poczatku ma slodki smak.Z czasem,kiedy czlowiek lagodnieje,bywa nam glupio,ze w ogole zdecydowalismy sie na cos takiego.Jedyne co powinienes zrobic,to wspomnienia o tym toksycznym zwiazku wmiesc pod dywan i odczekac.Jesli panienka byla rzeczywiscie tak strasznie nie w porzadku wobec ciebie,to sie zycie samo na niej odegra. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 06.11.06, 23:52 Lezio, to tylko z naszej strony tak wygląda. W pierwszym porywie człowiek ma ochotę kogoś za.., ale potem wypije browca i mu przechodzi. Za to kobieta nie wybacza nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
goloslowna Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 09.11.06, 22:10 Nie moge sie jednak powstrzymac, zeby sie nie dopisac tu wlasnie. Czyzby Crimen byl takim znawca i autorytetem, a moze pisze o jednej tylko kobiecie, ktora nie wybacza? Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 08:03 gekko844 napisał: > Dziewczyna mnie rzuciła i chciałbym się na niej odegrać. Proszę o jakieś rady > i sposoby. Interesują mnie rzecz jasna jakieś inteligentne i żeby nie robić > tego wprost ale z wyrachowaniem:) > Pozdrawiam cóż... co działa na babki, które rzucają facetów? DRUGA BABKA!!! :) i na dodatek ładniejsza, efektowna i najlepiej, żeby miała to, czego nie miała ta poprzednia np: ex - dżinsy, nowa-mini z rozporkiem ex krótkie włosy, nowa- blond loki po kolana ex - mały biust, nowa - miseczka D pożycz siostrę kolegi, żonę, kuzynkę i wybierz się tam, gdzie eksia chadza:) najlepiej jeszcze jak się grzecznie z eksią przywitasz, przedstawisz nową w stylu: "To jest moja nowa dziewczyna Ania, a to jest eeee.....(pauza dla podkreślenia, że chyba zapomniałeś imienia i później z lekką niepewnością) ..Ola? " Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyni Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 08:45 Najlepiej olej panne. nic kobiet nie wyprowadza tak z równowagi jak obojętność...Poprostu jakby jej nigdy nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
gekko844 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 14:09 Hmm, dobre, że ja na to nie wpadłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 14:36 gekko844 napisał: > Hmm, dobre, że ja na to nie wpadłem:) wszytsko przed Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 14:51 pocieszenie to w przybytku rozkoszy znajdzie lub na dnie butelki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 14:54 menk.a napisała: > pocieszenie to w przybytku rozkoszy znajdzie lub na dnie butelki;))) nie no luksus jeszcze u mnie i u Ciebie:) ale razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 14:58 my zawsze together;)))) takich 3 jak nas 2 to nie ma ani 1;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 15:08 menk.a napisała: > my zawsze together;)))) takich 3 jak nas 2 to nie ma ani 1;)))))))) luks..Ty jak powiesz, to już powiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 15:12 taaaa, czasem to palnę jak kot w popiół;))) albo łysy warkoczem w kant sedesu;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 15:17 menk.a napisała: > taaaa, czasem to palnę jak kot w popiół;))) albo łysy warkoczem w kant sedesu;) o moja droga:) nie umniejszaj sobie zasług;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaraz tam mszczą:) 07.11.06, 15:23 masz rację, znajdą się inni co zrobią to za mnie, więc nie będę im chleba odbierać;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 17:10 Raz kobietom nie pasujesz innym razem one nie pasują Tobie. było...minęło.. odegrasz się na niej jak przestaniesz o niej myśleć i spojrzysz w przyszłość... bo w tej chwili Jesteś przegrany bo o niej myślisz i swojej małej wendecie. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 07.11.06, 17:36 Bosheee nie dziwie się że Cie rzuciła, w przedszkolu jest dostęp do netu? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_kwidzyn Re: Jak zrobić przykrość swojej ex?? 08.11.06, 17:06 hej! nie wydaje mi sie zeby odegranie sie mogłoby wyjsc na dobre. jesli poporstu pokazesz ze ta sprawa Cie nie ruszyła to chyba zrobisz najleopiej jak mozesz:) wlasciwie nie wiem jaka tam jest sytuacja pomiedzy Wami i w jakich okolicznosciach doszło do zerwania, ale przeciez ta dziewczyna była Ci kiedys najblizsza osobą, wiec po co ja ranic? pewnie odpowiesz ze dlatego ze ona Cie zraniła, ale widocznie nie była Ciebie warta, wiec po co sobie nia dłuzej glowe zawracac? lepiej skupić swoje siły na czyms innym, a moze na kims ;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś