shameeka 13.11.06, 19:43 tzn powiedzialam : "tak" mojemu mezczyznie keidy zapytal sie mnie "Czy za niego wyjde" w sumie to najpierw powiedzial ze widzi wschod slonca w moich oczach... najszczesliwsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunka24 Re: wychodze za maz :D 13.11.06, 19:45 Gratulacje!!!!":))) wspaniała wiadomośc! a ja już się czuje jak "Stara żona", to już 5 tyodni po ślubie...:> Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 10:22 Gratulacje! Teraz czeka was szykowanie ślubu i wesela, ech tyle roboty, spisuj wszystkie rzeczy na kartce bo można się pogubić Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: wychodze za maz :D 13.11.06, 19:45 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszymy się razem z Tobą poważnie ;-* Zycze Wam juz żebyście całe życie byli tak szczęsliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: wychodze za maz :D 13.11.06, 19:47 Hej, gratulacje! Też już powiedziałam "tak", ale do ślubu jeszcze daleko... A Twój się kiedy dokona? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: wychodze za maz :D 13.11.06, 20:57 gratulacja złozyłam na FMNK;) ale i tu się dołączam:) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: wychodze za maz :D 13.11.06, 21:01 i tu także życzę Tobie/Wam wszystkiego najlepszego... Tylko wiesz, zdjęcia ze ślubu chcemy zobaczyć koniecznie! :) ściskam mocno, buziak Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: ja też wychodzę za mąż :D 14.11.06, 06:49 cudownie! moje gratki :)))))))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 06:57 O boze..;) zazdroszczę Ci i jak najbardziej ciesze sie razem z Toba :) wszytstkiego naj naj , duzo szczescia:) Rób coś wspaniałego! Może ludzie będą Cię naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 07:38 wszystkiego naj naj nja:) cieszymy się razem z Tobą:) ja to chyba je4szcze na żonę się nie nadaję, za jakieś może 5 lat :D chc nie mówię hop :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 07:45 Gratuluje;)i zycze powodzonka, zebyscie zawsze byli tacy szczesliwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 10:42 a planujecie juz jakas konkretna date slubu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 10:55 lipiec/ sierpien 2007. za duzo czasu nie mamy. zobaczymy na keidy uda nam sie znalezc sale :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 10:57 no teraz to juz zycze ci powodzonka w calym tym zalatwianiu;) no i oczywiscie w wyborze sukni;) Odpowiedz Link Zgłoś
onnaa1 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 11:02 Ciesze sie razem z Tobą. Powodzenia!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cecylia84 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 13:11 Polecam Ci świetne atelie fotograficzne z którego skorzystałam 1,5 roku temu. www.zdjeciaslubne.pl/ Marta jest niesamowita, zrobiła mase zdjęć na moim ślubie, a wszystkie wspaniałe i mało kto się zorientował, że mamy fotografa (nawet dwóch) byli tak taktowni, wtopieni w tłum, a mimo wszystko uchwycili każdą chwilę, każdy moment (stłuczona szklanka, potknięcie, wiatr wyrywający welon...) Odpowiedz Link Zgłoś
cecylia84 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 13:39 Salonu z sukniami ci nie polecę, bo szyła mi suknię samodzielna krawcowa.Zespół za to mieliśmy fantastyczny, jazzowo, swingujący, wokalistka z niesamowitym, matowym głosem gospel. Kiedy weszliśmy do ogrodu, goście czekali, a Aśka zaśpiewała:"Can I walk with you in your life, can I lay with you as your wife", Indii Arie, było cudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 12:57 ojoj.....G R A T U L A C J E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: wychodze za maz :D 14.11.06, 13:45 kurde a u nas to nie było tak romantycznie, tak filmowo...gadamy o slubie jak o wszystkich innych rzeczach i nie ma to takiej "Magii" jak przy oświadczynach, ze sie nie spodziewałas itp :) chyba ze mój kochany jeszcze mnie zaskoczy i wyskoczy z piersionkiem ...chciałabym.. Odpowiedz Link Zgłoś