Dodaj do ulubionych

horoskop partnerski :)

14.11.06, 11:34
kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/0,67125.html
tak dla zabawy i rozluznienia :]
podzielcie się potem co Wam wyszło ;)
Obserwuj wątek
    • more.words Re: horoskop partnerski :) 14.11.06, 11:35
      hihihi

"Podobne temperamenty i sposób okazywania emocji wróżą spełnienie w waszej
      sypialni."
      • anulkina Re: horoskop partnerski :) 14.11.06, 11:37
        u mnie podobnie ;)
        "W łóżku macie podobne oczekiwania, temperament i sposób okazywania uczuć"
        :PP
        • more.words Re: horoskop partnerski :) 14.11.06, 11:43
          czyli jednym słowem : whoooaaa ;)

ps. u mnie "zeszły sie" dwa te same znaki - wiec wiadomo ze tego samego chcemy :P
    • ebi3 Re: horoskop partnerski :) 14.11.06, 11:43
      kurcze ale prawde w tych horoskopach pisza....

"Łączą was podobne temperamenty i sposób okazywania uczuć" - to najlepsze co
      nam wyszlo....

• anulkina Re: horoskop partnerski :) 14.11.06, 11:44
        :))))
    • mad_die Re: horoskop partnerski :) 15.11.06, 17:25
      Łatwo dojdziecie do porozumienia. Macie podobne usposobienie i podejście do życia oraz oczekiwania. Obydwoje cenicie życie rodzinne, stabilność i dobra materialne. Rak spokojny, czuły i romantyczny otoczy Pannę ciepłem domowego ogniska. Panna skrupulatna, pracowita i drobiazgowa chętnie pomoże we wszystkim Rakowi, wyręczając go w niektórych obowiązkach. Możecie obdarzyć się uczuciem i wieść spokojne życie. Rak musi jednak poświecić więcej czasu na poznanie charakteru Panny, ponieważ na początku może wydać się chłodna i niedostępna. Przy bliższym poznaniu jednak wiele zyska. Rak powinien wykazać się śmiałość i cierpliwość.

W waszym życiu intymnym będzie panować harmonia, macie podobne temperamenty i oczekiwania.

Ja Rak a On Panna :D i wszystko gra :D
    • eczerwinska13 Re: horoskop partnerski :) 05.05.18, 18:52
      i tu opisy bardzo dokładne i długie dla horoskopu partnerskiego horoskop.media.pl/horoskop-partnerski/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka