Dodaj do ulubionych

scichapek zostac FF

20.11.06, 13:16

Obserwuj wątek
    • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 14:57
      W sensie femme fatale? O kurcze, czasemt takie FF gorsze jak SS:-)
      • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 15:54
        No wiesz,ja sie nie prosilam,zreszta w moim wieku,mozna to nazwac"poznym
        debiutem"...
        • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:02
          Ehem, moze ja sie nie znam, ale femme fatale to sie tak kolo matury nie zostaje.
          Ksiezna Irina z "Szewcow" archetyp-prototyp jest szacowana na ok. 28 lat, wiec
          dopiero sie zaczyna. Ty tak cos troche mniej masz, jak pomne.

PS. "FF" to byl taki plyn do prania ongi za Nieboszczki PRL, wiec pierwsze
          skojarzenie mialem dziwne:-))))
          • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:07
            Hm,gdybym napisala femme fatale to brzmialoby w moim mniemaniu zbyt
            proznie...Co zas sie tyczy wieku,za nieco ponad miesiac stuknie mi 27
            wiosen,czyli nie jest tak zle jak myslalam;)
            • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:14
              No widzisz, tak ze masz, ten, no, o, kurcze, jak mu tam, ten, o..perfect timing.

PS. bardzo sie pezi (czyt. "penzi")? Z przekroczeniem granic estetyki?
              • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:18
                jak by to powiedziec..chyba nie rozumiem pytania;)
                • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:26
                  No, idzie mi o efekty produkowane przez, eeee, tego, no... "fatalizwoanego"?
                  • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:28
                    Wiesz: jeki, miny, zespol mlodego Wertera, dostojewszczyzna, nocne SMSy po
                    pijaku, caly ten repertuar:-))
                  • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:32
                    Efekty?Mam opowiedziec,o irracjonalnych,niekiedy zabawnych,niekiedy
                    oburzajacych,zachwycajacych,krepujacych,wzruszajacych,ale zawsze nade wszystko
                    ZASKAKUJACYH meskich reakcjach?!
                    • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:35
                      Nie, no bez szczegolow, tylko czy juz przekroczyl granice estetyki. To jest na
                      ogol miara "zfatalizowania" :-))
                      • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 17:18
                        Jezeli przy stoliku pelnym ludzi,pewien pan dr/a zarazem muzyk/,oferuje mi swoj
                        material genetyczny,ktory cyt"jest sprawdzony,bo przeciez mam 3 letniego
                        synka",to tegranice zostaly juz przekroczone ,czy nie?
                        • brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 19:47
                          Zdecydowanie dawno, granice zostaly za nami, pedzimy na oslep w kierunku
                          bezkresnej krainy idiotyzmu, blazenstwa, pustyni beznadziei, nigdzie granic jej
                          ni kordonow.

Nie moglabys jakies wstepnej selekcji przeprowadzac tych fatalizowanych? :-)
                          • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 21:26
                            O zadnej selekcji nie moglo byc mowy.gdyz moim celem nie bylo uwodzenie
                            kogokolwiek.Adoratorzy pojawiali sie sami,bez jakiejkolwiek zachety z mojej
                            strony.Musialam chyba wysylac jakies nieswiadome fluidy,bo do dzis pamietam
                            wzrok...przewodniczacego gminy zydowskiej;))
                            • brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 07:37
                              No, to to z definicji tytulu watku, ze niechcacy.
                              Ale jakas preselekcje bedziesz mogla zrobic jak zbierzesz wiekszy material,
                              bardziej znczacy statystycznie: co kiedy a kiedy nie. Potem to rozpisz na proste
                              algorytmy typu: na egotyczynch literatow zalozyc te druciane okulary nr 4 i
                              bedziesz widziala efekty:-)))
                              • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 09:05
                                A tu sie mylisz.Egotyczni literaci pasjonuja sie kolczykami i kolorami cieni do
                                powiek;)Dziewczeta w okularach jakos srednio na nich oddzialywaly...
                                • brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 09:20
                                  No ale to wlasnie o to chodzi, nie? Zeby filtry nakladac, bo sprawiasz wrazenie,
                                  zrozumiale skadinad, ze cie sytuacja meczy.

Jak idzie o mnie, to nie sposob mi powiedziec czegos nieciekawego o egotycznych
                                  literatach coby mnie zaskoczylo:-))

Po historii o takowym, znanym skadinad, co mu sie dziewczyna w mieszkaniu trula
                                  gazem a ten przedstawil jej rodzicom rachunek za ten gaz - to nicanicanicanic.
                                  • black_magic_women Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 10:09
                                    Faktycznie ta cala sytuacja byla dosyc ambiwalentna.Z jednej srony to
                                    gigantyczna pozywka dla mojego ego,z drugiej jednak pewien ciezar i
                                    dyskomfort,bo jestem jednak niesmiala i dosyc niepewna sebie

A ten literat wykazal sie wg mnie niezwyklym wrecz poczuciem humoru;)Moze to
                                    Krystian z gazowni?!
                                    • brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 10:19
                                      black_magic_women napisała:

> Faktycznie ta cala sytuacja byla dosyc ambiwalentna.Z jednej srony to
                                      > gigantyczna pozywka dla mojego ego,z drugiej jednak pewien ciezar i
                                      > dyskomfort,bo jestem jednak niesmiala i dosyc niepewna sebie

Jak sie juz ego naje to pozostanie tylko dolegliwosc i mysli o jakims
                                      filtrowaniu :-))

>
                                      > A ten literat wykazal sie wg mnie niezwyklym wrecz poczuciem humoru;)Moze to
                                      > Krystian z gazowni?!

Na pozor tak, ale prawda jest banalna - chodzilo mu o pieniadze :-( Aha i byl
                                      zly na nia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka