brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 14:57 W sensie femme fatale? O kurcze, czasemt takie FF gorsze jak SS:-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 15:54 No wiesz,ja sie nie prosilam,zreszta w moim wieku,mozna to nazwac"poznym debiutem"... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:02 Ehem, moze ja sie nie znam, ale femme fatale to sie tak kolo matury nie zostaje. Ksiezna Irina z "Szewcow" archetyp-prototyp jest szacowana na ok. 28 lat, wiec dopiero sie zaczyna. Ty tak cos troche mniej masz, jak pomne. PS. "FF" to byl taki plyn do prania ongi za Nieboszczki PRL, wiec pierwsze skojarzenie mialem dziwne:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:07 Hm,gdybym napisala femme fatale to brzmialoby w moim mniemaniu zbyt proznie...Co zas sie tyczy wieku,za nieco ponad miesiac stuknie mi 27 wiosen,czyli nie jest tak zle jak myslalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:14 No widzisz, tak ze masz, ten, no, o, kurcze, jak mu tam, ten, o..perfect timing. PS. bardzo sie pezi (czyt. "penzi")? Z przekroczeniem granic estetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:18 jak by to powiedziec..chyba nie rozumiem pytania;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:26 No, idzie mi o efekty produkowane przez, eeee, tego, no... "fatalizwoanego"? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:28 Wiesz: jeki, miny, zespol mlodego Wertera, dostojewszczyzna, nocne SMSy po pijaku, caly ten repertuar:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:32 Efekty?Mam opowiedziec,o irracjonalnych,niekiedy zabawnych,niekiedy oburzajacych,zachwycajacych,krepujacych,wzruszajacych,ale zawsze nade wszystko ZASKAKUJACYH meskich reakcjach?! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 16:35 Nie, no bez szczegolow, tylko czy juz przekroczyl granice estetyki. To jest na ogol miara "zfatalizowania" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 17:18 Jezeli przy stoliku pelnym ludzi,pewien pan dr/a zarazem muzyk/,oferuje mi swoj material genetyczny,ktory cyt"jest sprawdzony,bo przeciez mam 3 letniego synka",to tegranice zostaly juz przekroczone ,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 19:47 Zdecydowanie dawno, granice zostaly za nami, pedzimy na oslep w kierunku bezkresnej krainy idiotyzmu, blazenstwa, pustyni beznadziei, nigdzie granic jej ni kordonow. Nie moglabys jakies wstepnej selekcji przeprowadzac tych fatalizowanych? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 20.11.06, 21:26 O zadnej selekcji nie moglo byc mowy.gdyz moim celem nie bylo uwodzenie kogokolwiek.Adoratorzy pojawiali sie sami,bez jakiejkolwiek zachety z mojej strony.Musialam chyba wysylac jakies nieswiadome fluidy,bo do dzis pamietam wzrok...przewodniczacego gminy zydowskiej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 07:37 No, to to z definicji tytulu watku, ze niechcacy. Ale jakas preselekcje bedziesz mogla zrobic jak zbierzesz wiekszy material, bardziej znczacy statystycznie: co kiedy a kiedy nie. Potem to rozpisz na proste algorytmy typu: na egotyczynch literatow zalozyc te druciane okulary nr 4 i bedziesz widziala efekty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 09:05 A tu sie mylisz.Egotyczni literaci pasjonuja sie kolczykami i kolorami cieni do powiek;)Dziewczeta w okularach jakos srednio na nich oddzialywaly... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 09:20 No ale to wlasnie o to chodzi, nie? Zeby filtry nakladac, bo sprawiasz wrazenie, zrozumiale skadinad, ze cie sytuacja meczy. Jak idzie o mnie, to nie sposob mi powiedziec czegos nieciekawego o egotycznych literatach coby mnie zaskoczylo:-)) Po historii o takowym, znanym skadinad, co mu sie dziewczyna w mieszkaniu trula gazem a ten przedstawil jej rodzicom rachunek za ten gaz - to nicanicanicanic. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 10:09 Faktycznie ta cala sytuacja byla dosyc ambiwalentna.Z jednej srony to gigantyczna pozywka dla mojego ego,z drugiej jednak pewien ciezar i dyskomfort,bo jestem jednak niesmiala i dosyc niepewna sebie A ten literat wykazal sie wg mnie niezwyklym wrecz poczuciem humoru;)Moze to Krystian z gazowni?! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: scichapek zostac FF 21.11.06, 10:19 black_magic_women napisała: > Faktycznie ta cala sytuacja byla dosyc ambiwalentna.Z jednej srony to > gigantyczna pozywka dla mojego ego,z drugiej jednak pewien ciezar i > dyskomfort,bo jestem jednak niesmiala i dosyc niepewna sebie Jak sie juz ego naje to pozostanie tylko dolegliwosc i mysli o jakims filtrowaniu :-)) > > A ten literat wykazal sie wg mnie niezwyklym wrecz poczuciem humoru;)Moze to > Krystian z gazowni?! Na pozor tak, ale prawda jest banalna - chodzilo mu o pieniadze :-( Aha i byl zly na nia. Odpowiedz Link Zgłoś