monalajza 20.11.06, 20:29 Ja tu przychodze...raz dziennie czasem czesciej...i CODZIENNIE kogos tam nie znam.... Dzisiaj sie wiec pytam kim jest 8warzyw i dlaczego sie z nami nie wita??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalajza Re: wiecie co?? 20.11.06, 20:35 to w ramach powitania dla "nowych" bo my sie oczywiscie (!) baaaaredzo cieszymy zer oni przychodza;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: wiecie co?? 20.11.06, 20:51 a ja nie wiem nawet... tylko że ja ostatnio rzadko bywam, a nowych nicków coraz więcej... fajnie, forum się rozrasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:12 no dokadnie niedługo tu będzie jak w mroofisku;) Odpowiedz Link Zgłoś
8warzyw Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:25 hej, jestem okropnym potworem :) ale mam wytlumaczenie. zaczelam Was czytac jak sie pojawilyscie na glownej stronie forum gazety i sie zakochalam :-) ale dzisiaj zaczelam pisac bo wrocilam z dwudniowej wycieczki. i troche nie chcialam Was zasmiecac kolejnym powitaniowym watkiem, a troche dlatego, ze odpisuje wyrywkowo i wyrywkowo robie porzadne sprzatanie. Ale skoro tak to oficjalnie ściskam na powitanie :-) Jestem Ala. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:28 8warzyw napisała: > hej, jestem okropnym potworem :) > ale mam wytlumaczenie. > zaczelam Was czytac jak sie pojawilyscie na glownej stronie forum gazety i sie > zakochalam :-) > > ale dzisiaj zaczelam pisac bo wrocilam z dwudniowej wycieczki. i troche nie > chcialam Was zasmiecac kolejnym powitaniowym watkiem, a troche dlatego, ze > odpisuje wyrywkowo i wyrywkowo robie porzadne sprzatanie. > > Ale skoro tak to oficjalnie ściskam na powitanie :-) Jestem Ala. Witaj Alu :) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:31 Witaj serdecznie i rozgość się! Szarlotką i kadarką częstuję w forum z sygnaturki, więc jak masz ochotę, to wpadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:34 :) i ja witam sie :D tzn Cie :) to forum to jakis nalog :D Odpowiedz Link Zgłoś
8warzyw Re: wiecie co?? 20.11.06, 21:34 bo tu jest tak ciepło, przyjaźnie i inteligetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: sprawdzam tylko 20.11.06, 22:28 no wiec ja sie tez witam....:)) raz jeszcze olianaka tej kadarki w zabce nie bylo!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wiecie co?? 22.11.06, 09:05 hehehe to będziesz u siebie:)))) to znaczy już jesteś:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: wiecie co?? 22.11.06, 09:01 dzień dobry! jestem tu nowa ;) albo inaczej - nowa z pojawianiem się dla innych ponieważ na to forum zaglądałm już od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wiecie co?? 22.11.06, 09:04 witaj mała :) rozgość się :) i czuj jak u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: wiecie co?? 22.11.06, 09:19 to przejdźmy do konkretów... wyjmuję więc ciasteczka maślane, herbatniki w czekoladzie i zapraszam do rozpływania się w słodkościach ;) na dzień dobry (i ciepły) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: wiecie co?? 22.11.06, 09:32 I ja się wpraszam i poprosiem tych harbatników w czekoladzie:)Do kawy były by w sam raz;) Odpowiedz Link Zgłoś