paprotka-gd 20.11.06, 22:45 Następna na topie nie mająca nic do powiedzenienia czyli Marysia Wałęsa ktoś nikt ale za to tupetem i manią wielkosci Nie wiem ta mania wynika z nazwiska ? Trzepot zrobionymi na bląd włosami porażał i drażnił wręcz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Dla Mnietki : Majewski wszoł 21.11.06, 00:22 Ja dziś na szczęście produkt Piccolo Teatro di Milano mogłam obejrzeć zamiast :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dla Mnietki : Majewski wszoł 21.11.06, 02:08 Ja też nie za bardzo kumam, po co ta wymiana gości Majewski- Wojewódzki czy nikt inny naprwdę nie ma nic do powiedzenia???? Podobał mi się dans z gumkami oraz AMPUTOMAX skąd oni wzięli tycho kolesi!??!?! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dla Mnietki : Majewski wszoł 21.11.06, 09:44 a to wałęsowa była? aaa gumki-tak amputo- nie! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Dla Mnietki : Majewski wszoł 21.11.06, 09:55 Widać po obu programach, że autorzy nie mają autonomii w wybieraniu gości do swoich programów. Gumki-tak amputo-nie fotyga-bossska Odpowiedz Link Zgłoś