ewa.x 22.11.06, 10:30 a tyle do roboty. Kurde no! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: Nic mi się nie chce... 22.11.06, 11:32 Mi tez sie nic nie chce. Ale to chyba juz zupelnie normalne u mnie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Nic mi się nie chce... 22.11.06, 11:37 A mi się chce, wielu rzeczy :) Słońca na przykład ...;) I wielu innych rzeczy mi się chce. A tymczasem muszę biec, biec, biec ... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Nic mi się nie chce... 22.11.06, 12:27 Mi sie chce polezec :). O, wlasnie, tego mi sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Nic mi się nie chce... 22.11.06, 11:38 To tzw. niechcica notoryczna hehe. Mnie dopada szczególnie, gdy ponuro za oknem...ech idę po kawkę. O! Kawki mi się chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
garbaty_aniou Re: Nic mi się nie chce... 23.11.06, 12:19 no mi też nie. ale ja na szczęście dziś nic a nic nie muszę robić. słodkie nicnierobienie, uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Nic mi się nie chce... 22.11.06, 14:07 mnie się też nie chcem, ale muszem, ale nie mogę się skupic, bo w pokoju na przeciwko pracuje babsztyl, który wrzeszczy całymi dniami do telefonu, a teraz stoi przed swoimi drzwaimi i z kimś rozprawia. Zaraz normalnie wyjde i ją uciszę. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hyde OO to tak jak mnie! 22.11.06, 22:06 nic. zero. życ nawet mi sie nie chce. nic! a muszę. taki lajf fak... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Nic mi się nie chce... 23.11.06, 13:17 Dzisiaj kontynuacja nicniechcenia. Juz kombinuje zeby nie isc do sklepu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: Nic mi się nie chce... 23.11.06, 13:49 Mi też się nic nie chce, a w robocie trzeba siedzieć!! Dziś miało nie być mojego prezesa- a tu wchodzi nagle i już mój niechciej zabity:( A było tak błogo.......eh Ale jeszcze tylko jutro iiiii Mój stały opisik ...I can't wait for weekend to begin... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś