mala_mi80 26.11.06, 20:28 nie wiem jak wy, ale mi coraz bardziej "siada nastrój" chciałabym pogadać - ogólnie i o niczym, może łatwiej ominąć złe humorki próbując dostrzegać wszystko poza nimi..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: czy to koniec niedzieli..? 26.11.06, 20:37 Hmm, od tygodnia doła miałam strasznego, teraz już mi powoli mija, więc Tobie też przejdzie, nie martw się! (Wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić). Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: czy to koniec niedzieli..? 26.11.06, 20:44 :) dzięki ja w sumie byłam zmęczona, ale cały tydzień był stosunkowo pozytywny... a teraz ogarnia mnie niepokój i przygnębienie może zmiana ciśnienia? jutro ma być ziiimno:( ok, zimniej Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: czy to koniec niedzieli..? 26.11.06, 20:52 Dla mnie w tygodniu zawsze jest za zimno - pracuję w miejscu, gdzie jest zimniej, niż na zewnątrz, brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: czy to koniec niedzieli..? 26.11.06, 20:54 no pewnie, trzeba myśleć o czymś innym, a nie o tym, że się ma zły humor ;) ja dziś byłam na udanych zakupach, nowa lampa w sypialni, narzuta na kanape w salonie i parę innych niezbędnych dla prawidłowwgo funkcjonowania domu przedmiotów :) potem obiadek - krewetki w cieście :D mhhhmm pycha :D no i już nie mogę się doczekać poniedziałku! bo tak na prawdę, to ja nie lubię niedzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: czy to koniec niedzieli..? 26.11.06, 20:57 oki, wysuwam hipotezę: udane zakupy, smaczny obiadek, pozytywne nastawienie do świata oraz świadomość wpływania na otoczenie = dobry humor popoludniem w niedzielę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Syndrom niedzielnego popołudnia 26.11.06, 21:36 Czytałam kiedyś artykuł na temat złego samopoczucia w niedzielę. To się chyba nawet nazywało "syndromem niedzielnego popołudnia" czy jakoś tak. Dla mnie ten weekend przebiegał... na zakupach, w dodatku zakończonych sukcesem, więc miewam się dobrze (dopóki nie sprawdzę stanu konta)... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Syndrom niedzielnego popołudnia 26.11.06, 21:43 hmm, hipoteza zdaje się mieć możliwość potwierdzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Syndrom niedzielnego popołudnia 27.11.06, 07:44 no i nastal poniedzialek - niestety;( Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Syndrom niedzielnego popołudnia 27.11.06, 07:48 Siula jak tam samopoczucie po weekendzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 07:47 więc zbieramy siły i rooooooooooozpoooooooooooooczynamy nowy, fajowy, lekki i z długaśnym weekendem nowy tydzień :) a co :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 10:49 moje samopoczucie od kilku dni jest gorzej niż złe:(((( Jestem totalnie załamana:( Ale powoli dochodzę do siebie. idzie ku dobremu, co mnie pokrzepia.. Jednak stan w którym tkwię (tkwiłam? ) tak szybko nie pzrejdzie...ja to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 10:50 ale patrzę pozytywnie i wiem, że będzie dobrze. Musi być :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 10:51 Rasgeea napewno bedzie dobrze;) trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 10:57 Dzięki bardzo za kciuki :) Ja wierzę w to, że będzie dobrze - musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 11:46 Musi;) jak bedziesz miala ochote pogadac to wpadaj na gg;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 11:48 ebi3 napisała: > Musi;) > jak bedziesz miala ochote pogadac to wpadaj na gg;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: czy to koniec niedzieli..? 27.11.06, 11:51 ebi3 napisała: > no ja mysle hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 rasgeea ...? 27.11.06, 16:27 a jak stan na teraz? trochę lepiej? ja dziś trochę "zaobowiązkowałam pracą" humor, więc całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś