Dodaj do ulubionych

ja w emocji!

27.11.06, 11:39
Do szanownej administracji portalu o2 posłałem następujący mesage:

"Znalazłem to na seksach:

~malutka-mii: Zapraszam do pokoju Po 40 tce jestem tam redem i mogą mi kurwa
naskoczyć- login mam fam-eju@tlen.pl- możecie pisac na komunikator!. Każdej
kobiecie która zaspokoi mnie w kamerce cybersex-em dam opa.
11:05:59 Jestem sympatycznym starszym panem i mam tam (na czerwono) nicka
~*Herkules.*. Zielone opki to moje suczki.

chamskie

wkleiłem na 40 i pytam o co chodzi

jakieś bełkoty, że lokomotywa

niestety pytania skąd wiedzą nie zadałem

dostałem bana za"spam"

kto tam rządzi? przy takim podejściu mogą spodziewać się jeszcze gorszych akcji..

i zasługują na nie..

jeżeli masz jakiś wpływ na kierownictwo pokoi eliminuj ćwoctwo, co?

Aleksandra_krak - nie wiadomo czy bardziej tępa czy bardziej arogancka..

miłego dnia :)

spiky1"

Ale dno! Nie potrafią, nie chcą rozmawiać! Chamstwo, grubiaństwo i ciemnota! I
jakie to zadowolone z siebie! Władza... qrwa!
Obserwuj wątek
    • proces7 Re: ja w emocji! 27.11.06, 12:41
      Spiky, ja Ci powiem, że Herkules banował nawet dzinę11, squaw i wiele innych
      nicków, które podejrzewał o to, że ja się pod nimi ukrywam,
    • miia1 Re: ja w emocji! 27.11.06, 12:46
      dumpty, odkrywasz dawno odkryte już lądy...a pytanie do administracji o2
      dotyczące likwidacji pokoju prywatnego, całkowicie niezgodne z ICH WłASNYM
      REGULAMINEM? Czy trzeba czegoś więcej, aby dowieść arogancji, głupoty,
      pyszałkowatego grubiaństwa? Przecież do administracja o2 w postaci fioletowych
      durniów nadaje uprawnienia redów na 40-tkach.
    • proces7 Re: ja w emocji! 27.11.06, 12:50
      Spiky, oni ze swoimi seksualnymi ekscesami obnoszą się po całym czacie. To jest
      po prostu wstyd, że ja nocą spotykam takiego zeusa46 (a gość ma 49 lat, kłamca
      na dodatek). Spotykam go w pokoju "Dla dojrzałych (po 30-tce)" i on oferuje tam
      kobietom seks w kamerce. Opka Atena opowiadała też na ogóle o tym Herkulesie, co
      wyprawiali w taksówce, kiedy ona odwoziła go z lotniska. Skandal!
      Wczoraj właśnie w tych "30-tkach" zbanowała mnie niejaka !MADONNA, opka z pokoju
      "Dla dojrzałych (po 30-tce)", bo naraziłem się zeusowi46, który właśnie
      pokazywał jej fajfusa w kamerce. Żonaty, poważny facet, a co czat z nim zrobił?
      Niby dlaczego my mamy być mieszani w ich seksualne wybryki? Niech sobie założą
      pokoik prywatny, a nie w publicznym banują tych, którzy po prostu na takie
      sprawy ochoty nie mają.
      • dumpty Re: ja w emocji! 27.11.06, 13:24
        A niech jak, gdzie i z kim chcą! Zabija DEBILIZM, jeszcze nie powiedziałeś o co
        ci chodzi i lecisz jak jaskółka.. To mnie najbardziej wkurwiło!
        • proces7 Re: ja w emocji! 27.11.06, 14:04
          Spiky, musisz wziąć poprawkę na to, że te !MADONNY, Herkulesy, Aleksandry i
          zeusy, to oni mają tylko takie nicki ładne, odwołujące się do rzeczy pięknych i
          wzniosłych. W rzeczywistosci, to szemrane towarzystwo, margines społeczny. Nie
          możemy na czacie wymagac od innych poziomu Lokomotywy. Może to i dobrze, że mnie
          pobanowali na wszystkich frontach, podglądam czasem "40-tki", nie odzywam się,
          bo zbanują przecież i to naprawdę obciach bywać tam teraz.
          Wyobraź sobie Herkulesa, jako ciecia w nieświeżej liberii, pod hotelikiem na
          godziny, na jakiejś prowincji, a Aleksandrę i !Madonnę, jako sprzątaczki w
          cuchnących potem fartuszkach, zamiatające zarzygane podłogi w tej spelunie.
          Będzie Ci lżej.
          • dumpty Re: ja w emocji! 27.11.06, 14:43
            Już mi lżej procu (daruj poufałość), już mi lżej...
          • szajba_a Re: ja w emocji! 27.11.06, 21:33
            się powtórze ale pewni ludzie nie powinni siedziec na czatach co z tego że
            lubią jak nie potrafią skumać o co tu w tym wszystkim chodzi
            • dumpty Re: ja w emocji! 28.11.06, 10:33
              No lubię siedzieć, a w skumaniu liczę na Twoją pomoc szajbo! Jesteś megakumata
              i to widać! :)
            • abnegator Re: ja w emocji! 28.11.06, 10:58
              Panowie użalacie sie i płaczecie jak małe dzieci.Zastanówcie się nad waszym
              zachowaniem, zamiast tak rozpaczać i narzekać na opów. Jak nie będziecie
              rozrabiać, przeklinać i wklejać i w ogóla jak zaczniecie sie zachowywać
              kulturalnie i na poziomie , to zaręczam wam , ze nie będzie was nikt banował--
              proste.
      • czatowykaleka Re: ja w emocji! 28.11.06, 11:09
        drogi procesie,problem polega na tym,i to twój problem,że większość ludzi na
        czacie nie wie kiedy żartujesz,a kiedy piszesz prawdę,czy to kolejna prowokacja
        czy sprawa,o którą walczysz i na której Ci zależy,ja czasem się już gubię,nie
        wiem o co Wam chodzi,o wolność słowa,brak banów czy tylko dobrą zabawe z każdego
        i z każdej sprawy,nawet tej poważnej,a chyba takie są na czacie?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka