Dodaj do ulubionych

mleko za oknem

28.11.06, 13:13
u was tez taka straszna mgla jest? nic nie widac, nawet uliczki osiedlowej, ktora jest tuz pod moim blokiem. a ja tak bardzo lubie patrzec na swiat z wysokosci tego mojego 7-go pietra... a tu dupa blada!
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: mleko za oknem 28.11.06, 13:16
      hehehe doskonale Cie rozumiem :))) teraz u nas na ślaśku jest mgła ale bardzo
      leciutka prawie ze niewidoczna i slonkoswieci!!! natomiast mleko przychodzi do
      nas wieczorem, wtedy to nic nie widac. wczoraj jak wracalam okolo 22 samochodem
      to w opewnym momencie to niewiedzialam gdzie jestem. musialam sie zatrzymac bo
      nie widzialam drogi i niewiedzialam czy ten zakret to juz?! trzymam sie zawsze
      bialej lini (gorzej jak jej brak) i samochodu pzrede mną ( aż do jego garażu :)
    • ebi3 Re: mleko za oknem 28.11.06, 13:19
      az musze sprawdzic...bo mam rolety zaciągnięte....

rzezcywiscie...szok...nic nie widac...
      • monalajza Re: mleko za oknem 28.11.06, 13:48
        tez:(( nie lubei takiej mgly:((...ale dzisiaj nigdzie nie wychodze to se moze byc:))
    • ewelina23-20 Re: mleko za oknem 28.11.06, 13:50
      alice1984 napisała:

> u was tez taka straszna mgla jest? nic nie widac, nawet uliczki osiedlowej,
      kto
      > ra jest tuz pod moim blokiem. a ja tak bardzo lubie patrzec na swiat z
      wysokosc
      > i tego mojego 7-go pietra... a tu dupa blada!

u mnie to juz zrobiła sie gesta jak smietana 30% :)
    • shameeka Re: mleko za oknem 28.11.06, 13:52
      u mnie na 12 pietrze to nic nie widac.
      • frrancuzeczka Re: mleko za oknem 28.11.06, 14:39
        Dosłownie jak w szklance z mlekiem.
        • prabucianka Re: mleko za oknem 28.11.06, 14:41
          U mnie wczoraj byla niesamowita, dzisiaj juz cos widac, choc niewiele.
    • aiczka Re: mleko za oknem 29.11.06, 11:46
      A ja uwielbiam mgłę. Jest czarodziejska. Swiat wygląda zupełnie niesamowicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka